Keystone logo
© IPAG IE
IPAG Business School

IPAG Business School

IPAG Business School

Bevezetés

IPAG Business School egy francia felsőoktatási intézmény, amely Párizsban és Nizzában található, a francia riviérán. Küldetésünk, hogy felvilágosítsuk a vezetőket a gyorsan változó világkörülményekről, és minőségi kutatást készítsünk nemzeti és nemzetközi láthatósággal. Az iskola a legmagasabb szintű kutatásra támaszkodik, amely gazdagítja tantárgyainak akadémiai alapelveit, nagyszerű hálózatot épít ki az üzleti szférával, megbecsüli a diákok körében a kultúrák és tudások sokszínűségét, és felhívja hallgatóink figyelmét a főbb kortárs kérdésekre és etikára.

Az iskola számos programot kínál a BTS-től (2 éves diplomától) a DBA-ig (8 éves diplomáig), beleértve a Bachelor (3 éves diplomát), az MBA-t (5 éves diplomát) és a Grande École Programot (5 éves). Master's Degree és EFMD akkreditált). Személyre szabott online programokat is készítettünk azok számára, akik a nagyobb rugalmasságot preferálják tanulmányaikban. A szakemberek különféle rövid vagy diplomás kurzusokon is részt vehetnek, például az IPAG Executive Education menedzsment és CSR mesterképzését. A 37 országban található több mint 130 partneregyetemből álló nemzetközi hálózatra támaszkodva a hallgatók a nemzetközi úti célok széles választékából választhatnak, amikor úgy döntenek, hogy egy szemesztert külföldön tanulnak. Az iskola minden évben több mint 1000 külföldi diákot fogad, akiket a francia üzleti iskolák és az IPAG programok vonzanak. Emellett a vezető kutatással az IPAG a legnevesebb rangsorban szerepel (Sanghaj, RePEc).

Küldetésünk

Menedzserek oktatása a gyorsan változó világkörülményekre, és minőségi kutatás készítése nemzeti és nemzetközi láthatósággal

Ebből a célból IPAG Business School a következőkre támaszkodik:

 • Csúcsszintű kutatás, amely gazdagítja tantárgyainak akadémiai elveit
 • Remek hálózat az üzleti szférával
 • A diákok körében a kultúrák és a tudás sokszínűségének elismerése
 • Tanulóink figyelmének felkeltése a legfontosabb kortárs kérdések és etika iránt
 • Célunk sokrétű, alkalmazkodóképes és felelősségteljes vezetők képzése.

Campus jellemzői

Párizsban, az Eiffel-torony lábánál és a Saint-Germain des Prés negyed szívében
Párizs szívében, a 15. kerületben, a Beaugrenelle-ben található campusunk 5000 m²-es, médiakönyvtárral, számos tanulószobával és kávézóval kiegészítve. "Történelmi" párizsi campusunk ideális helyen, Saint-Germain-des-Prés szívében található, amely a főváros kulturális és szellemi életének kiemelkedő pontja.

Nizzában, a tenger és a hegyek között
IPAG Business School szintén több mint 30 éve Nizza szívében gyökerezik, azon a helyen, ahol az egykori Chambre des Métiers volt. Történelmileg védett egyetemünk több mint 1000 diákot fogad több mint 40 nemzetiségből. A tanulási környezet ideális: két nagy színház, egy kert, egy kávézó és egy napos terasz.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Érdemes ösztöndíj

  Minden évben, minden egyetemen a PGE3-on kívüli Grande École Program legjobb diákjait jutalmazzák kiváló eredményeikért, csökkentett tandíj formájában.

  Pályázati feltételek: Tanulmányi eredmények.
  Érték: Pénzbeli jutalom az iskolától minden szuper promócióban a legjobb 3 tanuló számára, függetlenül a tanuló státuszától (váltakozó vagy sem). Ha váltakozik: átadás a tanulónak. A PGE5 esetében az alapképzési szuper promóció első 3 diákja és a Double Diploma szuper promóció első 3 tanulója részesül díjazásban.

  Kiválósági ösztöndíj

  50% kedvezmény az első év tandíjából:

  • Minden diáknak, aki a legmagasabb kitüntetéssel tette le az érettségit
  • Állami ösztöndíjas hallgatóknak, akik becsülettel letették az érettségit

  IPAG-ösztöndíj

  Az iskola speciális ösztöndíjakat hozott létre a Grande École és Bachelor programok számára, amelyeket egy elosztó bizottság ítél oda, rászorultság és tanulmányi eredmények függvényében. Ez az ösztöndíj a Grand École Program, a Bachelor és a BTS hallgatói számára elérhető.

  Rangsorok

  Az IPAG bekerült a 10 legjobb francia intézmény közé a Research.com „Universities Ranking” listáján a „Gazdaság és pénzügyek” kategóriában.” Ez nagy jutalom az iskola tanári karának és minden tanár-kutatójának.

  A 4. Francia Üzleti Iskola Az IPAG immár a 9. helyen áll a legjobb francia közgazdasági és pénzügyi kutatások listáján. A 4. legnagyobb francia üzleti iskolaként csatlakozik a világ Top 300-hoz (282.), amelyet a Harvard Egyetem, a Massachusetts Institute of Technology (MIT) és a Kaliforniai Berkeley Egyetem ural. Duc Khuong Nguyen, az iskola kari és kutatási dékánja szerint « ez a rangsor tükrözi az IPAG tanár-kutatói által végzett óriási munkát, a legrangosabb nemzetközi folyóiratokban publikációik minőségét és az immár több éve tett erőfeszítések következetességét. ».

  A Research.com évente egyszer frissíti a legjobb kutatást végző egyetemek és iskolák rangsorát a tudományos területeken, a számítástechnikától és a mérnöki tudományoktól a matematikáig, az idegtudományig, a közgazdaságtanig, a pénzügyekig és az orvostudományig. A platform által alkalmazott módszertan bibliometriai adatok felhasználásán és félezer intézmény több mint 160 000 kutatója munkájának vizsgálatán alapul. Éppen ezért az IPAG kutatóinak tudományos publikációi és befolyásuk – az általuk kapott idézetek révén – tette lehetővé, hogy az iskola megszerezze ezt a díjat.

  A rangsorban elfoglalt helyére nagyon büszke az IPAG, most a tekintélyes sanghaji rangsor felé tekint, amelyben 2016 óta minden évben szerepel – az eredmények nyáron várhatók.

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Paris

   Rue du Théâtre, 10, 75015, Paris

  • Nice

   Boulevard Carabacel, 4, 06000, Nice

  • South Wales

   South Wales, Wales, New York,USA, 14139, South Wales

  • Bournemouth

   Bournemouth, England ,United Kingdom, , Bournemouth

  • Griffith

   Griffith, Griffith City Council, New South Wales, Australia, 2680, Griffith

  • Paris

   Rue du Théâtre,10, 75015, Paris

   Kérdések