Keystone logo
IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

Bevezetés

Az IADES Superior-t 1956-ban alapították azzal a kötelezettségvállalással, hogy minőségi oktatást nyújtanak annak érdekében, hogy mindenki el tudja érni az oktatási kiválóságot. Elősegíti a magas tanulmányi szintet, személyes kísérettel együtt, ami elengedhetetlen az egyes hallgatók integrált fejlődéséhez.

Ez egy világi oktatási központ, amely tiszteletben tartja az összes vallási hitvallást és nyitott a közösség számára, mindenfajta megkülönböztetés nélkül, ahol az egyes egyének értékét elősegítik jobb alkalmazkodásuk és beilleszkedésük érdekében, megkönnyítve az egyes hallgatókban rejlő lehetőségek kiaknázását. birtokolja.

Az etika és a fegyelem az intézményben támogatott értékek, így a tisztelet és a rend légköre uralkodik azon a téren, amely szabad és felelősségteljes cselekvésre ösztönzi az oktatási közösség minden tagját.

Kezdetben létrehozták a középfokot, majd 1976-ban beépítették a felső felső szintet, ahol számítástechnikai rendszerek elemzőjének, valamint nyelv- és irodalomtanárnak tanul. Minden fokozat hivatalos, az Argentin Köztársaság Nemzeti Oktatási Minisztériuma állítja ki, és érvényes a Mercosur-szerte is.

2019 óta az IADES felsőoktatási karrierjét a következő nemzeti egyetemekkel lehet megfogalmazni: a Lanús Nemzeti Egyetem, a Lomas de Zamora Nemzeti Egyetem, a La Matanza Nemzeti Egyetem. Ilyen módon a rendszerszintű végzettséggel rendelkező személyek a rendszermérnököktől, valamint a nyelv- és irodalomtanároktól kaphatók, akik nyelv- és irodalomdiplomásokból származnak, ezekben a magas tanulmányi házakban.

Helyszínek

 • Buenos Aires

  Montevideo,467, C1019, Buenos Aires

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések