
MSc in Culinary Leadership & Innovation
Écully, Franciaország
IDŐTARTAM
18 Months
NYELVEK
Angol
PACE
Teljes idő
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
15 Aug 2025
LEGKORÁBBI KEZDÉSI DÁTUM
Sep 2025
TANDÍJ
EUR 20 000
TANULMÁNYI FORMÁTUM
Az egyetemen
Képtár
Belépők
Ösztöndíjak és finanszírozás
Esélyegyenlőségi és kiválósági ösztöndíjakat ítél oda az alapképzés 1. évére felvett francia és nemzetközi hallgatóknak az institut lyfe Alapítvány a tandíj egy részének finanszírozására.
These are renewable each year, based on academic and attendance criteria, and can be combined with Crous scholarships.
Tanterv
A teljes egészében angol nyelven oktatott programunk egy innovatív megközelítésen alapul, amely a vezető nemzetközi vállalatokkal (General Mills, Food Service Vision stb.) és partneriskolákkal (ISARA, Haaga-Helia ) együttműködve, együttműködési projekteken keresztül történő készségszerzésre összpontosít. ) az iparág stratégiai perspektívájának előmozdítása érdekében.
Course Features:
- Stratégiai élelmiszer-szolgáltatás menedzsment
- Fenntartható konyhatervezés
- Leadership & Change Management
- Üzleti projekt
A program eredménye
A mesterképzést nemzetközileg elismert partnerintézményünk , a Haaga-Helia Alkalmazott Tudományok Egyeteme ítélte oda.
Posztgraduális, államilag igazolt 7. szintű képesítés, a National Repertoary of Professional Certifications (RNCP) nyilvántartásában, institut lyfe által kiadott.