Keystone logo
LéCOLE - The Event Thinking School

LéCOLE - The Event Thinking School

LéCOLE - The Event Thinking School

Bevezetés

LéCOLE a rendezvény gondolkodó iskolát, az école d'excellence de l'événement

Egy iskola az ágazat szolgálatában

Az iskola ereje struktúrájában és irányításában rejlik: a két legfontosabb ágazati egyesület, az UNIMEV és a LÉVÉNEMENT a legnagyobb részvényesek lesznek az Institut de l'Événement alapítói mellett. Az iskola erőforrásaiban és irányításában is részt vesznek az események.

Ez a képviselet biztosítja, hogy az oktatási tartalmak és készségek tökéletesen illeszkedjenek az iparág igényeihez. A diplomás hallgatók foglalkoztathatóságát az oktatók és az eseménypiac szereplői szoros és állandó cseréje optimalizálja.

Ez nem csak egy iskola, amely az események iparági képzését biztosítja, hanem egy olyan iskola, amelyet kifejezetten a rendezvények iparának jövőbeli szerepére fejlesztettek ki.

Befektettek a LéCOLE-ba

A diákok házigazdája:

A kimenő hallgatók állandó szerepeinek prioritásainak meghatározása a lécole-tól:

A'Tipic - Action Services szervezet - ADR gyártás - Algorythme - ous Nous La Lune - Arcance esemény - Arep - Arthémuse - Auditoire - Biarritz Tourisme - Chaïkana - Crealians - Dupla 2 - Európai Kardiológiai Társaság - Événements D'elles - Exponánsok - FC2 Események - Foire Exposition De Clermont Cournon - Giglam - GL Események - Grand Nancy Congrès Et Événements - Groupe FG Design - Zöld Événements - Groupe Ideactif - Groupe Újdonság - Groupe Sape - Hopscotch Groupe - Jet Stim - JMT France - La 4D - L - Lever De Rideau - Magic Garden - Manifest - Mondial Események - Monsieur Loyal - Mothership - Orléans Val De Loire Événements - Reims Événements - Rouen Expo Événements - Sagarmatha - Szociális dinamit - Sommet De L'élevage - Rendszeresemény - Unimev - Viparis

A LéCOLE-hoz csatlakozni csatlakozni az eseményiparhoz

A LéCOLE a rendezvényformátumokon (belső egyezmények, szemináriumok, kiállítás, termékbemutatók, konferenciák, sportesemények, kulturális rendezvények, közönséges előadások, nyilvános rendezvények, stb.) Létrehozó szakemberek megalkotásán túl képezi a tanulókat egy eseménytervező gondolkodására.

Az eseménykezelőnek meg kell ismernie egy esemény "mechanikáját", és képesnek kell lennie arra, hogy "minden eseményt" hozzon létre bármilyen típusú szolgáltatás / termék / márka / ipar / közösség számára minden formátumban és médiában. A projekt tervezésének, összehangolásának és nyomon követésének különböző fázisait is meg kell ismernie mindenféle formátumban és médiában, amellyel bevezetésre kerül.

Az esemény gondolkodás minden marketing-, kommunikációs, üzleti vagy innovációs problémára vonatkozik.

Az esemény gondolkodás az oktatáson kívüli diákok kíváncsiságáról, merészségéről, várakozásairól, empátiájáról, értelmezéséről, vállalkozói készségéről és találékonyságáról tanúskodik.

Helyszínek

  • Paris

    6, rue de Lisbonne, 75008, Paris

Kérdések