Keystone logo
KU Leuven

KU Leuven

KU Leuven

Bevezetés

KU Leuven, inspirálja a kiemelkedőt

KU Leuven egy nemzetközi vonzerővel rendelkező kutatási és oktatási intézmény. Ezen az egyetemen minden program a tudósok és professzorok innovatív kutatásán alapul.

KU Leuven a világ legjobb 50 egyeteme közé tartozik!

A reneszánsz filozófiától az élvonalbeli nanotechnológiáig: Európa egyik legrégebbi egyetemeként a(z KU Leuven nagy hagyományokkal büszkélkedhet az úttörő kutatás és a magas színvonalú oktatás terén.

Tanulmány

Leendő hallgatók

Európa egyik vezető kutatóegyetemeként a(z KU Leuven számos kutatáson alapuló tanulmányi programot kínál. A KU Leuven diplomáját világszerte nagyra értékelik, így versenyelőnyt jelent.

Jelenlegi tanulók

Nem számít, melyik egyetemen tartózkodik, jó néhány lehetőség áll rendelkezésére. Diákok számára nyújtott szolgáltatásaink lakhatási, tanulási és ösztöndíjas tanácsokat adnak. Sport és kulturális tevékenységeket is kínálnak.

Miért KU Leuven

KU Leuven Európa egyik legmagasabb rangú és leghíresebb egyeteme. Nagy hagyományokkal büszkélkedhet az úttörő kutatás és a magas színvonalú oktatás terén. A(z KU Leuven azonban számos más erősséggel is rendelkezik.

Programok

KU Leuven különféle típusú programokat kínál, beleértve az alapképzést és a (haladó) mesterképzést, a továbbképzési tanfolyamokat és az áthidaló programokat.

Karok

Az oktatást 15 kar szervezi, három csoportra osztva: bölcsészet- és társadalomtudományok; Tudomány, Műszaki és Technológia; és az orvosbiológiai tudományok. Számos kar kínál programokat Flandria és Brüsszel különböző helyszínein.

Oktatás

KU Leuven a hallgató jövőképére hivatkozik. Az Egyetem hozzájárul a hallgatók személyes fejlődéséhez és ahhoz, ahogyan a társadalom formálását kívánják elősegíteni.

Szervezet

KU Leuven az oktatás és a kutatás elkötelezettje szinte minden területen. Tizenöt karán folyik oktatás, a kutatási tevékenységet a tanszékek és kutatócsoportok szervezik. Ezek a karok és tanszékek pedig három csoportba sorolhatók: bölcsészet- és társadalomtudományok, tudomány, mérnöki és technológiai (SET)és orvosbiológiai tudományok. Ezen csoportok mindegyike rendelkezik doktori iskolával a doktori képzési programjaihoz.

KU Leuven tizennégy campussal büszkélkedhet, Flandria 10 városában.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Leuven

    Oude Markt 13 - bus 5005, 3000, Leuven

Kérdések