Keystone logo
Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Bevezetés

A misszió ez az iskola, hogy a vonat a személyek, akik „Isten szolgái és a világot a Krisztus lelke” a „használati amely értékeli minden egyén számára.”

Christian Instruction

Kereszténység - az alapító szellemében, hogy támogatja a japán Evangélikus Kollégium

A kereszténység, az alapító szellemében, hogy JLC örökségét, nem csak akkor jelennek meg előadások, hanem része az összes egyetemi élet. Sokat lehet tanulni, és nyert a napi interakciók oktatók, alkalmazottak, és a többi diák.

Japán Evangélikus Kollégium területén Campus Christian Center, ahol a lelkész (lelkész) rendelkezik a vezetés minden imádat kapcsolatos tevékenységek és programok az egyetemen. A lelkész szolgálja a káplán asszisztens, valamint az egyéb segítők és diák önkéntesek, akik alkotják a Worship bizottság. Vannak kápolna szolgáltatások minden osztályban nap. Míg istentisztelet nem kötelező, ez nem nyújt olyan hely, ahol kar és a diákok találkozhatnak, mint egy, hallotta az Isten Igéje, és csatlakozzon az imádságban. Keresztül az üzeneteket itt bemutatott, lehetőség van, hogy egy másik oldalon azok az emberek, hogy mi befolyásolja a naponta.

Az alapja a „Lutheraness” - mintha-dicsérte Istent, és elősegítik szeretet embertársaink megtalálható ezen a keresztény tanítás. Azt reméljük, hogy az évek során a tanulmányi JLC Nem csupán a tudás és készségek, de ideje lesz, hogy mélyen érint mindannyiunkat, mint az egyének.

Helyszínek

  • Tokyo

    3 Chome-10-20 Osawa, Mitaka-shi, 181-0015, Tokyo

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések