Keystone logo
© ICD
ICD Business School

ICD Business School

ICD Business School

Bevezetés

ICD Business School: A Groupe IGS üzleti és marketing iskolája.

1980 óta Párizsban és Toulouse-ban az ICD Business School, a Groupe IGS-en belül a kereskedelemre, marketingre, fejlesztésre és banki tevékenységre összpontosító intézmény, olyan érettségi utáni programokat kínál, amelyekben a tudományos szigor, a professzionalizáció és a nemzetközi dimenzió ötvöződik. Az ICD Business School a híres és államilag elismert Grande É cole mesterképzésen (Bac+5) kívül, amely mesteri fokozatot ad, 3 éves, államilag elismert, Bac+3 szintű és alapdiplomát adó alapképzést kínál a kereskedelmi fejlesztés, a marketing és a rendezvényszervezés területén, valamint " France Competences" tanúsított programokat. Az ICD Business School a következő területeken szerzett szakértelméről híres:

 • Kereskedelem / Kiskereskedelem
 • értékesítés
 • Üzlet fejlesztés
 • Rendezvényszervezés
 • Banki

A felsőoktatásban szerzett sokéves tapasztalatával az ICD Business School folyamatosan alakítja programjait, hogy kivételes oktatási élményt nyújtson diákjainak. Így a programjaiba erős nemzetközi dimenziót épített be, lehetővé téve, hogy a végzettek kiemelkedjenek a munkaerőpiacon.

Minőségi nemzetközi tanúsítványok és címkék

 • EFMD akkreditált program Az EFMD az ICD Business School Grande É cole programjának (PGE) ítélte oda az EFMD Accredited Master címet, megerősítve ezzel a világ legjobbjai közé tartozó program tudományos kiválóságát és professzionalizmusát.
 • Bienvenue en France / Campus France A "Bienvenue en France" címkét olyan intézmények kapják, amelyek szeretnék kiemelni vendégszerető létesítményeiket. Ezt a címet 4 évre ítéli oda a Campus France, és egy független bizottság hitelesíti.
 • ERASMUS + Az Erasmus program megkönnyíti a hallgatók és oktatók cseréjét az egyetemek, európai üzleti iskolák és oktatási intézmények között világszerte. Ez a program támogatja az iskola hallgatóinak, oktatóinak és adminisztratív személyzetének mobilitását.

Kik vagyunk mi?

Az ICD Business School, az IGS csoport egyik vezető üzleti iskolája, 40 éve kínál teljes körű programokat a Bac-tól a Bac+5-ig, a kereskedelem, a marketing, az üzletfejlesztés, a rendezvényszervezés és a bankszektor területén.

A Congrè's des Grandes Écoles és az Union des Grandes Écoles Indé medálok tagjaként az ICD Business School a BAC+5 mesterfokozatot, a BAC+3 licencfokozatot, valamint a 6. és 7. szintű okleveleket adományozza. Emellett a Grande École programja EFMD akkreditált mester.

Intézményünk célja, hogy három kulcsfontosságú területen képezzen szakembereket: Az új üzleti gyakorlatok előmozdítása érdekében a nemzetközivé válás, a professzionalizáció és a felelősségvállalás. Az iskola olyan diákokat toboroz, akik pozitív hatást akarnak gyakorolni a társadalomra, és elkötelezett amellett, hogy a képzést a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye, azáltal, hogy minden kurzusban munkatanulási programokat, valamint nemzeti és nemzetközi ösztöndíjprogramot kínál.

1980 óta az ICD Business School, az IGS csoporthoz tartozó üzleti, marketing, fejlesztési és banki iskola Párizsban és Toulouse-ban olyan érettségi utáni kurzusokat kínál, amelyekben a tudományos szigor, a professzionalizáció és a nemzetközi dimenzió ötvöződik.

Az ICD Business School az államilag elismert, Bac+5 szintű, mesterfokozatot adó Grande École programja mellett 3 éves, Bac+3 szintű, államilag elismert és alapfokozatot adó alapképzést kínál az üzletfejlesztés, a marketing és a rendezvények területén, valamint RNCP-képzést a 6. és 7. szinten.

Az ICD Business School valamennyi kurzusa tartalmaz munkatapasztalatot és nemzetközi gyakorlatot.

Nemzetközi üzleti iskola elismert szakértelemmel

Az ICD kiváló hírnevet szerzett a következő területeken tartott speciális tanfolyamai révén:

 • Sales
 • értékesítés
 • Üzlet fejlesztés
 • Eseménykezelés

A felsőoktatási szolgáltatóként közel 40 éves tapasztalattal rendelkező ICD rendszeresen felülvizsgálja kurzusait, hogy a hallgatóknak egyedülálló tanulási élményt nyújtson. Az ICD erős nemzetközi dimenziót épített be tanulmányi programjaiba, ami lehetővé teszi, hogy végzett hallgatóink kitűnjenek a munkaerőpiacon.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a jövő szakembereit a felelős üzletfejlesztés, az értékesítés, a marketing és a beszerzés művészetére képezzük, és olyan készségeket és szakértelmet kínálunk nekik, amelyekkel aktív szerepet játszhatnak a szervezetek fejlődésében, és hozzájárulhatnak a fenntartható gazdasághoz a digitális és nemzetközi környezetben. Az ICD felkészíti a hallgatókat arra, hogy egy összetett és kiszámíthatatlan világban másként dolgozzanak és újítsanak együtt, a társadalmi elkötelezettség és a kulturális nyitottság előmozdításával, az etikai értékek fenntartása és a sokszínűség felkarolása mellett.

Üzleti víziónk

Az ICD a felelős üzleti és digitális technológia úttörője és vezető iskolája. Tudatában vagyunk a globális gazdasági és társadalmi változásoknak, és elkötelezettek vagyunk egy olyan üzleti jövőkép előmozdítása mellett, amely pozitív hatást gyakorol az adatokkal, a környezettel, az innovációval és az interkulturalitással kapcsolatos főbb kortárs kérdések kezelésével a legkülönbözőbb területeken: az induló vállalkozásoktól a kiskereskedelemig, a forgalmazástól a banki tevékenységig.

Az értékeink

Az ICD & rsquo's tevékenységeit és programjait az IGS Csoport alapító értékei vezérlik, amelyek a HEP Chartában találhatók, nevezetesen: Humanizmus, vállalkozói szellem és professzionalizmus. Ezek az értékek a világra és másokra való nyitottságban, az innovációra és együttműködésre ösztönző projektekben, valamint a szakmailag orientált oktatásban tükröződnek.

Campus jellemzői

Az iskolának 2 campusa van Franciaországban: az egyik Párizsban, a fővárosban található. A másik Toulouse-ban található, Franciaország délnyugati részén, és La Ville Rose néven ismert.

ICD kihívása mindig is az volt, hogy sikeresek legyünk tengerentúli projektjeinkben, miközben megőrizzük azt az emberi kapcsolatot, amely lehetővé teszi diákjaink számára, hogy részesüljenek az egyénre szabott felügyeletből, amely annyira fontos a boldog tanulási élmény garantálásához.

Campus Párizs szívében

A Parodi campus jól példázza az ICD azon célját, hogy francia és tengerentúli hallgatóinknak kellemes és ösztönző munkakörnyezetet kínáljanak Párizs központjában. A dinamikus életviteléről ismert fővárosban található diákok páratlan lehetőségeket találnak a multikulturális cserék és innováció terén. A Párizs sokszínű és kozmopolita területén található Parodi campus 2018-ban került felújításra, hogy modern és együttműködésen alapuló tanulási teret kínáljon a hallgatóknak.

Üzleti egyetemi hallgatóink 19 tágas és modern előadótermet, 150 teljesen felszerelt tantermet és több mint 600 szabad hozzáférésű Wi-Fi internetkapcsolattal rendelkező számítógépet használhatnak. Az egyetemen található még egy kutatóterület, egy információs könyvtár és különféle, kifejezetten csoportmunkára kialakított terek.

Egy kampusz, amely a „Ville Rose” ritmusára él

Az IGS 6000 m²-es toulouse-i campusa 350 ICD Business School diáknak és több mint 1200 diáknak ad otthont a világ négy sarkából. A rendszeresen a hallgatók legjobb városai közé sorolt Toulouse barátságos és nyüzsgő egyetemi városként elismert tudományos hírnevet szerzett.

Campusunk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, például busszal vagy villamossal. Az egyetem hallgatói 200 nyílt hozzáférésű számítógépet és számos előadótermet használhatnak, amelyek tágasak és jól felszereltek. Az oldal modern, teljesen felszerelt tantermeket, kutatóterületet, információs könyvtárat és relaxációs területet is kínál

  Belépők

  Join the Grande Ecole Program at ICD Business School

  International Students

  Simplified admission procedure managed by ICD Business School

  • Application Form
  • Kísérőlevél és önéletrajz
  • Személyi igazolvány és személyi igazolvány fénykép
  • Legmagasabb végzettségű bizonyítvány és átirat
  • Iskolai beszámoló az elmúlt 2 év tanóráiról

  Egyéni interjú (30 perc) a programigazgatóval vagy képviselőjével. A teszt tartalmaz egy angol nyelvű interjút, amely felméri a jelölt angol nyelvtudási szintjét, motivációját, elvárásait és szakmai projektjeit.

  Interviews can be conducted face-to-face or by videoconference.

  To know more, simply contact us!

  Students in France

  1st Year Admissions

  For entry into 1st year, registration is via the PLATFORM PARCOURSUP from January 17, 2024.

  The written and oral test schedule will be communicated to you by the SESAME bank Concours SESAME once you have made your wishes and according to the timetable provided by your lycée.

  To prepare for the admissions tests, we invite you to register for one of our upcoming ICD Business School admissions test preparation sessions.

  Conditions: High school diploma or equivalent

  Admissions to 2nd or 3rd Year

  For 2nd and 3rd year entry, registration is made directly on our website. Competition fees must be paid at the same time as your registration for the admission tests. Full details of the admission tests will be sent to you as soon as we receive your application. You will be invited to take the oral tests on our premises, or by team if you live abroad, depending on your health situation

  Conditions for 2nd year

  • Obtaining a High School Diploma or equivalent and a certificate of successful completion of a 1st year of studies (60 ECTS acquired) in connection with the program options.

  Conditions for 3rd year

  • High School Diploma or equivalent and a diploma or degree validating a two-year degree cycle (120 ECTS acquired in another establishment, BTS, DUT, Licence 2...) in line with the program options.

  Admissions In 4th OR 5th Year

  Complete your online application at least 7 days before the chosen competition date. You will receive an invitation from ICD Business School to take the tests on the ICD Business School campus on the same day.

  Conditions for 4th year

  • High School Diploma and a degree or diploma validating a Bachelor's Degree/180 ECTS credits (entry into 4th year) or Bac+4/240 ECTS credits (entry into 5th year) in line with the program options.

  Conditions for 5th year

  • Proof of 240 ECTS credits (Bac+4) acquired in a Master's degree program for the 12-month program; for the 24-month program, a nationally recognized diploma or degree certifying three years of study in European higher education for 180 ECTS credits;

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Felvételi csapataink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megválaszolják az ösztöndíjpolitikánkkal kapcsolatos kérdéseket, amelyek lényeges részét képezik az IGS Group által 1975 óta fenntartott és alkalmazott nyitottság és humanizmus értékeinek.

  Miért érdemes az ICD Business School tanulni</p>

  ICD egy vezető Grande Ecole üzleti iskola, amelyet több mint 40 évvel ezelőtt alapítottak, és elismertek kurzusai minőségéért és innovatív pedagógiai megközelítéséért. Az iskola folyamatosan igyekszik újra feltalálni programjait, hogy megfeleljen a munkaerőpiac követelményeinek. ICD szilárd nemzetközi partnerségeket épített ki, és kurzusai erős nemzetközi dimenzióval rendelkeznek, lehetővé téve, hogy a végzett hallgatók a multikulturális üzleti környezetben való siker érdekében a készségek széles skálájával rendelkező szakemberekké váljanak.

  Válassza ICD jövőbeli sikereihez

  Több éven át kialakult partneri kapcsolatainknak és képzési szakértelmünknek köszönhetően hallgatóinknak a következőket kínáljuk:

  • Elismert tanfolyamok sora
  • Értékesítési, marketing és üzletfejlesztési szakértelem
  • Nemzetközi tanulmányi lehetőségek és kettős fokozatú pályák
  • Azonnali foglalkoztathatóságra és a jövőbeni karrier sikerre vonatkozó potenciáljuk fejlesztése.

  Helyszínek

  • Toulouse

   186, route de Grenade - 31700 Blagnac, 31700, Toulouse

  • Paris

   12 Rue Alexandre Parodi, 75010 Paris, France, , Paris

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések