MS az élelmiszer-tudományban
Kansas State University College of Human Ecology
Kulcs információ
Campus helye
Manhattan, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
Az élelmiszer-tudomány MS-jét az Élelmiszertudományi Intézeten keresztül végzik. Ez egy 5 főiskolán és 11 tanszéken átívelő interdiszciplináris program. A kutatások középpontjában az élelmiszer-kémia, az élelmiszer-mikrobiológia, az élelmiszerbiztonság, az érzékszervi elemzések, az élelmiszer-feldolgozás, az élelmiszer-technika és az élelmiszeripari termékek (gabonafélék, tejtermékek, húsok és baromfi, gyümölcsök és zöldségek stb.) Szerepelnek. Az ipari szakemberek és az egyetemen kívüli hallgatók a továbbképzési részlegen keresztül beiratkozhatnak a távoktatási MS programba is.