Keystone logo
© Kyoto University Of Advanced Science
Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Bevezetés

Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) akkreditált magánoktatási intézményként 50 éves múltra tekinthet vissza Japán akadémiai szívében. A következő lépés és globális kihívás megtétele érdekében a KUAS egy kiotói székhelyű, globálisan sikeres cég elsőrangú vezérigazgatóját hívta meg elnöknek, amelynek célja, hogy tudományos erőforrásait a nemzetközi színtéren is felkínálja. Egy innovatív, angol nyelven tanított mérnöki program létrehozása ezen erőfeszítések egyik fő példája, mivel a KUAS továbbra is erősíti elkötelezettségét a modern oktatás csúcsán.

Alapelvek

 • A KUAS arra törekszik, hogy kiemelkedő diplomásokat hozzon létre, akik képesek azonosítani és megoldani a jövő problémáit.
 • A KUAS arra törekszik, hogy egy szebb jövőt képzeljen el a társadalom számára, és olyan fejlett akadémiai kutatásokat végezzen, amelyek ennek a víziónak a megvalósításához vezetnek.
 • Kiváló diplomások és kutatások készítésével a KUAS vezető szerepet tölt be a társadalomhoz való hozzájárulásban, mind ma, mind az elkövetkező évszázadokban.

Alapelveink gyakorlatba ültetése

 • A szakértők és vezetők, akik hozzájárulnak a holnap társadalmához, egy változatos értékek világában dolgoznak majd.
 • A Kyoto University Of Advanced Science elkötelezett az oktatás és a kutatás mellett, amely kezdeményező szerepet vállal a globális problémák megoldásában azáltal, hogy előre tekint a jövőre, azonosítja az esetlegesen felmerülő új problémákat, és integrálja ezeket a kortárs oktatási témákkal.
 • A KUAS-nál arra törekszünk, hogy dinamikus, tehetséges embereket állítsunk elő, akik képesek megbirkózni az összetett és sokrétű problémák kihívásaival azáltal, hogy a világszínvonalú progresszív gondolkodásmódot, alkalmazkodóképességet és erkölcsösséget speciális tudással, kreatív gondolkodással és előrelátással kombinálják egy széles, holisztikus megközelítés mellett. tudás alapja.

„Új paradigmák létrehozása globális társadalmunkban” – Masafumi Maeda, a KUAS elnöke

Üdvözöljük a Kyoto University Of Advanced Science . Új nevünk alatt egyetemünk átfogó egyetemmé fejlődik, amelynek középpontjában valóban egyedülálló Műszaki Kar áll. Ezt a részleget a globális igényekre reagálva hoztuk létre: a robotok és automatizált gépek, valamint a drónok és elektromos járművek fejlődése gyors ütemben fog társadalmi reformokat előidézni. Ezért elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy olyan egyetemek legyünk, amelyek megteremtik a modern világunk által megkövetelt tudáskészségeket. Ha érdekel egy újfajta egyetem közös létrehozása, várunk.

Statisztika

KUAS a számokban

 • 50 - A KUAS 2019-ben egy vadonatúj iskolanévvel ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját.
 • 2 - Két otthonunk van. Uzumasa campus Nyugat-Kiotóban és Kameoka campus Kameoka városában.
 • 1 – A KUAS ad otthont az 1. multidiszciplináris, teljesen angol nyelvű Mérnöki Karnak Japánban.
 • 50-50 - Egyik elképzelésünk a Műszaki Karról: 50% nemzetközi hallgató, 50% női hallgató.
 • 10 000+ – A nemzetközi hallgatók száma Kiotóban. Egy igazán globális város!
 • A KUAS Műszaki Karán a professzorok35-35%-a tengerentúlról származik.
 • 264 365 m² - Két campusunk összterülete.
 • 2020 – A KUAS elindította új Mérnöki Karát saját vadonatúj kari épülettel.
 • 10% - Kiotó városában körülbelül 10 emberből 1 egyetemi hallgató. Ez az arány Japánban a legmagasabb!

  Öregdiák statisztika

  Campus jellemzői

  Uzumasa Campus és a déli mérnöki épület

  Uzumasa campus egy viszonylag nyugodt területen található Kiotó város nyugati részén. Tökéletes távolság a városközponttól egy kellemes, rövid kerékpározáshoz minden évszakban, eső esetén pedig mindig van metró vagy busz.

  Uzumasa campus négy nagy épületből áll. A Déli Mérnöki épület a legújabb a négy közül, és 2019-ben készült el, kifejezetten az új Mérnöki Karunk számára. Ahhoz, hogy megvalósítsuk elképzelésünket egy igazán modern Mérnöki Karról, tökéletes otthonra volt szükségünk. Tisztelt oktatóink gyakorlati megközelítést alkalmazhattak a tervezésben és koordinációban, hogy az épületben minden szükséges gép és berendezés megtalálható legyen a legkorszerűbb kutatásukhoz. Ezenkívül a déli épületet a nyitottság szem előtt tartásával tervezték. Az alaprajzon egy múzeum található, amely bemutatja diákjaink projektjeit és professzoraink kutatásait, valamint egy nagy, nyitott padlós tanulási helyiség. Minden professzornak saját laborja és irodája lesz az épületben. Ezek a nyitott terek azonban több interakciót tesznek lehetővé professzorok, hallgatók, laboratóriumok és kutatási területek között. Ezenkívül az egyetem azt reméli, hogy ezeket a létesítményeket a kiotói technológiai szektorra jellemző kultúrával gazdagítja. Hagyományosan a kiotói cégek kollégiumot építettek alkalmazottaiknak a cégeik szomszédságában, déli épületünkben pedig egy 80 szobás nemzetközi mérnökhallgatói kollégium is található.

  Az Uzumasa campus számos egyéb létesítményt kínál, amelyek fénypontja az új West Building. A 2019-ben, közvetlenül a déli épület előtt elkészült West Building vadonatúj tantermekkel, karrier- és gyakorlattámogatási irodákkal, valamint rengeteg pihenőterülettel rendelkezik. A közösségi terek közé tartoznak az átriumok, a teraszos területek, ahonnan teljes kilátás nyílik az egyetemre, és egy nagy terem.

  Kameoka Campus

  A Kameoka Campus körülbelül 30 percre található az Uzumasa Campustól, és a KUAS buszjáratot kínál az összes hallgatónak az egyetemek között. A Kameoka Campus egy nagy völgyben található, amelyet hegyek szegélyeznek, így tökéletes környezet a város nyüzsgésétől való elszakadáshoz. A 232 000 négyzetméteres campuson 16 épület, valamint számos sportpálya (baseball, foci, golf), edzőterem és szabadtéri létesítmények találhatók, amelyeket Bio-környezettudományi karunknak szenteltek. A mérnökhallgatók testnevelési tanfolyamaik keretében kihasználhatják a Kameoka sportlétesítményeit!

  Felszerelés

  A Kyoto University Of Advanced Science három könyvtárral rendelkezik, amelyek nemcsak lenyűgöző könyvgyűjteményünknek adnak otthont, hanem számos produktív tanulási környezetet is biztosítanak a hallgatóknak.

  Annak érdekében, hogy a tanulók testileg és lelkileg egészségesek maradjanak, a Kameoka Campus sportlétesítményein kívül Uzumasa Campusunkban edzőterem és jógastúdió is található.

  Bármely japán egyetem egyik alapeleme az iskolai büfé, ahol a konyha széles választékát találja nagyon kedvező áron. Ez alól a KUAS sem kivétel, rendszeresen frissített cafeteria étlapunk nagyon népszerű nemzetközi hallgatóink körében.

   Helyszínek

   • Kyoto

    Uzumasa Campus 18 Gotanda-cho, Yamanouchi, Ukyo-ku, Kyoto, Japan, 615-8577, , Kyoto

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések