Keystone logo
ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

Bevezetés

Az ISAT Nevers városában található, egy 2 órás autóútra Párizstól délre, közel a híres Nevers / Magny-Cours versenypályához. Az ISAT az Université de Bourgogne egy része a sanghaji világ rangsorának legmagasabb 800-as része.

Az Autóipari és Közlekedési Mérnöki Intézet (ISAT) egy egyedülálló állami iskola, amely elkötelezett a mérnökök átfogó képzésében, különös tekintettel az autóiparra. Az ISAT fő célja az autóipari és közlekedési ágazatokhoz kapcsolódó pozíciók és készségek teljes körének lefedése, erős szakértelemmel a mechanikai - elektromos

Az ISAT mérnöki programjait a Bizottság des Titres d'Ingénieur és az EUR-ACE jelöli (európai minőségi címke a Bachelor

Az ISAT biztosítja, hogy a diákok kompetens szakemberekké váljanak olyan gyakorlati ismeretek és készségek biztosításával, amelyek nem csak a gépjárműtechnológiára vonatkoznak, hanem közvetlenül a vállalat céljaira is alkalmazhatók.

Az ISAT elkötelezte magát a "DRIVE" kutatási részlegén belül a környezettudatos gépjárműtechnológia területén (összetett anyagok, vibráció)

Az ISAT dinamikus környezetet kínál az ISAT közösség teljes fejlesztéséhez a gazdag kulturális és diákélet révén. Az ISAT számos magas szintű sportlétesítményt és híres gasztronómiát kínál. A Nevers méretének és helyének köszönhetően nincs megfizethető hallgatói lakás.

75444_75418_SIA-AESM-TV20161.jpg

POLYTECH ORLEANS

A Polytech Orléans az egyetemi mérnöki iskolák nemzeti Polytech hálózatának része. Ennek az exkluzív csoportnak a tagja azt jelenti, hogy a Polytech'Orléans kiemelkedő programot kínál a legkülönbözőbb szakok széles skálájával a legmodernebb mérnöki területeken, mindössze egy óráig Párizstól délre, egy erdős campuson.

Az erős ipari versenyképesség és az ipar, a kutatás és a képzés közötti helyi szinergiák a "Villamosenergia-tudomány és -rendszerek" versenyképességi központjának megteremtéséhez vezettek, egy másik pedig az érzékelőkről. A Cosmetic Valley nagyon közel fekszik Orléanshoz, ahol híres társaságok vannak ezen a területen.

eszközök

A Polytech'Orleans által javasolt multidiszciplináris program biztosítja a diplomások számára a változatos készségeket és szakértelmet, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a jövő innovatív vezetői legyenek. Tanterveink rendelkeznek az EURACE címkével.

... a csúcstechnológiájú létesítményekkel és a legkorszerűbb berendezésekkel ...

- Két helyszín (Galilea és Vinci), amely több mint 150 000 négyzetméternyi új építéssel rendelkezik

- Számítógépes erőforrások, beleértve 22 laboratóriumi, internetes és lézernyomtatót, széles választékú szoftverekkel (CAD, numerikus számítás, szimuláció, ...)

- Amfiteátrumok, audiovizuális stúdiók és nyelvi laborok

- Alapvető és technológiai kutatásra alkalmas berendezések a hallgatók számára az egyes kurzusok és projektek számára:

 • spektrumanalizátor

 • szubszonikus szélcsatornák

 • autóipari vizsgálópadok

 • fiberoptic rendszerek

 • lézeres laboratóriumok

 • pásztázó elektronmikroszkópos

 • plazma reaktor

 • odometers
75414_CaptureISAT.PNG

Helyszínek

 • Nevers

  49, rue Mademoiselle Bourgeois BP 31, 58027, Nevers

Kérdések