Keystone logo
ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

Bevezetés

ISKOLA

Ugyanakkor azt az a célja az, hogy jó minőségű szakképzés terén Architecture and Design. Miután több mint 30 éves tapasztalattal, az intézet részt vesz a folyamatos fejlődés és a változó folyamat, amely lehetővé teszi, hogy naprakész legyen a címe a didaktika, vagy a tanárok, akik jelenleg a fiatal szakemberek aktívan részt sem a szabadúszó szakma vagy a a kritikus vagy szerkesztői területen. A változó, amely minden esetben nem sérült az eredeti szellemét az intézet, amely megy kell alapulnia a munkacsoportok, a jelenléte a tanárok, a diákok társadalmi élet, a cserélhető a tapasztalatok és a pedagógusok is. A közösségi szellem, ha egy jó verseny nem zárja ki az együttműködés és a kölcsönös.

Milánó Galleria

történelem

Alapítva 1980 által az építészek egy csoportja, ISAD egy 100% -os olasz iskola a filozófia célja, hogy kicseréljék az építészeti elképzelések és gyakorlatok kialakításához szakmai tervezők. Ugyanakkor azt az utóbbi időben megerősítette, hogy „a milánói School of Interior Design”.

1982 Az első természetesen a Garden Design, majd később az első mesterképzés kerttervezés. A tanfolyam során képződő szinte minden kertben tervezők a Milanese területén és Észak-Olaszországban.

1983 Az első kétéves során „hajóépítésből” a design vitorlás és motoros jachtok, ma kínálnak, mint a rendezvény „belső yacht design”.

1984 Workshop és a rövid távú szeminárium ékszer design Ivo Misani „A Cellini Project”. Az első fogás „fotó enteriőrök” a Luciana Mulas. Ugyanakkor azt a kifutón neves előadók a kortárs design.

1992 Az első fogás „régi művészeti becslő” által birtokolt nemzetközi előadók terén az ókorban.

1993 A legfontosabb esemény a „mese” Achille Castiglioni szakmai tapasztalatok, hogy egy exkluzív kiállítás ISAD a színpadon egy milánói színház együtt a leghíresebb tervező cégek, amelyek elő mesterműveit. Catiglioni szórakoztatta a nyilvánosság élő előadások és mesék elmagyarázza létrehozása minden egyes termékeit, amelyek a fő elemei a színpad scenography design.

1995 Az elején az együttműködést a ISAD Kínával. A „Tong Ji egyetem” Shanghai meghívja ISAD tartani néhány konferenciák Italian Design és ISAD oktatás. Ugyanakkor azt felkérik, hogy vegyen részt a verseny a restyling a Shanghai „World Plaza” torony belső. Mivel a győztes a verseny, ISAD képviselik építész Marinella Jacini, ma az intézet igazgatója, tervek és megvalósítja a közös és a nyilvános helyiségekben a torony. A munka Kínában folytatja a részvételt verseny projektek és utána a tervezés és a megvalósítás a „World Financial Center Mansion Building” Pekingben és a „Nemzetközi Hajózási Building” Sanghajban.

építészet

1998 A partnerség Atelier Mendini, ISAD elősegíti eseményeket a Milánói Dizájn Hét Atelier Mendini irodák és az ipari terület a tényleges Prada központja keresztül Orobia Jacopo Foggini.

1999 A nyílt új campus keresztül Orobia Milánó ISAD szervez együttműködve Atelier Mendini, 3 esti események, a téma a szín „szín zene”.

2000 Abból az alkalomból, a harmadik évezred, a sorozat a szemináriumokat és előadásokat tartanak: Enrico Baleri, Marco Ferreri, Franco Raggi, Aldo Cibic, Fabio Novembre (ISAD diák a 80-as), Federico Bucci, Alessandro Vicari, Matteo Vercelloni, Luca Scacchetti . Az egy héttel a design workshop John Brookes, a magasan rangsorolt ​​brit kert tervezője.

2001 Ugyanakkor azt is oda Provincia di Milano legjobb projekt a mesterképzés „Beyond akadályai, design mozgáskorlátozottak” partnerségben HB Group.

2003 Belső verseny „Design réz” indított az olasz Copper Institute. Belső verseny „Plasticreativity” indított a cég által Makroform. A prototípusok a nyertes projektek kerülnek bemutatásra ISAD kiállítás ideje alatt a milánói Design Hét.

2004 Az elején a partnerség Rotációs Design Association: a pályázatnak a hallgatók között a tervezési iskola kiválósági Milan a termékek tervezése valósul rotációs technológiára.

2005 Szeminárium által szponzorált Comune di Romano Banco városi tervezési javaslatokat az önkormányzat sokat, és a területen.

2005 Ugyanakkor azt 25. évfordulóját! Az egész év folyamán, fontos események szerveződnek:

 • „25. Ugyanakkor azt történetek” című kiállítás a diákok munkálatok;
 • „3 találkozókat ISAD 25th Anniversary” előadások design:
 • Architects egy design Működik Piero Lissoni Fabio Novembre, moderátor Enrico Morteo
 • Fotográfia Architecture & Design Olaszországban a 80-as évektől napjainkig Gabriele Basilico és Maurizio Galimberti, moderátor Alberto Moioli
 • Konyha Made in Italy - belsőépítészeti projekt Olaszországban a 80-as évektől napjainkig Jacopo Gardella, Piero De Martini és Matteo Vercelloni, moderátor Giampiero Bosoni;
 • „1980/2005 Design, cégek, termékek” című kiállítás és a szembesítés tervezett termékek a 80-as és az 2000-es évek, részvételével Abet Laminati, Alessi, Cassina, Cappellini, Fontana Arte, Luceplan, Luxottica, Rossi di Albizzate Spazio 900, Venini. Exhibit Design projekt útján SpA.
Burkolatszín

2008 A társaság „Caffe Parigi Ltd” Dublin rendeli ISAD a szervezet belső design workshop alapuló belső végzős hallgatók a versenyt a koncepció kialakítása a „Retail Concept Bar” a dokkok a város Dublin.
A tervezők a győztes projekt felkérik, hogy Dublin a projekt megvalósításának felügyelete alatt helyi irodája építészet.

2009 A híres cég Colombo Design rendel ISAD Design Workshop új termékek fogantyúval és fürdőszobai kiegészítők. A résztvevők útján kiválasztott szabályozás körvonalait, észre végrehajtó projektek az új termékek. A díjátadás zajlik Triennale di Milano és a nyertes projektek elnyerték a prototípusok gyártásához kapcsolódó tárgyakat.

2010 Az első kiadás a Mester „Design építőanyagok - Tervezés Textil tapasztalatok” által koordinált Giorgio Correggiari. A mester mellett szponzori a Milan Önkormányzat, a Tanács Minisztérium "Ricerca, Innovazione e Capitale Umano" együttműködve a szervezeti egységek "Turismo, Marketing Territoriale, identita", "Cultura", "Attività produttive e Politiche del Lavoro", részt vesz a projekt MIND (Milan Network for design), amely magában foglalja a milánói design iskolák a kiválóság. A mesterkurzus célja, hogy elmélyítsék tudásukat a tervezési anyagok minden lehetséges alkalmazások divat és design általában. A mester is a részvétel fontos cégek a divat és design, neves tervezők, stylistok, újságírók, kritikusok és a szociológusok.

Az április hónap, és a Milan Design Hét ISAD felkérik, hogy vegyenek részt a Salone Satellite belül Salone Internazionale del Mobile, ahol a kiállítás prototípusai a legújabb diák projekt munkák.

2011 Ugyanakkor azt is csatlakozik a projekthez Milano Summer School által támogatott Comune di Milano és annak rövid ciklusú Shop Design, Hotel Design, kiállítás tervezés, fotográfia és építészet, televíziókészülék Design, Interior Yacht Design, a két új tanfolyamokat, amelyek a nagy érdeklődés : tervezése a gyermekek és háziállatok fantázia design.

A Mester Yacht Design and Engineering folyamat kezdődik, koordinálja építész Marco Amadio. Szervezet a „ISAD_Lab 14_7” esemény és kiállítás tiszteletére Giorgio Correggiari.

2012 „Design anyagok - Tervezés Textil tapasztalatok” mester válik „New Tech-Style Design”, 1. szint akkreditált mester együttműködve POLI.Design.

Interior Design Mester és Garden Design Mester vált mind 1. Szint Mester által akkreditált EABHES (Európai Akkreditációs Tanács Felsőoktatási iskolák)

2013 A belső tér kialakítása során alapvető válik egy 3 év során, és képes lesz akkreditálva Bachelor által EABHES (Európai Akkreditációs Tanács Felsőoktatási iskolák). Ugyanakkor azt bővíti oktatási kínálat két fontos szakmai műhely a fenntartható építészet:

 • „Épület Wood”
 • „Nyers Föld épület”
tervezés logók

Helyszínek

 • Milan

  ISAD Design School Via Balduccio da Pisa 16 - Milano - Italia, , Milan

Kérdések