Keystone logo
Ilia State University

Ilia State University

Ilia State University

Bevezetés

Miért az Ilia State University ?

Ilia State University évente mintegy 5000 fúziót fogad, a felsőoktatás minden szintjén. Az ISU arra törekszik, hogy megfeleljen az egyes diákok szükségleteinek, és segítsen nekik elérni potenciáljukat. Ilia State University mindentudó tapasztalattal szerzi fel a hallgatókat, hogy a szükséges ismeretekkel, készségekkel és bizalommal rendelkezzenek a jövőbeni karrier-célok elérése érdekében. Az ISU fejlett és elkötelezett egyetemi közösséget kínál, ahol a diákok tanulhatnak szakemberektől és megszerezhessék a keresett képesítést.

Ajánlunk:

Diákközpontú tanítás - A professzorok és a hallgatók közötti élénk kapcsolatok hozzájárulnak az élénk tudományos együttműködéshez és vitákhoz. A diákokat ösztönzik és támogatják a karok, hogy megtalálják az egyéni kutatási érdekeit tanulmányaik során.

Gyakorlat alapú tanterv - Az ISU együttműködik a kormányzati szervekkel és nemzetközi szervezetekkel, valamint köz- és magánszervezetekkel, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a diákok integrálják az elméleti tudást a világba vagy a munka világába.

Csereprogramok és kettős fokozatú programok lehetőségek - 2012 óta az ISU csereprogramokat kínál diákjainak és munkatársainak számos nemzetközi felsőoktatási intézményben. Az ISU diákjainak kizárólagos lehetőséget biztosít a két osztrák és az amerikai egyetemre kiterjedő kettős diploma megszerzésére.

Versenyképes tandíj - Az ISU kiváló színvonalú oktatást kínál versenyképes tandíjjal és rugalmas fizetési lehetőséggel az országban és a régióban is.

Felejthetetlen diákéletbarát, barátságos közösség, ahol a diákok különböző akadémiai, társadalmi és kulturális tevékenységekben vehetnek részt.

Csatlakozzon az Ilia State University és indítsa el velünk a csodálatos életet!

Statisztika

Ilia State University DIÓHÉJBAN

 • Alapítva: 2006
 • Helyszín: Tbiliszi, Grúzia
 • Alkalmazottak: 301 professzor és több mint 1000 tanár, kutató és egyéb alkalmazott.
 • 4 iskola: Művészeti és Tudományos Iskola, Természettudományi és Mérnöki Iskola, Üzleti Iskola, Jogi Kar
 • Diákok: 15 763
 • Tanulmányi programok: Akár 80 akkreditált alapképzési, mesterképzési és doktori képzési program. szinteket
 • Kutatási és tanulási lehetőségek Grúzia számos régiójában
 • School of Business: 2015 óta a grúz gólyák első számú tanulmányi célpontja

  Helyszínek

  • Tbilisi

   Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

  Kérdések