Keystone logo
International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

Bevezetés

A Karib-tenger nemzetközi egyeteme (IUC) olyan intézmény, amely az oktatás területén szerzett tapasztalatok hosszú hagyományát alapozza meg, és amely a Karib-térség realitása és kihívásainak egyik legelismertebb válasza.

A Karib-tenger nemzetközi egyetemét 2005 novemberében a Jamaica és a Kajmán-szigeteki Egyesült Egyház alapította. Két oktatási intézményből áll: a Vezető és Teológiai Fejlesztési Főiskola (CLTD), a Teológiai és Vezetési Fejlesztési Intézet Mel Nathan Főiskola. Ezek a szervezetek gazdag történelmet nyújtanak az egyetem számára az oktatási innováció, a magas akadémiai és kutatási normák, valamint a közösségi elkötelezettség iránti elkötelezettség. A két szervezet szakszervezete szolgálja meglévő erősségeit, miközben platformot és növekvő hatást fejt ki a karibi térségben és azon túl.

Az Egyetem ígéretet tett arra, hogy megfizethető, akkreditált, felsőfokú oktatást nyújtson azoknak az embereknek, akik szeretnének felhatalmazni magukat arra, hogy megfeleljenek a versenyképes globális foglalkoztatási környezet követelményeinek.

A Karib-tenger nemzetközi egyeteme a következőket foglalja magában:

 • Vezetői formáció
 • Megközelíthetőség
 • Diákbarát és diákközpontú orientáció
 • Kultúra-specifikus programok
 • Minőségi kutatás és kiadvány
 • Nagyon képzett személyzet

A béke tanulmányi menetrendje

Az Egyetem szelleme és jellege bonyolultan kapcsolódik egy Béke Tanulmányi Napirend létrehozásához. Így az egyetem elkötelezi magát amellett, hogy megerősíti azt a hangot és értékeket, amelyek tiszteletben tartják a befolyása körébe tartozó emberek legnagyobb jótéteményét. Az egyetem a "shalom" tudásának terhével működik, hogy ez a béke - teológiailag hatalmas és átfogó kifejezés. A békét az egészség alapelve, az egészséges és céltudatos élet megőrzése jelenti. A békét tanítják, tapasztalták és megtanulták, mint az életerőt biztosító energiaerőt. A Béke Tanulmányi Menetrend felszólítja az embereket az élet minden területéről, hogy birkózzon meg és gyakorolja az életformát a dolgok, amelyek a békéért dolgoznak. A közeljövőben az IUC-ban kínált összes program békés tanfolyamot fog tartalmazni az intézmény azon elkötelezettségének részeként, amely a diákok béketeremtéséhez vezet.

Látomás

A Karib-tenger Nemzetközi Egyetemének célja, hogy befolyásolja a minőségi személyek felhatalmazását, akik ápolják és elősegítik a család, a közösség és a nemzet jólétét. "

Küldetésnyilatkozat

"Az élethosszig tartó tanulásnak, az oktatási felhatalmazásnak, a jólétnek, a békének és a teljességnek".

Helyszínek

 • Kingston

  47 Old Hope Road Kingston 5, , Kingston

  Kérdések