Keystone logo
IMT Business School

IMT Business School

IMT Business School

Bevezetés

Premier Business School az Egyesült Arab Emírségekben

Az IMT Business School ot 2006-ban alapították, és rövid időn belül a régió vezető üzleti iskolává vált, amely magas színvonalú üzleti programokat kínál. IMT Business School az Egyesült Arab Emírségek egyetlen független üzleti iskolája, amelyet az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma akkreditált. A kiváló minőségű tananyaggal, világszínvonalú oktatókkal, kiváló infrastruktúrával és létesítményekkel az IMT Business School hallgatói egyedülálló és kedvező tanulási környezetet tapasztalnak. Akadémiai programjaink egyik legfontosabb előnye az erős ipari felület, amelyet a hallgatók folyamatos interakcióban kapnak a helyi iparral szakmai gyakorlatok, vállalati projektek és panelbeszélgetések révén.

Látomás

Az IMT Dubai a régió vezető egyetemévé kíván válni a menedzsment magas színvonalú szakembereinek ápolása érdekében.

Küldetés

Küldetésünk, hogy minőségi oktatást nyújtsunk az etikus üzleti szakemberek következő generációjának felkészítéséhez. Interaktív tanítási pedagógiákat alkalmazunk, és alkalmazott kutatásokat végzünk a vállalati és szociális szektor valódi kérdéseivel foglalkozva.

Stratégiai célok

 • Kiváló minőségű programokat kínál a régió vállalkozásainak és iparágainak.
 • Termelő környezet kialakítása, amely elősegíti a tanulók tanulását és szakmai fejlődését.
 • Országos, regionális és nemzetközi elismerés megszerzése a magas színvonalú tudományos programokért.
 • Partneri kapcsolatok elősegítése az iparral és a kormányzati szervekkel a tapasztalati tanulás érdekében.
 • A nemzetközi tájékoztatás elősegítése elismert egyetemekkel és intézményekkel.
 • Az ipar, az üzleti élet és a társadalom szempontjából releváns alkalmazott üzleti kutatásokra összpontosítva.

Statisztika

Oktatási Minisztérium, Egyesült Arab Emírségek

A IMT Business School -t az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma engedélyezte, és az egyetem által kínált összes programot a (MOE) akkreditálta az Akadémiai Akkreditációs Bizottságon (CAA) keresztül. Ez az akkreditáció biztosítja, hogy a IMT Business School által kiadott diplomákat az Egyesült Arab Emírségek egész területén elismerjék, és magas színvonalú oktatást biztosít.

A CAA szigorú folyamatokat és rendszereket követ a magas színvonalú oktatás fenntartása érdekében, amely összhangban van az Egyesült Arab Emírségekben engedélyezett intézmények legjobb nemzetközi gyakorlatával. Fókuszában az Egyesült Arab Emírségekben tanuló diákok számára kínált oktatás minőségének folyamatos javítása áll. Azoknak a diákoknak, akik be kívánnak iratkozni IMT Business School osztályba, meg kell felelniük az Oktatási Minisztérium követelményeinek, és be kell mutatniuk az Egyesült Arab Emírségek által akkreditált képesítést (High School for Underground és Bachelor for Postgraduate).

Tudás- és Humánfejlesztési Hatóság (KHDA)

IMT Business School emellett a dubai kormány Knowledge and Human Development Authority (KHDA) engedélyével is rendelkezik. Ez biztosítja, hogy a IMT Business School által kiadott okleveleket minden állami és magánszervezet elismerje Dubaiban.

Nemzetközi Akkreditációs Tanács az Üzleti Oktatásért

A dubai Menedzsment Technológiai Intézet speciális akkreditációt kapott üzleti programjaihoz (MBA, EMBA és BSBA) a Nemzetközi Üzleti Oktatási Akkreditációs Tanácson (IACBE) keresztül, amely a 11374 Strang Line Road címen található Lenexában, Kansas államban, Amerikai Egyesült Államokban.

Tagságok

IMT Business School tagja számos nemzetközi szervezetnek, mint pl.

 • A Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), a legnevesebb nemzetközi szervezet, amely üzleti iskolákat akkreditál. Az akadémiai közösség körében az üzleti iskola minőségének mércéjének tekintik.
 • Supply Chain & Logistics Group SCLG
 • Dubai minőségi csoport
 • Nemzetközi Kereskedelmi Kamara

  Campus jellemzői

  Az IMT Dubai korszerű campusa a Dubai International Academic Cityben (DIAC) található. A 250 000 négyzetláb összterületen elterülő, kiterjedt campus nyolc épületből áll. A campus modern infrastruktúrával és létesítményekkel van felszerelve.

  Diáklakások

  Az IMT Dubai rezidenciái biztonságos és kényelmes lakókörnyezetet kínálnak a hallgatóknak. Jól felszerelt férfi és női lakóhelyet biztosítanak azoknak a diákoknak, akiknek szállásra van szükségük. A campus 600 bentlakásos diák befogadására képes, amelyek fele egyszemélyes, a többi pedig ikerpáros. A rezidenciákhoz közös étkezési lehetőség, televíziós szoba és játékterem is tartozik. Szállítást biztosítanak a diákoknak heti városlátogatáshoz és tanulmányi kirándulásokhoz.

  Az oktatási forrásközpont (könyvtár)

  A könyvtár az intézet tanulásának központja. Az oktatási, kutatási és tanácsadói programok tudásanyagát biztosítja. Az IMT célja, hogy hatékony hozzáférést biztosítson az összes tanulási forráshoz. A rendelkezésre álló források között szerepelnek könyvek, e-könyvek, folyóiratok, e-folyóiratok, audiovizuális anyagok, vállalati jelentések és még sok más. A neves magazinokra való előfizetés lehetővé teszi az elkötelezett hallgatók számára, hogy naprakészek legyenek a globális üzleti és menedzsment fejleményekről. A fontos digitális források közé tartozik az EBSCO (Business Source Premier), a világ legnagyobb teljes szövegű üzleti adatbázisa, több mint 3650 tudományos folyóirattal.

  Sport- és szabadidős létesítmények

  Az IMT Dubai hallgatói különféle sport- és szabadidős létesítményeket vehetnek igénybe, amelyeket az egyetem kínál, hogy támogassák a tanórán kívüli tevékenységeket és fokozzák az egyetemi tapasztalataikat. A campus szívében található az amfiteátrum, amely kulturális és sportesemények helyszínéül szolgál. Foci-, röplabda- és tollaslabdapályák, valamint asztalitenisz-terem is rendelkezésre áll. A tornaterem különféle edzőeszközökkel rendelkezik, amely reggel 7 órától éjfélig 12:30 óráig tart nyitva. A játéklehetőségekkel ellátott, tágas diákszobák kényelmes helyet biztosítanak a tanulóknak az órák utáni kikapcsolódásra. A zeneterem az IMT Dubai kezdő zenei sztárjai számára teszi elérhetővé a hangszereket. Az egyetemi étkezde különféle étkezési lehetőségeket is kínál a diákok számára.

  Információs technológia

  A legmodernebb információs technológiai központ a teljes IMT Dubai közösséget – a hallgatókat, az oktatókat és a személyzetet – éjjel-nappal kiszolgálja. A központban számos személyi számítógép, számos nyomtató és kifinomult szoftveralkalmazás található, nevezetesen projektmenedzsmenthez és pénzügyi elemzéshez. A vezeték nélküli hálózat ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosít a hallgatóknak az egész egyetemen.

   Belépők

   Minden programunk elhivatottságot, tanulási hajlandóságot és más munka- és életkörnyezethez való alkalmazkodást követel meg. Amikor csatlakozik az IMT Dubaihoz, készüljön fel egy átalakuló tapasztalatra a kiemelkedő üzleti oktatás, erőforrások és létesítmények révén.

   Olyan magas színvonalú hallgatókat keresünk, akik hozzáadott értéket képviselnek osztálytermünkben, és pozitívan járulnak hozzá az IMT Dubaihoz. Felvételi folyamatunk során minden jelentkezőre gondos, egyéni figyelmet fordítunk, hogy mind a diák, mind az iskolánk számára a legjobb felvételi döntést hozzuk.

   Felvételi Bizottságunk felméri a jelentkezőket tanulmányi és nem tanulmányi teljesítményük, érdeklődési körük, növekedési potenciáljuk, jellemük és személyiségük alapján. Olyan diákokat keresünk, akik inspirálják a körülöttük élőket, és ambiciózusak, hogy sikeresek legyenek a mai globális munkaerőben, és foglalkozzanak a közös világunk fontos kérdéseivel.

   Öregdiák statisztika

   Tanulói beszámolók

   Helyszínek

   • Dubai

    Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Programok

    Kérdések