Keystone logo
Kobe Gakuin University

Kobe Gakuin University

Kobe Gakuin University

Bevezetés

2012 -ben a Kobe Gakuin Oktatási Alapítvány ünnepelte alapításának 100. évfordulóját. Az egyetem 2016 -ban ünnepelte alapításának 50. évfordulóját. Erre a lehetőségre, amikor egyetemünk megjelölte mind a 100 éves, mind az 50 éves évforduló mérföldköveit, bejelentettük a „Kobe Gakuin 100 éves nyilatkozatát”, és ötéves tervként végrehajtottuk „középtávú cselekvési tervünket”. a nyilatkozat alapján. Az AY2018-tól megfogalmaztuk „második középtávú cselekvési tervünket”, és végrehajtottuk az új ötéves tervet. Ezenkívül az egyetem alapításának 50. évfordulóját kihasználva meghirdettük jövő 50 éves jövőképét. Ez a jövőkép tisztázza azokat a kérdéseket, amelyekkel az egyetemnek foglalkoznia kell, és ezeket folyamatosan kezeljük.

A fent említett erőfeszítések keretében az AY2018-ban megnyitottuk az „Arise Campus” pszichológiai karát az egyetem 10. karaként. Ez a kar tananyagot kínál, amely felkészíti a diákokat Japán új engedélyezett pszichológusaira. Az AY2019 -ben megnyitottuk a Pszichológia Egyetemet is. Elindítottuk a kreditek felajánlását a szakmaközi oktatás (IPE) programunk keretében is, amely egy workshopon alapuló kínálat, amelyben a négy kar és hat, az orvostudomány és a szociális jólét témájú tanszék hallgatói megismerik a multidiszciplináris együttműködés lehetőségeit.

Az AY2020 tanévben elkezdtünk egy orvosi technológiai tanfolyamot kínálni a Táplálkozási Kar Táplálkozási Tanszékén.

Mostantól kezdve úgy vélem, hogy a Kobe Gakuin University küldetésének kell lennie, hogy az iskolai filozófiáján alapuló oktatást kínálja a „bölcsesség” és a „találékonyság” segítségével, válaszul a COVID-19 válságra, hogy a diákok felismerjék saját fejlődésüket és belépjenek a önbizalommal rendelkező munkaerőt, és különféle támogatást nyújtani minden diáknak, hogy elérjék álmaikat és céljaikat. Arra is törekednünk kell, hogy oktatási, kutatási és társadalmi tájékoztatási programjaink fejlesztésével olyan intézménnyé váljunk, amely a határozatlan jövőben is működni fog, és amelyet a társadalomban betöltött alapvető szerepe miatt nagyra tartanak. Nagyon hálás lennék, ha megértené és támogatná egyetemünket.

Helyszínek

  • Kobe

    Kobe, Japán

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések