Keystone logo
Kedge Business School MSc innováció, átalakulás, vállalkozás
Kedge Business School

MSc innováció, átalakulás, vállalkozás

Marseille, Franciaország

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 17 400 / per year *

Az egyetemen

* Early bird kedvezmény 10% a tandíjból - minden február 28-ig jelentkező külföldi hallgatónak júniusi vagy szeptemberi felvételire!

Early bird kedvezmény 5% a tandíjból 2024. február 29-ig.

Bevezetés

Bomlasztó vízió a piac jövőbeli igényeiről

Az üzleti modellek megzavarásához szükséges készségekre összpontosítva a program célja, hogy megfeleljen a jelenlegi piaci dinamikának. A program fő célja, hogy megfeleljen a vállalatok kihívásainak, hogy maximalizálják az innovációt és szélesítsék globális teljesítményüket, és ne csak gazdasági kontextusban.

Az MSc erős oktatási platformot biztosít a jövőbeli innovátorok számára, akik:

  • innovációs projektek kísérleti és átalakító vezetői,
  • az értékteremtés mozgatórugói, akik képesek a kollektív intelligenciát kihozni egy kibővített szervezetben,
  • olyan intravállalkozók és vállalkozók, akik megfelelő készségekkel rendelkeznek ahhoz, hogy sikeresen felvegyék az értéket és menedzseljék az innovációt, és hogy ötleteiket piacra vigyék, „az ötlettől a kereskedelmi forgalomba hozatalig”.

Miért válassza ezt a programot?

Az „Intrapreneurs” nyomon követése: Vállalaton belüli élő esettanulmány egy vállalati tanácsadói projekten

Az MSc program induktív tanulást alkalmaz. Ezért a hallgatók valódi üzleti ügyön dolgoznak tanulmányaik időtartama alatt.

  • Az élő vállalati esettanulmány egy valódi vállalati tanácsadói projekt, amely a vállalatok előtt álló kihívásokra összpontosít, mint például az új stratégia megvalósítása, a stratégiai menedzsment, a vállalat átalakítása, az innovációval való diverzifikáció stb.
  • A hallgatók olyan gyakorlati projektekben vesznek részt, amelyekben összetett üzleti kérdéseket oldanak meg, ahol csak a kollektív intelligencia teszi lehetővé számukra, hogy több tudományágat átfogó megközelítést alkalmazva közösen építsenek megoldásokat az eset megoldására.

Az „Entrepreneurs” pálya: Induló vállalkozás létrehozása

Ez az opció lehetőséget ad a „Start-up stúdió” koncepciójával való alkotásra: ötletből, hogyan indítsunk induló vállalkozást szakértők, befektetők stb. dedikált támogatásával és tanácsaival a Kedge Entrepreneurship létesítményei: inkubátorok segítségével , Tanulási laborok, fejlesztheti hálózatát más induló vállalkozásokkal és befektetőkkel, cégvezetőkkel egy „kívánságból”, hogyan lehet másodpilóta egy start-up létrehozását, hogyan dolgozhat együtt más induló vállalkozásokkal.

Induktív tanulás, képzés, mint szolgáltatás (TAAS)

Az MSc program fordított osztálytermi pedagógiát használ:

  • a tudás online átadása (távoktatás),
  • a know-how-t és a puha készségeket a csoportos projektekben egész évben végzett gyakorlati tapasztalatok igazolják.

A hallgatók hozzáférhetnek az online képzési modulokhoz a vállalaton belüli élő eset digitális támogatásaként (a képzés mint szolgáltatási koncepció). A tanulási platformok lehetővé teszik a tanácsadás online támogatását bármikor, a tanulók egyéni igényei szerint. Ezen túlmenően ez a szolgáltatás egy induktív tanítási módszert kínál, amely arra ösztönzi a hallgatókat, hogy legyenek aktívak és tájékozódjanak.

A Hackathon, Open Innovation Challenge

Az egyhónapos hackathon egy igazi üzleti ügy megoldása érdekében különböző hátterű belső és külső hallgatókat gyűjt össze versenyben: mérnököket, menedzsereket, tervezőket, cégvezetőket stb., azzal a céllal, hogy több tudományágat átívelő, másként gondolkodó, ill. készenlétben, és működő kapcsolat más környezettel.

Tanulmányi kirándulás

Számos tanulmányút-lehetőséget javasolnak majd azzal a céllal, hogy túllépjenek a referenciakereten, és összehasonlítsák az innováció vagy a vállalkozói szellem terén bevált jó gyakorlatokat.

Például: Partnerként látogassa meg a Technion Scientific Division-t, látogasson el a párizsi F állomásra, vagy látogasson el az Airbus Bizlabba.

Szakértői konferenciák

Magas szintű szakértők vagy cégvezetők tartanak előadásokat konkrét témákban, hogy megosszák tapasztalataikat és szakértelmüket: digitális, etika és erkölcs, egészségügy és IOT, az új technológiák vezetésre gyakorolt hatása, agilis innováció, induló vagy családi vállalkozások sikertörténetei, stb.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések