Keystone logo
© Carrianna Field
INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

Bevezetés

Az INEA 2015-ben ünnepelte fennállásának ötven évét. Amióta a hatvanas években Fr. Quintanilla és egy valladolidi vállalkozói csoport fogadást tett a mezőgazdasági üzemek irányításának modernizálására ... sok minden történt.

Az egyetemek széles hálózatának vagyunk részesei, hivatalos diplomát szereztünk a Valladolidi Egyetemen (1983-2018), és a 2018-2019 tanév óta diplománk agrár- és agrár-környezetmérnöki végzettség, valamint saját igazgatási és menedzsment diplománk. az élelmiszeripari vállalatok csoportja, mint az Universidad Pontificia Comillashoz csatolt központ. több mint 50 projektben vettünk részt. Ezt az ötvenet sok tekintetben felülmúltuk.

Amit mindenekelőtt ebben az ötven évben tettünk, és folytatni fogunk, az művelődik. Életünket műveléssel töltjük. Ápoljuk a vidék és a vidéki környezet méltóságát, és minden szempontból küzdünk fejlődésükért. A tiszteleten és az igazságosság előmozdításán alapuló interperszonális emberi kapcsolatokat ápoljuk. A természet, a környezet és a mezőgazdaság tiszteletét, mint minden idők legméltóságosabb szakmáját ápoljuk - mondta a költő. Termesztünk ... türelemmel és meggyőződéssel. Neveljük tanulóink, felnőttek önálló tanulását, akik szeretnének tanulni, és saját életútjuk van.

Helyszínek

  • Valladolid

    Cno. Old Man of Simancas, km. 4.5 47008 Valladolid, , Valladolid

    Kérdések