Keystone logo
International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

Bevezetés

Történet és küldetés

"Tudd meg, tudja, hogyan kell, tudja, hogyan kell csinálni." Ez a következő három sarokköve, hogy IULM Egyetem alapozta oktatási küldetése, ihletet véve elvei UNESCO. Figyelembe erőt hivatását integrálásának kulturális ismeretek és szakmai ismeretek, az egyetem annak kezdettől fogva több mint 40 évvel ezelőtt mindig mutatkozott be találkozási pont a tudományos világ és a munkaerő-piacon.

Az Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) 1968-ban alakult a Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, ihletése alatt szenátor Carlo Bo és Dr. Silvio Baridon. Kezdettől fogva az ötlet mögött a projekt, hogy eleget tehessen a munkaerőpiacok elemzései alapján az aktuális trendeket.

A 70-es évek

IULM, mint akkor ismert összpontosította figyelmét a nyelvtanulás, elengedhetetlen követelmény belépő inkább nemzetközi piacokon és összefüggések összpontosított fokozására művészeti és kulturális piacon.

A 80-as évek

Az egyetem volt az első Olaszországban érzékelni, hogy a világ a kommunikáció és a fogyasztói társadalom volt fejlődik, és ebből következően szükségesnek látta, hogy aktualizálja a tanfolyamok nyújt egy konkrét eszközt. Ez ebben az időszakban, hogy megalapítja a Scuola di Speciale Relazioni Pubbliche.

A 90-es

Az évtized, amely jelzi a végleges megerősítése a helyzet az egyetemen a kommunikáció területén: Kar kommunikáció és szórakoztatás Tanulmányok van beállítva mellett az egyetem első Kar Idegen nyelv és irodalom. 1998-ban az egyetem veszi a jelenlegi nevét: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

2000-től napjainkig

Miközben továbbra is kiemelt figyelmet szenteljen a dinamikáját a munka világában, IULM Egyetem is eltökélt annak érdekében, hogy biztosítsa a hallgatók kulturális képzés innovatív képzéseit. Alakult, mint a hivatkozási pont a tanítás az ágazatokban a nyelvek és a kommunikáció, azt most is vált egy kiválósági központ területén a turizmus és a kulturális örökség kiaknázása. A 4 karok, első ciklus kurzusokat, a második ciklusban kurzusokat, számos mesterképzések és a poszt-tapasztalatok tanfolyamok, az egyetem teljes skáláját kínálja a tanfolyamok minden szinten.

Küldetés

A misszió IULM egyetem, hogy a vonat, és tanítani a szakemberek képesek felvenni a kihívások és megragadta a lehetőséget kialakuló nemzetközi piacokon és forgatókönyvek, ugyanakkor alakításában férfiak és a nők tisztában vannak saját lét és érdemes.

IULM garantálja a diákok mély kulturális tudatosság és szilárd egyetemi oktatás - keveréke az elmélet és a gyakorlat: elfogad egy integrált megközelítés, amely már bizonyította, hogy rendkívül hasznos, nem csak abban, hogy a diákok sikeresen belépni a munka világába, hanem segíti őket megtalálni a személyes elégedettséget az életükben.

IULM University mindig látta magát, mint egy úttörő: az évek képes volt előre látni trendeket és alkalmazkodni a változáshoz, működő dinamikus beszélgetőpartner egy folyamatosan változó rendszer. Ma ez egy jól megalapozott intézmény társadalmi-gazdasági mechanizmusok hatáskörzetét: kiváltságos állapot, amely lehetővé teszi azt, hogy a megközelítés fontos nem tudományos testületek és intézmények annak érdekében, hogy javasolja a közös projektek, amelyek hozzáadott értéket az oktatás és a kutatás.

IULM röviden

Nem csak szavak. Az érték IULM Egyetem is rejlik a számok.

nemzetközi kapcsolatok

Ismeri a világ építeni a jövőben. Ez a nemzetközi politika IULM. Az Egyetem ösztönzi cserék külföldi egyetemek és a vállalatok számára a hallgatók, diplomások és a tanárok.

IULM üdvözli sok külföldi diák, valamint a meghívott professzorok és tevékenységeket szervez égisze alatt az európai közösségi projektek vagy együttműködve inter-egyetemi hálózatok fejlesztésére az oktatási és kutatás-orientált projektek.

Ez több, nagyobb lehetőséget a diákoknak, hogy részt vegyen órákat és a vizsgákhoz külföldön, arra ösztönözve őket, hogy megpróbálja az új és kihívást tapasztalatok és törekedjen e gazdagodás, ami a találkozó más kultúrákkal. Azt is ad diplomások és egyetemi hallgatók a lehetőséget, hogy kihasználják az értékes és szakmailag minősítő munka tapasztalatait. Ebből a célból, IULM is részt vett számos érintett projektek és nyújtott ösztöndíjak három- vagy hat hónapos szakmai tapasztalat a különböző vállalkozói területek Európa-szerte.

Ahhoz, hogy a diákok mobilitását és a tudományos tanulmányok elismerése külföldön IULM elfogadta az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS). Kezdetben fogant átutalási, az ECTS nőtte ki magát egy akkumulációs rendszer alkalmazása valamennyi szinten: az intézményi, regionális, nemzeti és európai.

Egy másik vizsgálat eredményétől tevékenységek konszolidációja az egyetem kapcsolatrendszer más vezető európai egyetemek és számos intézmény és vállalat vesz részt nyújtó munka tapasztalatait.

Helyszínek

  • Milan

    Via Carlo Bo, 1 , 20143, Milan

Kérdések