Keystone logo
Jamestown Community College

Jamestown Community College

Jamestown Community College

Bevezetés

Délnyugat New York, KEB 1950-ben alakult részeként a State University of New York. A jelenlegi beiratkozási körülbelül 3500 teljes- és részmunkaidős hitel diákok ekkor két egyetemen, kettő kiterjesztése központokÉs online. 2012-ben, KEB nevezték a "Top közfeladatot Két év College New York-i" közzétett jelentés szerint a Chronicle of Higher Education.

KEB egy átfogó, regionális, nyílt hozzáférésű, tanuló-központú intézmény, amely magában foglalja a tudományos kiválóság és megfelel a szolgáltatási területen tanulási igényeit különbözőképpen. KEB a műsorok között bölcsészettudományi transzfer szakok, karrier programok, közösségi szolgáltatás, fejlődési oktatás, valamint az üzleti és ipari képzés. A főiskola partnerség a nagyobb közösség hozzájárul a társadalmi és szellemi javítása, a gazdasági fejlődés és a kulturális gazdagodás a nyugati New York és Pennsylvania északnyugati.

A főépületben található egy 107-hektáros telek a Jamestown, A dél-nyugati sarkában New Yorkban. Jamestown belül van egy napi útra távolság nagyobb amerikai városokban, beleértve Buffalo, New York City, Pittsburgh, és Cleveland és csak kilencven percre Niagara Falls.

Látomás Jamestown Főiskola, szerves része a települések társadalmi és gazdasági keretek lesz a régió premier szolgáltató transzfer, karrier, fejlesztési és folyamatos oktatás, és el fogják ismerni a tudományos kiválóság, egy együttműködési szellem, az innovatív vezetői, valamint vállalkozói gondolkodásmódot.

Küldetés Jamestown Community College egy átfogó, regionális, nyílt hozzáférésű, tanuló-központú intézmény, amely magában foglalja a tudományos kiválóság és megfelel a szolgáltatási területen tanulási igényeit a legkülönbözőbb módon, beleértve a bölcsészettudományi transzfer szakok, karrier programok, közösségi szolgáltatás, fejlődési oktatás, és az üzleti és ipari képzés. A főiskola partnerség a nagyobb közösség hozzájárul a társadalmi és szellemi javítása, a gazdasági fejlődés és a kulturális gazdagodás a nyugati New York állam és északnyugati Pennsylvania.

Nyilatkozat a hiedelmek

A minőség iránti elkötelezettség: A kollégium elkötelezett a diákok tanulás és a promóció a kollégium, küldetése, és a jóléti közösségeink. Elkötelezettség a diákok: Úgy gondoljuk, a diákok és más fogyasztók főiskolai szolgáltatások első számú prioritása minden, amit teszünk. Elkötelezettség a Élethosszig tartó tanulás: Hiszünk a teljes főiskolai közösség felelőssége gazdagító által légkörét szentelt egész életen át tartó tanulás és intellektuális érdeklődés és előmozdításának kommunikáció, az együttműködés, és nagyobb megértést a plurális társadalom és a világ, amelyben élünk . Elkötelezettség a közösségi Partnerség: Hiszünk abban, hogy közös felelőssége az is, hogy a mi főiskolai és szerepet kell játszania, partnerségben más közösségi ügynökségek előmozdításában gazdasági, társadalmi és kulturális jólétét közösségünk.

Helyszínek

 • Jamestown

  Jamestown Community College, Jamestown Campus, 525 Falconer Street, P.O. Box 20, NY 14702, Jamestown

  • Olean

   Jamestown Community College, Cattaraugus County Campus, 260 North Union Street, P.O. Box 5901, NY 14760-5901, Olean

   • Dunkirk

    Jamestown Community College, North County Extension Center, 10807 Bennett Road, NY 14048, Dunkirk

    • Warren

     Jamestown Community College, Warren, PA Center, Curwen Building, 185 Hospital Drive, PA 16365, Warren

     Kérdések