Keystone logo
ICHEC Brussels Management School

ICHEC Brussels Management School

ICHEC Brussels Management School

Bevezetés

ICHEC Brussels Management School egy egyetemi szintű menedzsmentiskola a vezető üzleti iskolák hagyományai szerint. Vezetői képzést kínál nappali és esti programokban, alapképzésként és folyamatos oktatásként.

ICHEC név mögött nemcsak menedzsment iskolát talál, hanem egy csapatot is, amelyben minden tag elkötelezett az iskola hírnevének javítása és a magas színvonal fenntartása mellett, amelyhez mindig is társult.

Nemzetközi
Az Európa fővárosának, Brüsszel központjában elhelyezkedő ICHEC School of Management kiemelkedik nemzetközi elhivatottságával - egyik alapvető stratégiai lehetőségével -, ezáltal számos lehetőséget ICHEC

Az ICHEC School of Management úgy döntött, hogy a nemzetközi menedzsmentet hangsúlyozza egyik fő tudományos pilléreként, nevezetesen azzal, hogy ösztönzi a diákokat, hogy szerezzenek tapasztalatokat más kultúrákról, más nyelvekről és más tanulási módokról a külföldi intézmények gazdag és sűrű hálózatának köszönhetően amely együttműködési megállapodásokat kötött.

Nemzetközi hallgatóként a következőket teheti:

  • ICHEC az ICHEC -nél cserediákként egy vagy két ülésen, miközben az egyetemen regisztrálva maradok egy teljes tanulmányi programhoz.
  • tanulmányait az ICHEC a nyári programok keretében
  • tanuljon az ICHEC -nél rendszeres szakon (egyetemi vagy posztgraduális)

ICHEC kínált diplomák a következők szerint szerveződnek:

  • mesterképzés (1 vagy 2 év).

Kutatás az ICHEC
ICHEC mindig aktívan részt vett a menedzsment világában, meghallgatva problémáit és igényeit. Mint ilyen, az ICHEC kutatása alapvetően alkalmazott kutatásokból áll. Célja a társadalmi-gazdasági valóság jobb megértése, olyan elméletek kifejlesztése, amelyek valódi tapasztalatokat inspiráltak és hitelesítettek.
ICHEC kutatási területei a szervezetek és az oktatás irányítását foglalják magukban, nevezetesen:

  • interkulturális menedzsment, regionális makrogazdaság, e-üzlet, pénzügyek, a kkv irányítása
  • az egész életen át tartó tanulás és az e-learning

Akkreditációk

AACSB akkreditált

Helyszínek

  • Brussels

    ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a , 1150, Brussels

Kérdések