Keystone logo
International Business School the Hague

International Business School the Hague

International Business School the Hague

Bevezetés

A(z) International Business School the Hague ( IBSH ) egy teljesen új, innovatív üzleti és menedzsment iskola, amelyet Hollandiában alapítottak, és székhelye Hága városában található. Ez egy jogilag létrehozott felsőoktatási intézmény, és alap- és mesterképzést kínál az üzleti és nemzetközi kapcsolatok és diplomácia területén.

A képzési programokon kívül a(z IBSH számos rövid és diplomás kurzust kínál, amelyek fejlesztik tudását és készségeit speciális, nagy keresletet igénylő területeken.

Programjaink szakmai és gyakorlati fókuszúak, felkészítve Önt a sikeres pályakezdésre. Oktatóink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a vállalati világban, amelyet megosztanak Önnel.

Látomás

IBSHA „Creating Dynamic Leaders” víziója arról szól, hogy a diákokat felvilágosítsa azokról a bonyolultságokról, amelyekkel a világ vállalkozásai szembesülnek a közeli és távoli jövőben. IBSH úgy véli, hogy a jövőbeli trendek és újszerű kezdeményezések szilárdan való megértésével képes lesz olyan tartalmas tartalmat eljuttatni a diákokhoz, amely a legjobban felkészíti őket a saját területükön betöltött vezetői szerepekre. A dinamikus vezető olyan személy, aki képes megérteni a holisztikus képet, és jó döntéseket tud hozni a nagy bonyolultságú időkben.

Küldetés

IBSHA „Várakozáson felüli teljesítés” küldetése arra törekszik, hogy folyamatosan felülmúljuk a hallgatók, tanárok és az érintettek elvárásait. Ez azt jelenti, hogy a IBSH folyamatos visszacsatolást kell fenntartania az összes érdekelt féllel, hogy objektíven mérje fel a teljesítményt az elvárásokhoz képest. Folyamatosan értékelnünk és módosítanunk kell a teljesítményünket, hogy felülmúljuk a nemzetközi szabványokat.

Helyszínek

Helyszínek
  • The Hague

    Rijswijkseweg 60, 2516 EH, , The Hague

    • facebook
  • Rijswijk

    Lange Kleiweg,12, 2288 GK, Rijswijk

    Kérdések