Keystone logo
Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Bevezetés

RÓLUNK

A 40 éves, Kimmage DSC megkönnyítette az oktatás és a képzés fejlesztési szakemberek dolgoznak a legkülönbözőbb foglalkozások több mint 65 országban. Van egy erős hírnevét Development Studies in Írország és külföldön, és kínálnak a kultúrák és a tapasztalat-alapú tanulási környezet. Szellemiségű Kimmage DSC testesül meg a tanítási szemlélet alapján a részvételi tanulás és a kritikai gondolkodás, melynek célja, hogy képessé tanfolyam résztvevői a készségek és ismeretek nélkülözhetetlenek a fejlesztési munka ma.

Jövőkép és küldetés

Az elképzelés Kimmage DSC olyan világ, amelyben az egyenlőség, a tisztelet és igazságosság mindenkinek. Küldetésünk, hogy elősegítse a kritikai gondolkodás és cselekvés az igazságosság, az egyenlőség és a szegénység felszámolása a világon. Célunk, hogy ezt át megkönnyítése oktatás és képzés egyes szakemberek és csoportok dolgoznak a társadalmi, gazdasági és politikai változás a társadalomban, és így lehetővé teszi minden gyakorló hogy hatékonyan működjön a holisztikus fejlesztése minden.

Miért Kimmage?

Mi vagyunk a kreatív, kritikus és dinamikus oktatási és tanulási központ fejlesztése. Kínálunk tanulási program, amely részvételen alapuló, tanulóközpontú, készségek alapú, gyakorlati és releváns. Jelenleg közel 40 éves tapasztalattal a tanítás és a képzés fejlesztése. Kínálunk kiegészítő tapasztalat, hogy a diákok, felül akadémikus. Mi helyet adnak a kritikus gondolkodás, a párbeszéd, a kutatás és kapacitásbővítést helyi fejlesztési emberek és közösségek. Mi áthidalni a szakadékot fejlesztési szakemberek északi és déli, az akadémiai és a civil társadalom, a felsőoktatás és a felnőttképzés, valamint a civil szervezetek és a missziós szektorban. Mi a rugalmas tanulási lehetőségeket, beleértve a távoktatást, részmunkaidős tanulmány és az előzetes tudás elismerése. Mi a szakmai fejlesztés és / vagy egy lépcsőfok a karrier a fejlesztés.

Ahhoz, hogy többet megtudjon Kimmage megközelítését és hallgatni a szempontból a néhány diák, nézd meg a rövid videót:

Akadémiai Programok

Tudományos programok kínálnak tükrözik kombinációja a formális és nem formális oktatási módszereket futnak egyetemi (BA) és a posztgraduális (MA és Posztgraduális Diploma) szinten, a lehetőségek, hogy tanulmányozza a teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben. Modulokat az MA Fejlesztési tanulmányok már elérhető a hallgatók számára új, rugalmas és távoktatási (FDL) szállítási mód.

Minden tanfolyam a nemzetközileg elismert és akkreditált Minőség és képesítési Írország (QQI). Ezen kívül, mivel szeptember 2013, mi szállítunk a 8-as szint BA Nemzetközi Fejlesztési együttműködésben Nemzeti Egyetem Írország, Maynooth (NUIM). A részletek a program, és hogyan alkalmazzák megtalálható a NUIM honlapján, ide kattintva

Kapacitás-fejlesztési szolgáltatások

Amellett, hogy a tudományos programokat nyújtunk kapacitás fejlesztési szolgáltatások szentelt a szakmai korszerűsítése ír és külföldi székhelyű nemzetközi fejlesztési személyzet. Ezek a kapacitások fejlesztése szolgáltatásokat, mint a mentorálás és szervezeti támogatás és a rendelkezésre rövid távú gyakorlati képzést akár tantermi képzés vagy nyitott és távoktatás (Kode).

Szövetségek

A regisztráció, mint egy független cég, és mi közhasznúság lehetővé tette számunkra, hogy megszilárdítsa és továbbfejlessze tevékenységek és a kapcsolatokat más hasonlóan gondolkodó szervezetekkel, különösen a belépő hatékonyabb beépítése nyilvános fórumokon és a stratégiai szövetségek másokkal a fejlesztési szektor Írország és a nemzetközileg leginkább Tanzánia, Dél-Afrika és Sierra Leone. Újabban Van partneri NUI Maynooth átadni egy BA program Nemzetközi Fejlesztési.

Kimmage DSC egy non-profit társaság által korlátozott garancia nem rendelkező alaptőke regisztrált nincs: 414.814 és nyilvántartásba vette Revenue Commissioners jótékonysági mentességet CHY: 16985

Helyszínek

  • Dublin

    Dublin, Írország

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések