Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

Bevezetés

Célja a szakemberek különböző oktatási háttérrel és tapasztalattal, programok IUGS van kialakítva, hogy megfeleljen az igényeinek képzett kereső emberek, hogy a teljes hivatalos adatait.

Azáltal, hogy több angol és amerikai posztgraduális oktatási modelleket, gyakorló szakemberek, akik már felhalmozott jelentős utáni érettségi tanfolyam most lehetősége van arra, hogy gyorsan keresni a mester vagy doktori fokozatot és tanúsítványok segítségével online vagy kevert utakat.

Sok diák már befejezték a kívánt tanfolyam, de nem fejezték be a dolgozat vagy szakdolgozat. Mások már felhalmozott bőséges diplomás hitelek, de nem vették a szükséges tanfolyamokat keresni a foka. Megint mások megtették a szükséges tanfolyamokat, de találtam ezek a tanfolyamok nem fogadták el az átadás.

IUGS elfogadja az átutalás minden lényeges utáni érettségi kurzusokat szerzett akkreditált intézmények, beleértve a jóváhagyott folyamatos képzés, engedélyezési és tanúsítási tanfolyam előtt vagy belépés után.

Mivel a legtöbb jelölt mid-life szakemberek, elismert, társaik és tiszteletben pályájuk, személyes és iskolai teljesítményekre. A hagyományos tanár-diák viszony helyett a tudományos és szakmai ösztöndíj. A kötés a jelöltek között, valamint a jelöltek között és a professzorok, a fejlett és túl is folytatódik az érettségi.

A EGYETEMI 1979-ben alakult, akkreditált, és megszerezte a tudományos és szakmai elismerése és jóváhagyása a köz- és magánszervezetek. Minden tanár egy gyakorló szakember, aki megszerezte legalább egy doktori. Ezért a tudományos és gyakorlati ismeretek integrálódik a IUGS tanulási tapasztalat.

Nyilatkozat a hiedelmek

Igény van diplomás fok, amelyek megfizethető, egyedileg tempójú, rendelkeznek a tudományos integritás és lehetővé teszi a doktori és mester jelöltek továbbra is eleget tehessenek más kötelezettségek. Minden lényeges posztgraduális kredit az akkreditált intézményeket el kell fogadni a transzfer. A legtöbb utáni érettségi kredit szükséges engedélyezési és tanúsítási kell fogadni transzfer. Végzős hallgatók kell a jogot, hogy utáni érettségi kurzusokat különböző kiszolgáló intézmények szakmai és személyes céljait. Végzős diákok keres fok meg kell követelni, hogy akár a már korábban felvett, a hagyományos számát utáni érettségi kredit szükséges a nagy egyetemek. A végzett hallgatók egyénileg kell ismerni és tiszteletben a szakmai és tudományos teljesítmények. A diákok a szakmai érettség és megfelelő élettapasztalattal a legjobb jelölt, hogy folytassa posztgraduális tanulmányokat.

Helyszínek

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Programok

    Kérdések