Keystone logo
Illinois Institute of Technology Master of Science in Technológiai Vállalkozás - STEM kijelölt
Illinois Institute of Technology

Master of Science in Technológiai Vállalkozás - STEM kijelölt

Chicago, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1712 / per credit

Az egyetemen

Bevezetés

A társadalmi érték és jólét megteremtését egyre inkább kifinomult, új technológiák vezérlik – mind a technológiai változás ütemének növekedése, mind a nagy növekedési ütem hatékony kezelése révén.

Chicagó egyetlen olyan üzleti iskolájaként, amely egy technológiai központú egyetembe ágyazódik, a Stuart School of Business egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy olyan hallgatókat képezzen ki, akik a STEM területen jártak, hogy kulcsszerepeket töltsenek be startupoknál és innovatív technológiai vállalatoknál ebben a gyorsan változó, versenyképes környezetben.

Stuart Master of Science in Technological Entrepreneurship programja tudományos és mennyiségi vezetői készségeket biztosít a jövőbeli technológiai vállalkozóknak ahhoz, hogy sikeresen vegyenek részt vállalkozói tevékenységekben, például üzleti ötlet kidolgozásában, technológia kereskedelmi forgalomba hozatalában vagy intravállalkozói munkavégzésben az innováció előmozdítása érdekében a technológiai alapú technológiákon belül. vállalat.

A tanfolyamok alapvető vállalkozói készségeket és ismereteket fednek le, beleértve, de nem kizárólagosan az ötletelést, a piacfelismerést, az ügyfelek felfedezését, a prototípusok tervezését, a pénzügyi modellezést, a vizualizációt és az adatelemzést, valamint a közösségi média marketingelemzését. A program során a tanulást egy záróprojektben alkalmazza.

Chicago a világ egyik legnagyobb innovációs ökoszisztémájával büszkélkedhet, és a Stuart oktatók szorosan együttműködnek a város vállalkozói közösségével, hogy segítsék a diákokat szakmai hálózataik fejlesztésében. Támogatást kap az Illinois Tech Ed Kaplan Családi Innovációs és Technikai Vállalkozási Intézetén és az egyetemen működő hallgatói vállalkozói szervezeteken keresztül is.

Az Illinois Tech egyedülálló Elevate programja révén garantáltan gyakorlati tapasztalatokat szerezhet, például szakmai gyakorlatokat a posztgraduális képzés során, valamint személyre szabott útmutatást karriertanácsadótól, akadémiai mentortól és alumni coachtól.

program áttekintés

Az interdiszciplináris akadémikusokat egy több szemeszteres záróprojekttel kombinálva a STEM által kijelölt MS in Technological Entrepreneurship program fejleszti a hallgatók stratégiai és mennyiségi készségeit az üzleti életben, a tervezésben, az elemzésben és a döntéshozatalban, majd lehetőséget biztosít e készségek valós időben történő alkalmazására. .

Miért az Illinois Tech az egyik legjobb ár-érték arányú egyetem az országban

Illinois Tech hallgatóként automatikusan figyelembe veszik egyetemünk nagylelkű intézményi ösztöndíjait. Ez átlagosan 107 472 dollár megtakarítást jelent a tandíjon és a lakhatáson minden diák után az Illinois Technél eltöltött négy év alatt (134 340 dollár öt évre, a 2021 őszi adatok alapján).

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy drámai módon csökkentsük a diploma költségeit, hogy Ön az ország egyik legdinamikusabb és leginnovatívabb egyetemén tanulhasson.

Szeretnél még néhány nagyszerű okot?

  • Intézményi ösztöndíjunkon felül az Illinois Tech átlagosan további 34 412 dollárral jutalmazza diákjainkat négy év alatt (43 015 dollár öt évre). (a FAFSA bejelentők között, 2021 ősz)
  • Mi vagyunk a 44. legjobb ár-érték arányú iskola az országban (US News & World Report)
  • Diákjaink 98%-a részesül valamilyen anyagi támogatásban
  • Egyetemistáink átlagos kezdő fizetése 63 938 dollár

Ideális Diákok

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések