Keystone logo
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Bevezetés

Az Imagine Education Australia

Imagine Education Australia egy szakképzési központ és egy magántulajdonban lévő Angol Nyelviskola Brisbane-i és az Arany-parton.

Imagine Education Australia négy egyetem van: a Fő Központ a Benowa úton; a Southport Központi Campusunk a Scarborough Street-en; Ashmore Campusunk Ashmore-ban; és Brisbane Campusunk Brisbane City szívében.

Képzeld el, hogy az oktatásnak négy olyan élő oktatási környezet is van, ahol a hallgatók gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek egy valós környezetben. Élő oktatási környezetünk az Autóipari Kar, a Gyermek Szolgáltatások Karán és a Vendéglátóipari Karon tanuló hallgatók számára.

Képzeld el, hogy az oktatás biztosítja:

 • A legmodernebb létesítmények
 • Első osztályú tanfolyamok az ausztrál és a világ minden tájáról érkező hallgatók számára
 • Diákszolgálat (beleértve a Homestay és a foglalkoztatási segítséget)
 • Tapasztalt és profi személyzet
 • Szórakoztató és izgalmas órák

Küldetésünk

Az Imagine Education Australia missziója, hogy világszínvonalú oktatást nyújtson minden hallgató számára egy pozitív és gondos tanulási környezetben. Ezt a következőképpen érik el:

 • A nemzetközi tudatosság maximalizálása a diákok ausztrál társadalomba való integrálásával és ezáltal az ausztrál kultúra mélyebb megértésének fejlesztésével.
 • Új és innovatív oktatási módszerek alkalmazása.
 • Segítség a diákoknak abban, hogy kompetenciát és bizalmat teremtsenek az angol nyelv használatában, hogy megbirkózzanak a felsőoktatás és az egyetem Ausztrália egyetemi követelményeivel.
 • Tanulmányi Pathways , szolgáltatásokat és lehetőségeket kínál a diákok számára a kiváló minőségű hallgatói középpontú programok révén egy biztonságos és támogató iskolai környezetben a dedikált tanároktól és a támogató személyzetektől.

Képzelje el, hogy az oktatás a minőségi oktatás és a hosszú távú karrier-siker szempontjából sinonim.

Miért tanulna velünk?

 1. Tapasztalat és lehetőségek: Az Imagine Education Australia egy olyan regisztrált tréning szervezet, amely 2005 óta nyújt minőségi képzést az ipar számára. A célzottan felépített létesítmények és a legmodernebb, interaktív tábla-technológiát alkalmazó tanulási környezetek vannak.
 2. Akkreditált kurzusok: Képzettségünk a Nemzeti Képzési Csomagok szerint készült, és megfelel a VET minőségi keretrendszerének. Imagine Education Australia kurzusait az ipar hitelesíti, hogy biztosítsa a mai üzleti környezet legkorszerűbb, releváns képzését.
 3. Iparági munkatársak: Teljesen képzett, szenvedélyes pedagógusokkal, akiknek több éves tapasztalata van az iparágban, és támogatják az inkluzív tanulást, a diákok a legjobbakat kapják.
 4. Előzetes tanulás és kreditátvitel elismerése: Az Ön múltbeli tanulmányait és munkatapasztalatait elismerésként ismerheti fel az Imagine Education Australia .
 5. Alapítvány Pathways *: A diákok keres egy Pathway lépését egyetemi bachelor programok kihasználják Imagine Education Australia „s Alapítvány Pathway programot. Szakmai programjainkból érkező Pathways lehetővé teszik, hogy hitelessé tegyék a főiskolai programokat, így gyorsabbá teheti diplomáját!
 6. Élő képzési környezetek: Ne csak tanulni egy tanteremben: tanulni az Imagine egyik élő oktatókörnyezetében, ahol gyakorlati, gyakorlati képzést és tapasztalatot szerez a karrierjének elindításához.
 7. Skill-alapú értékelés: Számos módon demonstráld a tanulásodat, nem csak vizsgákat. Ezenkívül a munkahelyi gyakornokokat a saját foglalkoztatási képzéssel együtt vizsgálják.
 8. Rugalmas belépési követelmények és többszörös bevitel: Soha nem fogod elfelejteni a kezdő dátumodat az Imagine rugalmas beiratkozási lehetőségeivel és többszörös bevitelével egész évben.
 9. Díj lehetőségek: Fedezze fel a költséghatékony módját a karrier-eredmény eléréséhez vagy a Pathway hogy tovább tanulhasson versenyképes árfolyamainkkal és a rugalmas fizetési tervekkel kapcsolatos hírnevével.
 10. Ösztöndíjak: Felismertük a pályázóink szenvedélyét és tudományos tehetségét, és ösztöndíjprogramot kínálunk.
 11. Kormány által finanszírozott helyek: Kormány által finanszírozott pozíciók belföldi beiskolázásokra, gyakornoki állásokra és gyakornoki képzésre állnak rendelkezésre.
 12. Egyetemi artikuláció *: A tanulás számíthat az egyetemi diploma megszerzéséért, a Bond Egyetem és más nagy ausztrál egyetemek egyetemi artikulációjával. Mindig bővítjük karrierlehetőségeinket!

* FONTOS MEGJEGYZÉS: Ez egyáltalán nem jelent garantált helyet egy egyetemi vagy középiskolai programban. Az egyéni pályázatokat az alkalmazott egyetem vagy iskola jóváhagyja.

Helyszínek

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Ausztrália

  Kérdések