Keystone logo
King Stage Innováció és társadalmi vállalkozás mesterképzése
King Stage

Innováció és társadalmi vállalkozás mesterképzése

London, Egyesült Királyság

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

GBP 8500 / per course *

Az egyetemen

* Egyesült Királyság/EU: 8500 GBP| Nemzetközi versenyek: 12 000 GBP

Bevezetés

Az innovációs és társadalmi vállalkozási mesterképzés felvértezi azokat a tudást és készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy saját vállalkozást alapítsanak, vagy a választott szektorban számos szerepkörben dolgozhassanak.

A kurzust egy olyan akadémiai csapat fogja tanítani, amely erős innovációs és vezetői háttérrel rendelkezik. A kurzus megerősíti tudását a vonatkozó elmélettel, és összekapcsolja azt a gyakorlattal. Tisztán ismeri azokat a vállalkozói készségeket, amelyek szükségesek egy induló vállalkozás létrehozásához, vagy a megszerzett készségek bármely szervezetben való munkához való felhasználásához.

Használja ki teljes potenciálját

163422_01.2.jpg

Ön a holnap újítója, úttörője vagy problémamegoldója? Itt, King Stage nél dinamikus tanulási környezetet hoztunk létre, amely lehetővé teszi az Önhöz hasonló tanulók számára, hogy boldoguljanak és fejlesszék készségeiket.

A program során az üzleti élet alapelveit oktatják élvonalbeli tantervünkkel, amely magában foglalja a dinamikus tanítást , a tanulási módszereket és a kiválasztott üzleti partnerekkel való valós projekteket . Akadémiai megközelítésünket kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegye interperszonális készségeinek fejlesztését, változást vezessen, és hatást gyakoroljon az üzleti világra.

Világszínvonalú előadóink az első naptól kezdve itt lesznek, hogy inspiráljanak, megosszák szenvedélyüket és szakértelmüket. Vendégelőadókat is meghívnak, hogy átalakítsák az üzleti ismereteit.

A program végére ezzel a speciális mesterképzéssel kitűnhet a tömegből , és készen állhat a holnap világára.

Vegyes tanulási stílus

163423_06.jpg

A King Stage ben innovatív megközelítést alkalmazunk a tanítás és a tanulás terén.

Egyedülálló tudományos utazást kínálunk a tanulási lehetőségek izgalmas kombinációjával, beleértve az interaktív személyes oktatást, az átfordított osztálytermet , a terepkutatást és a csoportmunkát .

Tanterv

A program eredménye

Belépők

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Online Taster Session | március 13

Az Iskoláról

Kérdések