Keystone logo
IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Bevezetés

IFA Paris - A Design és Üzlet Nemzetközi Fashion School

A Párizsi, Sanghaji és Isztambul főiskolai és Master / MBA programjaiba beiratkozott 1200 hallgatóval az IFA Paris átadja a francia divat- és luxusörökség örökségét, valamint az innováció érzékét és az alkalmazkodási képességét nemzetközi környezet.

Több mint 50 különféle nemzetiséget képviselő 3000 öregdiákunk sikeresen beilleszkedett a divat- és luxusvilágba.

Mottónk: virágozza a kreativitását, ossza meg a kiválóság iránti szenvedélyünket.

A campusokról, a programjainkról és a további információkról kérjük, látogasson el a www.ifaparis.com oldalra

PARIS ISKOLA

IFA Paris 1982-ben alakult, hogy ötvözze a francia divatörökséget a modern globalizált világgal. Mivel az egyetlen intézmény Párizsban kínál valamennyi alapképzési és posztgraduális kurzusát angol és francia nyelven, az IFA Paris egy rendkívül nemzetközi hallgatói testületnek szól, a világ minden sarkából. A Nemzetközi Divat Akadémia, ismert IFA Paris , alapképzési kurzusokat kínál marketing és marketing, valamint posztgraduális kurzusokat tervezés, üzlet, kommunikáció és luxus terén a multidiszciplináris együttműködés környezetében. A Párizsban, Sanghajban és Isztambulban tartózkodó egyetemekkel az IFA Paris a divat- és luxusképzés élvonalában helyezkedik el, és olyan tanfolyamokat kínál, amelyek tükrözik az élénk iparágban rejlő lehetőségek széles skáláját.

A közelmúltban a 18–24-ig Quai de la Marne-be áttelepített IFA Paris a híres csatornára néz és a fejlődő 19. kerület középpontjában áll. Az új helyszín megcsúsztatta a korábbi akadémiai létesítmények méretét, és kiterjedt új kényelmi lehetőségeket vetett fel a hallgatók javára, ideértve a nagyobb osztálytermeket, a hallgatói társalgót és az erőforrás- és tanulmányi központot. Az épület számos új divatműhelyt fog felépíteni a gyakorlati projektek befogadására

SHANGHAI ISKOLA

IFA Paris lett a vezető divatiskola Kínában, és egyedülálló bizonyítja a siker iránti elkötelezettségét a legjobb, leginkább francia szakmai divatvezetők bevonásával. A Sanghaji Mérnöki Tudományok Egyetemével közösen 2002-ben az IFA Paris alapította iskoláját Sanghajban, a dánoktatás első kínai-francia közös vállalatát, amelyet a kínai kormány jóváhagyott. Az IFA iskolája egyedülálló lehetőséget kínál a nemzetközi diákoknak, akik betekintést nyernek a világ leggyorsabban növekvő divat- és luxuspiacába, miközben ugyanolyan magas színvonalú tananyagot kapnak angolul, mint Párizsban. Shanghai egy nyitott és extroverzív metropolisz, és emelkedik a rangsorba, mint a divat fővárosa, kétségtelenül komoly téma. A XIX. Század későbbi időszakától kezdve a Shanghai a divat központja. A sanghaji stílus az 1920-as és 30-as években járta be a világot, és a divattervezők újjáalakultak a jelenben a hagyományos és modern ötletek ötvözésével, hogy új divatirányzatokat hozzanak létre. Figyelemre méltó, hogy ez az ország mai fogyasztói, akik átalakítják Kínát a világ legnagyobb luxusruházatává és csúcskategóriás termékekké. Sanghaj kétségtelenül Kína Mecca a nemzetközi divat és a luxusipar számára. A legtöbb külföldi divat és ékszer márka, a luxustól a tömegpiacokig számít több üzletben a város számos divatkikötő kerületében és a bevásárlóközpontokban. Míg a luxusautók, az 5 csillagos szállodák és a high-end étkezés rendszeres látnivalók a belvárosban, egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a leggazdagabb jachtok és privát fúvókák számára is.

ISTANBUL ISKOLA

Miután alapították Franciaországban és Kínában, az IFA Paris divatiskola jelen van az Európa és Ázsia kereszteződésének egyik legélénkebb városában: Isztambulban.

IFA Paris nagyon büszke arra, hogy együttműködik Isztambul egyik legnevesebb egyetemével: a Bahçeşehir Egyetemmel .

A Bahçeşehir Egyetem campusa nagy lépés az egyetem azon küldetésének teljesítésében, hogy jövőt építsen az ország múltjából, létrehozva egy központot Isztambul üzleti központjában, ahol a kultúra, az oktatás és a tanulás találkozik Törökország és a világ változó igényeinek kielégítésére . IFA Paris úgy véli, hogy kiváltság, és előnye is a diákoknak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a helyszín nyújtotta lehetőségekből.

Isztambul, amely a világ egyik legizgalmasabb és legdinamikusabb városa, valamint sokrétű, múzeumokkal, galériákkal, parkokkal és modern főiskolákkal teli város, amely színpadot nyújthat azok számára, akik vágyakoznak saját érdekeik feltárására és fejlesztésére, és karrier a divat és a luxus üzleti környezetben.

Bahçeşehir Egyetem Továbbképző Központ (BAUSEM)

A Bahçeşehir Egyetemi Továbbképzési Központ (BAUSEM) intézményi elképzelése szerint az oktatás az egyén önmegvalósító mechanizmusának egész életen át tartó folyamata. A BAUSEM vezető elve az egész életen át tartó tanulás kultúrájának elterjesztése a társadalomban, és felhívja a figyelmet az egyénekre, hogy a tanulás nem korlátozódik a formális oktatás határaira. IFA Paris és a Bahçeşehir Egyetem a BAUSEM -en keresztül közösen készített rövid képzési programjaival karrierlehetőségeket kínál a divat és a luxus területén a szakembereknek és azoknak, akiket érdekel ez a terület.

Miért az IFA Paris és a Bahçeşehir University/BAUSEM Cooperation?

A szlogen "Isztambul szívében" alkalmas egy olyan egyetemre, mint a Bahcesehir Egyetem (BAU) ... A fő campusával, a Boszporusz szélén, Besiktasban minden nap korán kezdődik, gyors mobilitással, és egész nap folytatódik. Ezenkívül az egyetem szinte minden részében találkozni lehet valamilyen eseménnyel.

Az első dolog, ami feltűnik a szemében, amikor belép az egyetemünkre, az a külföldi hallgatók nagy száma. Az Egyesült Államoktól Kínáig, Franciaországtól Dél -Koreáig egy széles földrajzi területről, amely több mint ezer külföldi diákot ölel fel a BAU -n.

A "BAU GLOBAL" lehetőséget biztosít a BAU hallgatóknak, hogy különböző helyeken tanuljanak. A BAU Global ezt Berlin, Toronto, Washington DC, Batumi, Ciprus, Hanoi, Kijev, Puebla, Brockwille révén képes elérni.

A BAU -ba történő szállítás meglehetősen egyszerű. A BAU ingyenes transzfert biztosít a diákoknak és tudósoknak saját hajóikkal két campus között, Isztambul szívében, az északi Besiktas, a Beşiktaş South és a Göztepe ve Galata között. A hajók a BAUPORT nevet viselő területről indulnak. Ez egy olyan terület, amelyet teljes egészében a diákok használnak fel, zöldellő és gyönyörű kilátással a Boszporuszra. A hajók bizonyos napszakokban indulnak a saját mólójukról, és ez kellemes utazást tesz lehetővé a besiktasi és a galatai campusok között. Így a hallgatók távol maradnak a forgalmas isztambuli forgalomtól, és élvezik az óceánt és annak friss levegőjét, miközben átmennek az egyetemről az egyetemre.

További információkért látogasson el a https://www.ifaparis.com címre

Helyszínek

 • Paris

  18-24 Quai de la Marne

 • Shanghai

  350 Xianxia Road

  • Istanbul

   Kadir Has Caddesi Cibali

   Kérdések