Keystone logo
La Trobe University

La Trobe University

La Trobe University

Bevezetés

Miért érdemes a La Trobe-ban tanulni?

A La Trobe University cégnél ambiciózus globális gondolkodók vagyunk. Kapuink 1967-es megnyitása óta több mint 190 000 végzett hallgatót szereltünk fel a sikeres karrier építéséhez szükséges készségekkel és tapasztalattal. 110 ország több mint 8000 diákjával büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközi egyetemek vagyunk.

A La Trobe a világ egyetemeinek első 1%-ában található. Kelet-Ázsia, Délkelet-Ázsia és Óceánia 50 legjobb egyeteme közé tartozunk. A Times Higher Education 2021-es világegyetemi ranglistája szerint a La Trobe is a világ legjobb 250-e közé tartozik.

A La Trobe-nál egyensúlyt teremtünk a kutatási kiválóság és a valós tapasztalat között. Munkatársaink úttörő kutatók, iparági vezetők és szakterületük szakértői. Kurzusaink munkába integrált tanulási lehetőségeket kínálnak, ahol valódi munkakörülmények között alkalmazhatja a tanulást. Vezető karrierkész programot is kínálunk, amely fejleszti azokat a szakmai készségeket, amelyekre a jövőbeni munkáltatók vágynak.

A La Trobe választásával csatlakozhat merész és független gondolkodókhoz, gyakorlati tapasztalatokat szerezhet, globális perspektívát nyerhet, és készen áll a diplomás karrierre.

Fokozatok a digitális kor számára

A technológiai innováció átformálja a világot. Digitális transzformációval foglalkozó diplomáink olyan technikai ismereteket és karrierkészségeket adnak Önnek, amelyek magabiztosan léphetnek be a digitális korszak munkáiba.

Mivel a technológia továbbra is forradalmasítja életünket és munkavégzésünket, a munkaadók olyan diplomásokra vágynak, akik alkalmazkodni tudnak az új digitális trendekhez olyan változatos területeken, mint az egészségügy, a marketing és a kiberbiztonság.

A La Trobe-nál az iparág vezetőivel együttműködve dolgoztunk ki diplomákat a zavarok e korszakára. Mi voltunk az első ausztrál egyetem, amely a tárgyak internete mesterképzését kínálta, a Mesterséges Intelligencia Mesterünk pedig a kulcsfontosságú műszaki területekre kínál specializációkat.

Támogatást kap, amíg tanul

Ha a La Trobe-ot választja, tanácsokkal, információkkal és támogatással minden lépésnél az Ön rendelkezésére állunk. Nemzetközi diákszolgálati csapatunk segít, hogy otthon érezze magát Ausztráliában, és sikeres legyen tanulmányaiban.

Tanulmányi és tudományos támogatási programjaink a következőket tartalmazzák: Peer Learning Advisers, tanulmányi előrehaladás támogatása, valamint segítségnyújtás az angol nyelv és a tudományos ismeretek terén, valamint olyan területeken, mint a matematika, a kémia és a kódolás.

Csapatunk személyes és szakmai támogatásban is segítséget nyújt. Bizalmas, személyes időpontot foglalhat az egyetemen található helyi nemzetközi iroda támogató és professzionális munkatársaival. Még egy 24 órás diáktámogatási forródróttal is rendelkezünk, ahol bármiben segíthetünk, ami miatt aggódik.

Campus jellemzői

La Trobe campusai Ausztrália legjavát mutatják be. Hét campusunk van Victoria és Új-Dél-Wales államban, nagyvárosi és regionális területeken egyaránt.

Ha Melbourne egyik egyetemén tanul, biztonságban és támogatottságban érzi magát egy olyan városban, amely a világ három legjobb diákvárosa közé tartozik. A fő melbourne-i campus Ausztrália egyik legnagyobb egyetemi campusa, amely vezető létesítményekkel rendelkezik, beleértve a La Trobe Institute for Molecular Science-t, egy új, 150 millió ausztrál dolláros Sportparkot és a saját Wildlife Sanctuary-t.

A La Trobe Bendigo, Albury-Wodonga, Mildura és Shepparton regionális egyetemei erős ipari kapcsolatokat, nyugodt életmódot és számos ösztöndíjhoz és ösztönzőhöz való hozzáférést, valamint a La Trobe-ban való tanulás előnyeit kínálják. Az ingázás egyszerű, a megélhetési költségek gyakran alacsonyabbak, és helyi partnerségeink segítenek abban, hogy a közösség részévé váljon.

Melbourne Campus

Melbourne növekvő északi részének szívében található egyetemünk egyedülálló környezetet kínál a tanuláshoz, kutatáshoz és foglalkoztatáshoz. Az államilag elismert Kutatási és Innovációs Körzettel, kiterjedt sportlétesítményekkel és még saját, nagy vadrezervátummal is rendelkező Melbourne Campus pezsgő kultúrával rendelkezik, kávézókkal, üzletekkel és számos társadalmi esemény egész évben.

A jövő egyetemi városának építése

Az 5 milliárd ausztrál dollár értékű beruházás a campust olyan hellyé fejleszti, ahol élni, tanulni, dolgozni, szocializálódni és egészségesen maradni. A legmodernebb Sportparkunk az ausztrál női labdarúgó-válogatott, a The Matildas új otthona. Biodiverzitású vízi folyosónk – a Nangak Tamboree – összeköti La Trobe-ot a tágabb közösséggel és környezettel. Új digitális és bioinnovációs központjaink elősegítik a vállalkozások növekedését azáltal, hogy elősegítik a világelső kutatásunkhoz való hozzáférést.

Bendigo Campus

Élvezze a város és vidék legjavát La Trobe második legnagyobb egyetemén, kevesebb mint két órányira Melbourne-től.

A vibráló egyetemi közösségnek köszönhetően barátságos, hasonló gondolkodású emberekkel léphet kapcsolatba, és minden lépésben támogatást kaphat. Élvezze a közösségi partnerekkel közösen kínált izgalmas lehetőségeket, miközben felkészül a karrierjére. Sokféle partnerrel rendelkezünk, amelyek szoros kapcsolatokat biztosítanak diákjainknak az iparággal, beleértve a sportot, az üzletet, a művészetet és az egészségügyet. Campusunk átalakítása 50 millió ausztrál dolláros fejlesztéssel

Jelenleg egy 50 millió ausztrál dollár értékű átalakítási program zajlik a Bendigo Campusunkon. Ez a frissítés magában foglalja az új tudományos és mérnöki épületet, a buszmegállót, amely megkönnyíti az egyetemre érkezést, a könyvtár bővítését és a sportpálya új létesítményeit.

Albury-Wodonga Campus

Legyen része egy barátságos közösségnek, miközben élvezi a Murray folyó hátterét.

Élvezze a személyre szabott tanulási élményt barátságos személyzettel, modern létesítményekkel és ipari partnerekkel való elhelyezkedéssel. A hómezőkkel, történelmi városokkal, valamint kulturális és sporteseményekkel körülvett Albury-Wodonga ígéretes munkalehetőségekkel is rendelkezik.

A helyi közösség számára fontos dolgok kutatása

Campusunk két jelentős és rendkívül produktív kutatóközpontnak ad otthont, ahol a közösségünket érintő kérdésekre összpontosítunk, mint például a vízgazdálkodás és az öregedés.

Mildura Campus

Legyen része a Murray folyó melletti erős művészeti és mezőgazdasági közösségnek.

A La Trobe Mildura Campusán való tanulás mindkét világ legjobbjait kínálja – egy vezető egyetemet és egy barátságos és támogató egyetemet.

Szoros kapcsolatokat ápolunk a helyi közösséggel iparági partnerségek és elhelyezkedési lehetőségek révén, ami azt jelenti, hogy gyakorlati tanulási tapasztalatot szerezhet ígéretes foglalkoztatási eredményekkel.

Az egészséges életmód formálása világszínvonalú kutatásokkal

Azt vizsgáljuk, hogy a társadalmi, közösségi, genetikai és környezeti tényezők hogyan befolyásolják a krónikus betegségben szenvedők egészségi állapotát.

Shepparton Campus

Shepparton szívében található campusunk nagyszerű létesítményekkel, elkötelezett személyzettel és erős kapcsolatokkal rendelkezik sokszínű, multikulturális közösségünkhöz.

Élvezze az élénk és támogató egyetemi kultúrát, valamint hozzáférést biztosít az ipari elhelyezkedési lehetőségekhez a helyi partnereknél, amelyek munkára kész készségekkel ruházzák fel a diploma megszerzése előtt.

10,5 millió ausztrál dolláros egyetemi fejlesztés bejelentése

A jövőbiztos kialakítás csúcstechnológiás klinikai oktatási tereket, kibővített könyvtárat, modern tanulótereket, valamint rugalmas teret a közösségi és kulturális eseményekhez fog tartalmazni.

Sydney Campus

10 millió ausztrál dolláros Sydney Campusunk közel van a munka- és gyakorlati lehetőségekhez, Sydney CBD szívében.

Az alapozó tanulmányoktól a teljes diplomáig a Sydney-i Campusunk élénk környezetet biztosít a készségek és ismeretek fejlesztéséhez.

Városi Campus

City Campusunk Melbourne üzleti negyedének központjában található, és számos posztgraduális diplomát kínál.

Dönthet úgy, hogy karrierjét üzleti, egészségügyi vagy jogi posztgraduális kurzussal kívánja előrevinni. Használja ki a karrier- és tanulmányi támogatást modern létesítményeinkben, amelyeket multikulturális városunk vesz körül.

  Vízumkövetelmények

  Diákvízum költségek

  Ha az egyetemen tanul, érvényes útlevelet és diákvízumot kell szereznie és fenn kell tartania ahhoz, hogy Ausztráliában tanulhasson. Ha elfogadja tőlünk nappali tagozatos tanulmányi ajánlatot, az általunk biztosított beiratkozási visszaigazoló (CoE) levelet használhatja diákvízum igényléséhez. A folyamat során fedeznie kell a jelentkezési költségeket.

  A jelentkezési folyamat során azt is igazolnia kell a Belügyminisztériumnak (DoHA), hogy van elég pénze a tanfolyami díjak és a megélhetési költségek legalább 12 havi kifizetésére. A DoHA becslése szerint a 12 havi megélhetési költségek 21041 ausztrál dollárt tesznek ki tanulók vagy gyámok esetében, plusz további 7362 ausztrál dollár az Önnel érkező házastárs vagy élettárs esetén, valamint további 3152 AU dollár gyermekenként.

  Tengerentúli diák egészségügyi fedezet (OSHC)

  Ha diákvízummal érkezik Ausztráliába, fizetnie kell az OSHC szabályzatért.

  Ez vonatkozik Önre és minden eltartottra, és segít abban, hogy egészséges és boldog maradjon, amíg nálunk tanul. Együttműködünk a Medibank Private vállalattal, hogy segítsünk Önnek megfizethető és átfogó OSHC-t kínálni.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  A tengerentúli tanulás számos izgalmas lehetőséget kínálhat.

  De fontos, hogy felkészüljön a felmerülő költségekre. Kezelnie kell a tandíjakat és a megélhetési költségeket, valamint a tengerentúli tanulmányokkal kapcsolatos egyéb lehetséges kiadásokat. Íme a jó hír: ösztöndíjak széles skáláját kínáljuk, amelyek segíthetnek Önnek.

  Ösztöndíjak

  A nemzetközi tanulmányozás nagy döntés, különösen akkor, ha a jövő kissé bizonytalannak tűnik. Ezért úgy alakítottuk ki ösztöndíjaink körét, hogy megadjuk Önnek azt a támogatást, amelyre a változó világban szüksége van. Nagylelkű ösztöndíjaink azt jelentik, hogy pénzügyi támogatást kaphat, hogy nálunk tanulhasson. A tandíjkedvezményektől a készpénzes támogatásokig ezek az ösztöndíjak elismerik eredményeit, és jutalmazzák jövője iránti elkötelezettségüket. Bővítettük az általunk kínált ösztöndíjak körét és mennyiségét, így akár az egyetemi és posztgraduális kurzusok, akár a posztgraduális kutatások iránt érdeklődik, van egy La Trobe-ösztöndíj az Ön számára.

  La Trobe nemzetközi ösztöndíjak

  A La Trobe Nemzetközi Ösztöndíjak azáltal jutalmazzák az Ön tudományos kiválóságát, hogy akár 25 százalékos tandíjcsökkentést is kínálnak a tanfolyam normál időtartamára.

  Destination Australia ösztöndíjak

  Ez az ausztrál kormány kezdeményezése új nemzetközi diákokat támogat, hogy Ausztráliában tanulhassanak, és évi 15 000 ausztrál dollár értékben.

  Regionális ösztöndíj

  Ha valamelyik regionális egyetemünkön tanul, jogosult lehet 5000 ausztrál dollár egyszeri kifizetésre, amelyet levonnak az első félévi tandíjból.

  Regionális Victoria-élmény-ösztöndíj

  Ez egy kiegészítő ösztöndíj egy leendő nemzetközi hallgató számára, aki hajlandó egyetemi vagy posztgraduális tanfolyami diplomát vállalni regionális egyetemeinken.

  Posztgraduális kutatási ösztöndíjak

  Számos posztgraduális kutatási ösztöndíjat kínálunk.

  ELICOS ösztöndíj

  Nemzetközi hallgatók angol továbbtanuláshoz (ELICOS) tanfolyamon vesznek részt a La Trobe College Australia-nál (LTCA), majd egyetemi vagy posztgraduális diplomát szereznek a La Trobe University címen.

  Szponzorálás

  Ösztöndíjaink mellett néhány nemzetközi hallgatót tengerentúli kormányok, szervezetek vagy cégek is támogathatnak.

  Helyszínek

  • Melbourne

   La Trobe University, Plenty Road, Bundoora, , 3086, Melbourne

   • Bendigo

    La Trobe University, Edwards Road, Flora Hill, 3550, Bendigo

    • Albury

     La Trobe University, University Drive, Wodonga, 3689, Albury

     • Melbourne

      La Trobe University, 215 Franklin Street, 3000, Melbourne

      • Mildura

       La Trobe University, Benetook Avenue, 3502, Mildura

       • Shepparton

        La Trobe University, 210 Fryers Street, 3262, Shepparton

        • Sydney

         La Trobe University, Level 10, 11 York St, NSW 2000, Sydney

         Kérdések