Keystone logo
International University of Monaco

International University of Monaco

International University of Monaco

Bevezetés

A International University of Monaco programjainak változatos skáláját úgy terveztük, hogy a hallgatók átfogó ismereteket szerezzenek az üzleti alapelvekről, miközben lehetővé teszi számukra, hogy elmélyedjenek a választott szakterületükön.A karunk tapasztalt szakemberekből és saját területük szakértőiből áll, biztosítva, hogy a hallgatók magas színvonalú oktatásban és gyakorlati ismeretekben részesüljenek. Az elméleti ismeretek és a gyakorlati tapasztalatok kombinációja révén hallgatóink jól felkészültek a dinamikus és globális üzleti életben való eligazodásra.

Erős hangsúly a tapasztalati tanuláson

Az IUM-ban a hallgatók a mindennapi tanulási környezetükön kívül, valódi üzleti környezetben alkalmazhatják akadémiai tanulásukat.

A tapasztalati tanulás megközelítése az egész tananyagot jellemzi, hangsúlyozva az alkalmazásokat, a valós példákat és az esettanulmányokat.

Ez a megközelítés lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy konkrét, aktuális kihívásokon dolgozzanak, amelyeket a vállalatok adnak nekik, és aktívan részt vegyenek az érintett vállalatvezetőkkel a stratégiai döntéshozatalban és ajánlásokban, általában üzleti versenyek, szakmai gyakorlatok és csapatalapú projektek keretében szervezett tanulmányutak során. A program.

Helyszínek

  • Monaco-Ville

    14 Rue Hubert Clerissi, 98000, Monaco-Ville

    Kérdések