Keystone logo
© Elisava
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

Bevezetés

Egyetemi szellem

A meghívás és a világ megváltoztatása

Egy egyetem magában foglalja a tudást, a kutatást és a tudástranszfert. Azonban többre törekszünk.
Olyan emberek vagyunk, akik időt és erőt szentelnek a tanulásnak a világ megváltoztatása érdekében. Láthatjuk ezt az ambíciót az UIC Barcelona tevékenységeiben. Ez a mi DNS-ben van.

Az egyetemi tapasztalat, amit mindig álmodott

Minden diák középpontjába helyezése azt jelenti, hogy Ön az UIC Barcelona főszereplője.

Ez az Ön iránti elkötelezettségünk, amelyet az egyéni figyelem, a kiscsoportos csoportok, a barátságos oktatási testület, a támogató szolgáltatások és a készségek fejlesztéséhez szükséges mindent tükröz.

Hidak építése a szakmai valósághoz

Kapcsolódunk a társadalomhoz és a vállalatokhoz. Az osztályokat aktív szakemberek gyakorolják és tanítják. Ezeket egy munkahelyi program egészíti ki. Mindezen okok miatt az UIC Barcelona az egyik legjobb foglalkoztathatósági arány a katalán egyetemi rendszerben.

Barcelonában és a világgal összefüggésben

A multikulturális Barcelona a tehetség és a tudás átfogó hátterét biztosítja.
Nemzetközi megállapodások és csereprogramok is vannak külföldi egyetemekkel. Bizonyos képzési programjainkat részben angolul tanítják; akkor is el tudja vinni a teljes szakot ezen a nyelven.

Akkreditáció

Az Universitat Internacional de Catalunya hivatalosan 1997 októberében kezdte meg tudományos tevékenységét. Az egyetemi reformról szóló 11/1983. Sz. Törvény a katalán törvény 26/1984-es parlamentjével együtt létrehozta a megfelelő jogi keretet egy egyetem létrehozásához a képesítési fokozatok megszerzésére. A Fundación Familiar Catalana (Katalán Család Alapítvány) teljes felelősséget vállalt e tudományos projekt megvalósításáért.

A legfőbb ok, amiért a hallgatónak fontolóra kell vennie az UIC Barcelona tanulmányozását

 1. Nemzetközi tapasztalat a világ egyik legizgalmasabb városában: Barcelona
 2. Magasan képzett professzorok és szakemberek, akik szeretnek nemzetközi gondolkodásmóddal tanítani
 3. Hivatalos fokozat és gyakorlati képzés
 4. Nemzetközi szakmai gyakorlatok
 5. Magas foglalkoztathatósági arány
 6. A nyelvi készségek javításának optimális módja
 7. Személyes coaching és tanácsadás minden program és minden diák számára
 8. Hálózat és kapcsolatok
 9. Vezetői és vállalkozói készségek fejlesztése
 10. Az oktatás folytatása: Master, posztgraduális és Ph.D. programok

Szolgáltatások

Szállás: Ha az egyetemen töltött idő alatt szállást szeretne igénybe venni, akkor igénybe veheti a diákok lakóhelyeit, apartmanjait és szobáit, amelyeket kifejezetten az Ön igényeihez terveztek.

Sport: Az UIC Barcelona-on való tanulás azt jelenti, hogy egyénileg fejlődik. Ösztönözzük a diákokat, hogy vegyenek részt a sportban és a fizikai tevékenységekben. Az egyetem sporttevékenységeket, versenyeket szervez, és kedvezményeket és egyéb előnyöket biztosít a diákoknak, hogy hozzáférjenek más barcelonai létesítményekhez és szervezetekhez.

Coaching és tanácsadás: Tanácsadási és coaching szolgáltatások a diákok számára, hogy személyes és szakmai kihívásokat érjenek el.

Diákélet

Diákszolgáltatások: segít elérni azt, ami a legfontosabb: személyes céljait.

A kulturális, sporttal kapcsolatos, társadalmi és tudományos tevékenységek széles skáláját szervezi. A szolgáltatás tájékoztatást és útmutatást nyújt az egyetem akadémiai, adminisztratív és szabadidős kérdéseiről.

Az UIC hallgatói szolgáltatásai az egyetemi hallgatók tájékoztatásáért és tanácsadásáért felelősek arról, hogy hogyan kezeljék a papírmunkát, valamint az egyéb tanórán kívüli kérdéseket is.

Alumni: Az UIC Barcelona 12 000 diplomával rendelkező közösségén keresztül közvetíti a tudományos filozófiáját a társadalomnak. Ez a filozófia a munka kiválósága, az egyén mindennek a középpontjába kerül, a szolgálat iránti vágy és az igazság állandó keresése.

Helyszínek

 • Barcelona

  Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

 • Turin

  Turin, Olaszország

 • Sant Cugat del Vallès

  Josep Trueta Street s/n. (Hospital Universitari General de Catalunya), 08195, Sant Cugat del Vallès

  Programok

  Kérdések