Keystone logo
IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

Bevezetés

Az IMF Akadémiai Intézet a posztgraduális képzés nemzetközi referenciája, több mint 125 000 hallgatóval és 5000 céggel alakult 20 év alatt. Szolgáltatásainak minőségét és presztízsét olyan szervezetek támogatják, mint a The Association to Advance Collegiate School of Business (AACSB), a The Association of MBAs (AMBA) és az EFQM +500 pecsét.

Az IMF hallgatói hármas diplomát szerezhetnek: két egyetemi és egy szakembert. Ecuadori képesítést a SENESCYT negyedik szintű képesítésként ismerte el, és mindegyikük értékkel bír az Európai Felsőoktatási Térségben.

Az IMF lehetővé teszi a képzéshez való hozzáférést az Ön igényeinek leginkább megfelelő mód kiválasztásával:

  • Online: Modern virtuális egyetemmel, amely bármikor elérhető a világ bármely pontján.
  • Blended: Az online modalitás előnyeinek ötvözése a személyes találkozókkal.

Ezenkívül rugalmasságot kínál a befizetések teljesítéséhez: Ha egyszeri befizetést, további 5% -os kedvezményt vagy havi részletekben történő részletfizetést választ kamat nélkül a tanulmányi időszak alatt.

Szilárd képzést igényel az új szakmai kihívásokkal való szembenézés, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy átalakítsuk a környezetet, amelyben élünk és végezzük munkánkat. Innovatív és minőségi képzés, amelynek hallgató-központú módszertana foglalkozik azok személyes és szakmai körülményeivel, akik a legjobb változat elérésére törekszenek.

together now

Helyszínek

  • Quito

    Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán, 170135, Quito

Kérdések