Keystone logo
Keiai University

Keiai University

Keiai University

Bevezetés

Keiai University alapító szelleme, a "Keiten Mistress" (szereti azokat, akik tisztelik az eget) egy olyan szó, amelyet korábban Saigo Takamori (Nanshu), a Meiji restauráció vezető személyisége volt. A „mennyország” a természetet uraló okot képviseli, az „ember” pedig az egész emberiséget jelenti, beleértve az énjét is, ugyanakkor az emberek által épített életet és társadalmat. Az alapító, Masayuki Nagatoro, lenyűgözve az "ész és az emberek tiszteletben tartása és tevékenységük" hitétől, ezt az iskola alapszellemévé tette, és "tiszteletnek" nevezte ezt a törekvést. A Keiai University neve is ebből származik.

A „Keiten Aijin” szó (Imádd a mennyedet, szeresd a szomszédságodat) megjelenik Takamori Saigo, a Meidzsi -helyreállítás vezetőjének tanításaiban. Ebben a kifejezésben a „tíz” okot jelent a természet és az univerzum irányítására. Minden emberi lény. Arra is utal, hogy imádd a mennyedet, szeresd a szomszédságodat.

Masaji Nagatorót mélyen lenyűgözte ez a szellem, amely tiszteletben tartja az értelmet és szereti embertársait. Ennek eredményeképpen ezt az elképzelést fogadta el központi elvének, és egyetemünket „Keiai” -nak nevezte el, hogy továbbadja a jövő generációinak.

Helyszínek

 • Chiba

  Chiba, Japán

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések