Keystone logo
International University Foundation of the American Tropic Colombia

International University Foundation of the American Tropic Colombia

International University Foundation of the American Tropic Colombia

Bevezetés

Az American Tropic - Unitrópico Nemzetközi Egyetemi Alapítvány egy kolumbiai felsőoktatási intézmény (IES), Yopalban, Casanare megyében, magánjellegű, állami egyetemre való átálláskor, mondta az egyetemi kolostor jelenleg tudományos programokat kínál: posztgraduális, szakmai, technológiai és technikai.

Az Unitrópico vegyes részvételű felsőoktatási intézményként 1 jött létre a Casanare-i Minisztérium kezdeményezésére, a minisztériumi közgyűlés előzetes engedélyével, amint azt a 2000. évi 076. rendelet 2, az Alkotmány alkotmányának és / vagy alapításának törvénye előírja. az oktatási intézményt 2000. március 16-án írták alá, alapítói között köz- és magánjogi személyek 3; azóta Yopal és Casanare fő egyetemi kolostora.

Az Unitrópico vegyes részvétel jogi jellege sok éven át vita és jogi vita tárgyát képezte, olyan szervek elé érve, mint az Államtanács Konzultációs Szobája és Közszolgálata, egy kormányzati konzultációs testület, amely a 2015. évi 2242. koncepcióban 4 , Megnyilvánította, hogy egy vegyes szervezet, mint például az Unitrópico, képes volt a felsőoktatás szolgáltatásának nyújtására, ami több társadalmi és hallgatói mozgalmat táplált, amelyek elősegítették annak hivatalossá válását, az hivatalossá válás fő szóvivője és jogi építésze több mint egy évtizede törvény és ma Alexis Ferley Bohórquez ügyvéd (az Unitrópicóban végzett). 5.

Helyszínek

 • Yopal

  Carrera 19,39 40, 850002, Yopal

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések