Keystone logo
International Institute of Nuclear Energy I2EN

International Institute of Nuclear Energy I2EN

International Institute of Nuclear Energy I2EN

Bevezetés

Az IFPASS, a Biztosítási Szakma Képző Intézete a biztosítási képzés meghatározó szereplője, évente több mint 6000 tanulót fogadtak. Az Intézet több mint 70 éve hozzájárul a meglévő alkalmazottak vagy az újonnan belépők képzéséhez országszerte folyamatos szakmai továbbképzéssel vagy alapképzéssel.

Ile de France egyik legnagyobb CFA-jának (gyakornoki képzési központ): a CFA de l'Assurance irányító testülete.

Az IFPASS Bac + 2-től Bac + 5-ig terjedő fokozatú diplomákat, tanúsítványokat és képesítő tanfolyamok sokféle választékát kínálja, a biztosító társaságok és alkalmazottaik igényeinek megfelelően.

Így az intézetet egy HR-szolgáltató egység létrehozására vezették, amely a VAE (Validation of Acquired Experience) támogatására, a készségértékelésekre és a toborzásra összpontosított.

Az oktatói állomány, a biztosítási szakemberek 90% -a, a személyes és a távoktatási módszerek mellett a sikerarány 84% az összes kombinált képzési szint esetében. Képzési ajánlatának köszönhetően az IFPASS támogatja és biztosítja az alkalmazottak karrierjét, miközben kielégíti a munkahelyek előrejelzési menedzsmentjének igényeit és a vállalatok képességeit.

Helyszínek

  • Gif-sur-Yvette

    Gif-sur-Yvette, Franciaország

    Kérdések