Keystone logo
© BIMM University
Imperial College London

Imperial College London

Imperial College London

Bevezetés

Imperial College London folyamatosan a világ legjobb egyetemei közé tartozik, és a Business School kulcsszerepet játszik az üzleti oktatásban, a kurzusok és diplomák teljes skáláját kínálva. Imperial College London részeként, amely a tudomány és a technológia világában vezető szerepet tölt be, a globális üzleti és társadalmi átalakulást az üzlet, a technológia és a vállalkozói gondolkodásmód egyesítése révén hajtjuk végre.

Az innovatív gondolkodást és az éleslátást új technológiával ötvözzük, hogy valós problémákra megoldásokat dolgozhassunk ki, amelyek a vállalkozások javát szolgálják és javítják a társadalmat.

Ragyogó elméket inspirálunk

Imperial College London részeként, amely a tudomány és a technológia világában vezető szerepet tölt be, a globális üzleti és társadalmi átalakulást az üzlet, a technológia és a vállalkozói gondolkodásmód egyesítése révén hajtjuk végre.

Az innovatív gondolkodást és az éleslátást új technológiával ötvözzük, hogy valós problémákra megoldásokat dolgozhassunk ki, amelyek a vállalkozások javát szolgálják és javítják a társadalmat.

Világvezető kutatóink a gyakorlati megoldások úttörői, és kutatási kiválóságuk tájékoztatja posztgraduális és vezetői képzési programjainkat. Gondolatvezető szerepünket kormányok, politikai döntéshozók és globális üzleti vezetők keresik, akik gyakran társulnak velünk kutatási projektekben.

Ragyogó elméket vonzunk, és biztosítjuk a környezetet az innovatív és vállalkozói gondolkodás előmozdításához, úttörő ötleteket eredményezve, amelyek felszabadítják az üzleti lehetőségeket.

Egész életen át tartó szakmai továbbképzési szolgáltatásunk és a globális alumni hálózat biztosítja, hogy diplomásaink hosszú és sikeres karriert folytassanak a különböző iparágakban a világ minden tájáról.

Ragyogó elméket inspirálunk arra, hogy a világ jövőbeli üzleti és társadalmi vezetői legyünk.

A látomásunk

Az üzleti élet javára és a társadalom javítására az innovatív gondolkodás erején keresztül.

Küldetésünk

Arra ösztönözzük a ragyogó elméket, hogy legyenek a világ jövőbeli vezetői az üzleti életben és a társadalomban. A globális üzleti és társadalmi átalakulást az üzlet, a technológia és a vállalkozói gondolkodásmód ötvözésével hajtjuk.

Kulcsfontosságú témáink

Kulcsfontosságú témáink alakítják fókuszunkat az Imperial College Business Schoolban. Fedezze fel, hogy többet megtudjon arról, mi történik a kutatás, az oktatás, az események, a programok és a kiadványok során.

Digitális átalakítás

A mesterséges intelligenciától a blokkláncig, hogyan alakítja át radikálisan a technológia az üzletet és a társadalmat

Vállalkozói szellem

Megérteni, hogyan lehet boldogulni dinamikus és bizonytalan vállalkozói környezetben

Pénzügy és intézményi rugalmasság

Rugalmasabb vállalkozások és erősebb globális gazdaság kiépítésének elősegítése

Egészségügyi kulcstéma

Egészségügyi menedzsment és politika Kutatásvezérelt egészségügyi politika és gyakorlat, amely képes leküzdeni a betegségeket és javítani a jólétet

Társadalmi felelősség

Fenntarthatóság és klímaváltozás Inkluzív és felelős üzleti modellek előmozdítása a fenntartható növekedés érdekében

Akkreditáció

Az Imperial College Business School a világ üzleti iskoláinak mindössze egy százaléka közé tartozik, amelyet a három legnagyobb és legbefolyásosabb üzleti iskolák akkreditációs szövetsége: AACSB, AMBA és EQUIS akkreditált. Mi vagyunk az első üzleti iskolák között is, amelyek osztályszintű Bronze Athena SWAN díjat kaptak az Equality Challenge Unittól, elismerve elkötelezettségünket a felsőoktatásban a nemek közötti egyenlőtlenség kezelése iránt.

Campus jellemzői

Az Imperialnak több campusa van Londonban és a délkeleten. Mindegyik kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, és könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.

Charing Cross

A Hammersmith-i Charing Cross Campus egyike az orvosi oktatási és kutatási campusainknak. A Charing Cross Kórház környékén található. A birodalmi hallgatók és a személyzet helyszíni létesítményei közé tartozik az egyetemi könyvtár, a kávézó és a fitneszterem.

Chelsea és Westminster

A Chelsea és a Westminster Campus egyike az orvosi oktatási és kutatási campusainknak. A helyszínen egy egyetemi könyvtár is működik.

Hámorkovács

Az East Acton állambeli Hammersmith Campus az egyik orvosi oktatási és kutatási campusunk. A Hammersmith Kórház körül a személyzet és a hallgatók számára kialakított létesítmények közé tartozik egy egyetemi könyvtár, több vendéglátó egység (lásd a bal oldali oszlopot) és sportlétesítmények.

Északnyugat-londoni kórházak

A North West London Hospitals Campus része a Nortwick Park és a St Mark's Hospitals Harrow-ban, valamint a Central Middlesex Hospital North Actonban.

Royal Brompton

A chelsea-i Royal Brompton Campus egyike az orvosi oktatási és kutatási egyetemeinknek. A Royal Brompton Kórház körül épült személyzet és hallgatók rendelkezésére áll egy egyetemi könyvtár.

Silwood Park

Vezető nemzetközi kutatási és oktatási központ az ökológia, az evolúció és a természetvédelem területén.

South Kensington

South Kensington a fő campusunk, és itt zajlik a legtöbb egyetemi és posztgraduális tevékenység. Ez egy kompakt hely „Albertopolis” szívében, és számos építészeti stílusnak ad otthont az Edwardian Royal School of Mines épületétől az ultramodern Norman Foster által tervezett Business Schoolig. Rengeteg zöld terület is található, beleértve egy gyönyörű parkosított teret, melynek egyik végén a híres Királynőtorony áll.

Szent Mária

A paddingtoni St Mary's Campus egyike az orvosi oktatási és kutatási egyetemeinknek. A St Mary's Kórház körül épült személyzet és hallgatók létesítményei közé tartozik az egyetemi könyvtár és a sportolási lehetőségek, beleértve az úszómedencét.

Fehér város

White City London egyik legizgalmasabb, legdinamikusabb és leggyorsabban változó része.

A nemzetközi kiállításokat és olimpiai sportokat is magában foglaló lenyűgöző történelemmel büszkélkedő terület legutóbbi fejlődését 2008-ban kezdte meg, és a Westfield London érkezésével a főváros legnépszerűbb szórakozási és vásárlási célpontjává vált.

Mostanra a művészetek, a kultúra, az innováció, a tudomány és a tanulás úttörő negyedévé válik – olyan helyi szervezetekkel, mint a megújult BBC Media Village, a Royal College of Art és Imperial College London .

  Tanulói beszámolók

  Vízumkövetelmények

  Kinek kell vízumot kérnie az Egyesült Királyságban való tanuláshoz

  A diákvízum-útvonalon keresztül kell jelentkeznie, kivéve, ha:

  1. Legyen nálad teljes brit útlevél,
  2. Letelepedett vagy előre letelepedett státusz (EU/EGT/svájci állampolgárok) ill
  3. Már van egy másik típusú vízummal, amely lehetővé teszi, hogy a tanfolyam teljes időtartama alatt tanuljon
  • A letelepedett vagy előre letelepedett státusszal nem rendelkező EU/EGT/Svájci állampolgároknak, akik 2021. január 1. után érkeznek, ezen az útvonalon kell vízumot kérniük.
  • Ha 6 hónapnál rövidebb ideig fog tanulni, vagy alkalmi vagy vendéghallgatóként jár a Főiskolára, kérjük, tekintse meg Rövid távú tanulmányok weboldalunkat.
  • A részmunkaidős posztgraduális képzésben részt vevő hallgatóknak (az EMBA, a hétvégi MBA, a Global MBA, az MSc stratégiai marketing (online) és az MSc Business Analytics (online) képzés kivételével) részmunkaidős hallgatói vízumot kell kérniük. Ha online programon vesz részt, vagy EMBA, WMBA vagy GMBA képzésben vesz részt, kérjük, tekintse meg weboldalunkat. Kérjük, vegye figyelembe: a részmunkaidős diákvízummal rendelkező hallgatók nem dolgozhatnak az Egyesült Királyságban.

  Az Imperial College nem rendelkezik Child Student Visa engedéllyel, ezért nem tud szponzorálni 16 éven aluli diákokat. Életkorát a vízumkérelem benyújtásának napján elért életkornak tekintjük.

  Mikor kell alkalmazni

  Jelentkezés külföldön

  • Nem nyújthat be vízumkérelmet több mint 6 hónappal a tanfolyam kezdete előtt. Felvételi csapatunk csak akkor kezdi el elkészíteni a CAS-t, ha Ön teljesítette ajánlata összes feltételét, és benyújtotta útlevele azonosító oldalának másolatát. Nem kezdik el a CAS feldolgozását több mint 5 hónappal a kurzus kezdő dátuma előtt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Főiskola több ezer CAS-t bocsát ki, és ez egy bizonyos idő elteltével történik. Felvételi csapatunk a megfelelő időben felveszi Önnel a kapcsolatot a CAS-el kapcsolatban, ezért kérjük, legyen türelemmel, és várja meg tőlük.
  • CAS-t (Confirmation of Acceptance for Studies) állítanak ki Önnek, miután teljesítette ajánlata összes feltételét (amelyek közül az egyik lehet ATAS).
   A tengerentúli kérelem benyújtásának általában 3 hetet kell igénybe vennie, de az időtartam változhat, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze az országában érvényes vízumfeldolgozási időt.

  Jelentkezés az Egyesült Királyságon belül

  • Folyamatos hallgatók: a CAS kiállítása és a szükséges igazoló dokumentumok elkészítése után azonnal jelentkezhet.
  • Új hallgatók: legkorábban 3 hónappal a kurzus kezdési dátuma előtt jelentkezhet, amint az a CAS-ban szerepel.
   Ahhoz, hogy továbbra is legálisan maradhasson az Egyesült Királyságban, vízumkérelmet kell benyújtania a jelenlegi vízum lejárta előtt
   Bárki, aki Graduate vízumról diák vízumra vált át, új diákvízumot kell megadnia, mielőtt elkezdheti a tanfolyamot. A gyors döntés érdekében előfordulhat, hogy az elsőbbségi szolgáltatást kell igénybe vennie.

  Hogyan kell alkalmazni

  Jelentkezés külföldön

  1. A tengerentúli diákútra vonatkozó vízum igénylőlapot a GOV.UK weboldalon érheti el.
  2. Kérjük, olvassa el a Birodalmi Útmutatót a Diákútvonal belépési engedély alkalmazási útmutatójának kitöltéséhez, hogy segítsen a jelentkezés kitöltésében.
  3. Abból az országból kell kérvényeznie, ahol lakik, a legközelebbi vízumkérelmező központon keresztül.

  Jelentkezés az Egyesült Királyságon belül

  1. A Student Route vízum igénylőlapot a GOV.UK weboldalán érheti el.
  2. Olvassa el a Hallgatói útvonal jelentkezési útmutatóját, amely segít a jelentkezés kitöltésében.
  3. Ha azt szeretné, hogy a jelentkezési űrlapot ellenőrizzék a benyújtás előtt, kérjük, küldjön egy PDF-másolatot e-mailben a Nemzetközi Hallgatói Támogatási csapatnak, mielőtt elérné a nyilatkozati oldalt.

  Jelentkezési díjak

  A vízumkérelem díjai évente változnak, és attól függően változnak, hogy hazájából vagy az Egyesült Királyságon belül kérelmezik.

  Bevándorlási egészségügyi pótdíj

  A bevándorlási egészségügyi pótdíjat a vízumkérelem online benyújtásakor kell felszámítani.

  A 2024. január 16. előtt benyújtott kérelmek költsége: évi 470 GBP a fő kérelmező esetében és 470 GBP évente eltartottonként a vízum minden egyes évében. A 6 hónapnál rövidebb időtartamra 235 GBP arányos besorolást kell fizetni.

  A 2024. január 16-tól benyújtott kérelmek költsége: évi 776 GBP fő kérelmező esetén és 776 GBP évente eltartottonként a vízum minden egyes évére. A 6 hónapnál rövidebb időtartamra 388 GBP arányos besorolást kell fizetni.

  Mi történik ezután

  Jelentkezése részeként igazolnia kell személyazonosságát. Ennek módja attól függ, hogy honnan származik, és milyen típusú útlevele van.

  Jelentkezés külföldön

  A következőket teheti:

  • adja meg ujjlenyomatát és fényképét (biometrikus információ) a vízumkérelmező központban
   használja az „Egyesült Királyság bevándorlási: ID Check” alkalmazást a személyazonosító okmányának szkenneléséhez – ezzel is létrehozhatja vagy bejelentkezhet az Egyesült Királyság vízumába és
  • Bevándorlási (UKVI) számla

  Jelentkezés az Egyesült Királyságban

  Az UKVI gyorsan áttér egy teljesen online digitális folyamatra a vízumkérelmezés során. Ez azt jelenti, hogy a jelentkezők többségét fel kell kérni a biometrikus adatok letöltésére és kitöltésére az ID Check alkalmazáson keresztül.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Számos külső ösztöndíjra és díjra lehet pályázni. Az alábbi táblázatokban a következőket találja:

  1. Ösztöndíj keresőmotorok, amelyek segítségével megtalálhatja az Önnek megfelelő díjat
   Külső finanszírozó szervezetek, amelyek finanszírozási lehetőségeket kínálnak
  2. Ezeket az ösztöndíjakat és díjakat Imperial College London kívüli szervezetek kezelik. Kérjük, forduljon közvetlenül hozzájuk az ösztöndíjakkal és a pályázati eljárásokkal kapcsolatos információkért.

  Ösztöndíj keresők

  • British Council
  • Ösztöndíjas pozíciók
  • Az Ösztöndíjközpont
  • A Wellcome Trust
  • FindAPhD
  • FindAMasters
  • Tanulmányi portálok
  • UKCISA (az Egyesült Királyság Nemzetközi Tanulmányi Ügyek Tanácsa)
  • GRANTfinder 4 Oktatás
  • Posztgraduális hallgatóság

  Külső finanszírozó szervezetek

  • Tudományos, Technológiai és Kutatási Ügynökség (A*STAR) ösztöndíjak – egyetemi/kutatási
  • Nemzetközösségi Egyetemek Szövetsége (ACU) – Posztgraduális/Kutatás
  • Kanadai Centenáriumi Ösztöndíjalap – posztgraduális
  • Canada Memorial Foundation – posztgraduális
  • Kanadai Nemzetközi Oktatási Hivatal
  • A Charles Wallace Trusts – posztgraduális
  • Google-ösztöndíjak – Egyetemi/Posztgraduális/Kutatás
  • A Hongkong Bank Alapítvány – egyetemi hallgató
  • Indiai Felsőoktatási Tanszék
  • Az Institution of Engineering and Technology (IET) díjai – egyetemi/kutatási
  • Lanekassen – Egyetemi/Posztgraduális/Kutatás
  • The Leathersellers' Company – egyetemi/posztgraduális
  • Leverhulme Trade Charities Trust – egyetemi/posztgraduális
  • A Leverhulme Trust Study Abroad Studentships – posztgraduális/kutatás
  • London Goodenough Association of Canada – posztgraduális
  • Newton PhD Program - Kutatás
  • Közszolgálati Bizottság (PSC) ösztöndíjai – egyetemi/posztgraduális
  • Királyi Televízió Társaság: Technológiai ösztöndíj – egyetemi hallgató
  • A Schwab and Westheimer Trust: Oktatási támogatás menekülteknek – egyetemi/posztgraduális
  • A Santander Egyetemek Fekete Befogadási Programja 2021 – Alapképzés
  • Sir Richard Stapley Educational Trust – egyetemi/posztgraduális/kutatás
  • Walcot Foundation Grants – egyetemi hallgató
  • Yanai Tadashi ösztöndíj - egyetemi

  Tippek a jelentkezéshez

  Kutatás előre: Nézze meg a lehetőségeket legalább egy évvel a tanulmányai megkezdése előtt. Ez biztosítja a lehetőségek legszélesebb körét. Több ideje marad az alkalmazások fejlesztésével és személyre szabásával.
  Találja meg játékvezetőit: Határozzon meg megfelelő játékvezetőket, akik tekintélyesen igazolni tudják az Ön tulajdonságait. Ha készen állnak, az segít a korai jelentkezésben.
  Jelentkezzen sok lehetőségre: Jelentkezzen a lehető legtöbb lehetőségre, ha jogosult rájuk. Ez adja a legjobb esélyt a finanszírozás megszerzésére.
  Jelentkezzen korán: A jelentkezések gyakran a tanfolyam indulása előtti évben zárulnak le. Néhány díjat még érkezési sorrendben is adnak ki.
  Legyen tartalék terv: Az ösztöndíjak rendkívül versenyképesek, így mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a jelentkezések nem lesznek sikeresek. Ügyeljen arra, hogy előre keressen más finanszírozási forrásokat.

  Rangsorok

  Imperial College London folyamatosan a világ legjobb egyetemei közé tartozik, és a Business School kulcsszerepet játszik az üzleti oktatásban, a kurzusok és diplomák teljes skáláját kínálva.

  Ezen a területen ismerje meg a Business School működésével kapcsolatos legfontosabb statisztikákat, és fedezze fel, hol helyezkedik el a legrangosabb globális rangsorban.

  Imperial College London folyamatosan a világ 10 legjobb egyeteme közé tartozik.

  A programok rangsorai

  Tanításunk erejét a rangsorban elfoglalt magas helyezésünk is tükrözi. Az elmúlt 10 évben Imperial College London folyamatosan az első öt közé került Európában:

  • A 2024-es QS World University Rankings 3. Európában és 6. a világon
  • Európában a 3. és a világon a 8. a Times Higher Education World University Rankings 2024-ben
  • A The Times és a The Sunday Times által az év egyeteme és az év egyeteme a hallgatói élményekért
  • Jó egyetemi kalauz 2022
  • A Guardian University Guide 2022 a karrierlehetőségek tekintetében az Egyesült Királyság legjobbja lett

  Akkreditációk

  EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

  Helyszínek

  • South Kensington

   Exhibition Rd, South Kensington, London, SW7 2AZ, South Kensington

  • South Kensington

   Exhibition Rd, South Kensington, London, SW7 2AZ, South Kensington

  Kérdések