Keystone logo
Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Bevezetés

Nagy hírnév

Az 1922-es évek Kaunas University of Technology nagyszerű kutatási és kutatási lehetőségeket fejlesztett ki, és vezető szerepet tölt be az innovációk és technológiák területén a balti államok régiójában. A KTU 10.500 hallgatóval és 1.000 oktatói munkatársakkal igyekszik összefogni a magasan képzett hallgatókat (egyetemi és külső ösztöndíjakkal), kutatókat és kutatókat, akik élvonalbeli kutatást végeznek, magas színvonalú oktatást biztosítanak, valamint kutatási és fejlesztési szolgáltatásokat nyújtanak széles körű a vállalkozások körét.

nemzetközisége

A KTU növeli nemzetközi láthatóságát a nemzetközi kutatási együttműködésekben való részvétel, a nemzetközi tanulmányi programok létrehozása, a nemzetközi partnerekkel való együttműködés révén a közös tanulmányi programok létrehozásában, valamint a hallgatói és akadémiai közösségek részvételének ösztönzésében. Jelenleg a nemzetközi hallgatók 37 egyetemi és posztgraduális, valamint 19 angol nyelvű doktori program közül választhatnak a technológiai, a fizikai, az orvosbiológiai és a társadalomtudományi, a bölcsészettudományi, valamint a kreatív művészetek és formatervezés területén.

Növekvő tehetségek

A KTU a jelenlegi hallgatói számára a tanulási környezet és minőségének javításával, a sport, a művészetek, a diákszövetségek és a bizalom kiépítésének lehetőségeivel fektet be, mivel ez a befektetés a társadalom jövőjéért helyi és globális feltételeket. Diákjai a nyüzsgő diákközösség nagy részét képezik Kaunasban, Litvánia második legnagyobb városában.

A KTU-nál

 • A világ legfelsőbb egyetemei 5% -a között: a KTU rendkívül tehetséges hallgatókat, kutatókat és oktatókat tömörít.
 • Vezető az üzleti együttműködésben: a tanulmányi programok fejlesztésétől az esettanulmánytól a technológiaátadásig.
 • Széles körű szolgáltatások a diákok számára: csereprogramok, szakmai gyakorlatok, indítási hely, sport stb.

Campus jellemzői

  Helyszínek

  • Kaunas

   Donelaicio St. 73,, 44249, Kaunas

  Kérdések