Keystone logo
Lasallian University Corporation

Lasallian University Corporation

Lasallian University Corporation

Bevezetés

Az intézmény első székhelye a Colegio de San José De la Salle volt, abban az időben a bostoni Medellín szomszédságában, ahol ma a Csillagászati ​​Obszervatórium és a Természettudományi Múzeum működik, a De la Salle Brothers munkái. 2001-ben a vállalat az Aburrá-völgy fővárosától délre, Medellíntől 17 kilométerre, az Antioquia állambeli Caldas településre költözött. Fizikai jellemzői lehetővé teszik, hogy modern, futurisztikus egyetemi campusnak sorolják, amely a korabeli tudományos igényekhez igazodik.

A Lasallian University Corporation megerősítette a missziós megbízás teljesítését, hogy oktatási tevékenységét elsősorban a leginkább rászorulók felé irányítsa, egy olyan tandíjfizetési rendszer elfogadásával, amely figyelembe veszi a hallgatók társadalmi-gazdasági állapotát. Ezenkívül a Lasallian Szolidaritási Alap -SOL-, amely támogatja a hallgatók étkezési és szállítási költségeit.

A Társaság olyan oktatási munka, amely megmutatja a hallgatók számának növekedését, az egyetemi hallgatók és diplomások akadémiai programjainak kínálatát, az akadémiai produkciót, a csoportokat és a kutatási irányokat, a tudományos publikációkat és a vetítés műveleteit.

Helyszínek

  • Caldas

    Caldas, Kolumbia

    Kérdések