Keystone logo
Instituto Profesional DUOCUC

Instituto Profesional DUOCUC

Instituto Profesional DUOCUC

Bevezetés

1968 -as megalapítása óta, a „Dolgozók és Parasztok Egyetemi Tanszékeként” a Duoc UC hosszú utat tett meg a konszolidáció felé, és a chilei műszaki felsőoktatás egyik legfontosabb intézményévé vált.

A több mint 50 éves múlttal és a legmagasabb intézményi akkreditációval hét éve, mindazok, akik a Duoc UC tagjai, büszkén mondhatják, hogy több ezer technikus és szakember, akik ma hozzájárulnak Chile gazdasági fejlődéséhez, az egyik 9 iskola és több mint 70 jelenlegi karrier található a Metropolitan Region, Valparaíso, Biobío, La Araucanía és Los Lagos 18 központjában.

Duoc diákok

A Duoc UC oktatási projektje, amely keresztény és integráns formációt kínál, lehetővé teszi hallgatói számára, hogy maximálisan fejlesszék képességeiket, kompetenciáikat és értékeiket, jobb emberekké és szakemberekké válva, akik felkészültek a globális társadalomba való beilleszkedésre.

A kiválóság útját, amelyet a Duoc UC követni szeretne, az emberekre összpontosító oktatás, az ország fejlődéséhez való hozzájárulás, a környezettel való kapcsolat és a társadalmi átalakulás folyamatos keresése jelöli ki.

Helyszínek

 • Santiago Metropolitan Region

  Avenida España,8, , Santiago Metropolitan Region

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések