Keystone logo
IT University of Copenhagen Okleveles digitális innovációs és menedzsment
IT University of Copenhagen

Okleveles digitális innovációs és menedzsment

0 Years

Request teaching languages

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Okleveles Digital Innovation & Management
Az MSc program a Digital Innovation & Management akkor lesz felszerelve a tudás, készségek és eszközök megértése és kezelése összetett és gyakran turbulens folyamatok digitális változások és az innováció a legkülönbözőbb szervezetek.

Mivel a digitális technológiák folyamatosan és rohamosan fejlődnek ezek befolyásolják szervezetek, az emberek és a társadalom új és meglepő módon. Kezelni ezeket a változásokat és kihívásokat a digitalizálása már számítógépes rendszereiben szükségessé teszi, hogy megalapozott és gyors döntéseket és kiigazítások során stratégiai, taktikai, szervezési és gyakorlati feladatokkal és irányítás. Ez támaszkodik a mély megértés az emberek, a technológia és a digitális változás.

A program széles körű nemzetközi kitekintést, és tanítani angol nyelven.


Program felépítése
Digitális Innovation & Management rugalmas szerkezetű. Ez biztosítja a szilárd analitikus készségek, miközben bőséges helyet, hogy meghatározza és formálja a saját egyedi profilja. Ez tartalmazza a kötelező, valamint a választható modulok és a választás a legalább egy három szakterületek:

 • Folyamat Innováció és új üzleti modellek
 • Enterprise Services
 • Big adatok


Karrier kilátások
MSc Digital Innovation & Management nyújt Önnek egy lelkes globális perspektíva és a készségfejlesztés beszerzett a program során, akkor jól felkészült a nemzetközi karrier a magán vagy az állami szektorban. Lesz például képes azonosítani az új lehetőségeket és kezelni a változásokat vonnak maguk után a nagy szervezetek és intézmények.

Az információs technológia mindenütt jelen van. Ezért lesz egy eszköz széles skáláját munkaadók a magán-, valamint a közszféra. Akkor készen kell állnia, hogy formálják a saját karrierjét lehetőségek a változó szakmai környezetben, de a munkahely az alább felsorolt ​​példák a pozíciók és feladatok, akkor lenne jogosult:

 • Szervezeti Tanácsadó dolgozik a fejlesztés szervezeti folyamatok, modellek, optimalizálása menedzsment / kommunikációs folyamatok stb
 • Project és a csapat menedzsere kapcsolatos feladatokkal fejlesztése és irányítása projektek, projekt csapatok és folyamatokat.
 • Különleges tanácsadója tanácsadói feladatokat területeken belül az információs technológia, a digitalizáció, az innováció, a kutatás és fejlesztés, stb
 • Business Analyst és Fejlesztő dolgozik azonosítása és terjeszkedés új területeken az informatikai üzleti - például az üzleti elemzés, koncepció kidolgozása, bevezetése stb


Felvételi követelmények
Annak érdekében, hogy a felvételi az informatikai Egyetem MSc program a Digital Innovation & Management (E-Business) akkor van szükség, hogy:

 • Egy egyetemi vagy szakmai főiskolai diploma vagy ennek megfelelő mértékben. Nincsenek követelmények egy adott tudományos háttérrel.
 • Az angol nyelv ismeretét megfelelő a dán B-szintet.


Tandíj
EU / EGT állampolgárok nem fizet tandíjat (ideértve az állampolgárokat a skandináv országok). Nem EU / EGT állampolgárok tandíjat fizetni.


Ösztöndíjak
Az IT University of Copenhagen kínál állami ösztöndíj három vagy négy tehetséges MSc pályázók (teljes mértékben a diákok) kívülről EU és EEA minden évben. Az ösztöndíj kerül meghirdetésre a pályázók, akik elérni a legjobb pontszámot kritériumok szerint a mi felvételi szabályokat. Az állami ösztöndíjak állnak, ingyenes oktatás, részben fedező a megélhetési költségek. A pályázóknak nem kell alkalmazni az ösztöndíj. Az IT egyetem álláspontja összes felvett MSc hallgatók a tanulmányi ösztöndíjak és tájékoztatja a diákok választott ösztöndíjak levelükben bevezetést.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Master of Science (MSc) menedzsmentből digitális üzlettel és innovációval Máltán
  • Birkirkara, Málta
 • Master of Science in Organisation Leadership and Innovation
  • Rochester, Amerikai Egyesült Államok
 • Innovációs és termékmenedzsment mester
  • Wels, Ausztria