PhDJogi tanulmányokBachelor/ AlapképzésMBATanulmányokHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Lasallian University Corporation Az élelmiszer-innováció és a táplálkozás mestere
Lasallian University Corporation

Az élelmiszer-innováció és a táplálkozás mestere

Caldas, Kolumbia

Kérés időtartama

Spanyol

Kérje a tempót

Kérelem benyújtásának határideje

Jan 2024

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Olvass tovább

Bevezetés

Mesterképzés készítése az élelmiszeripar folyamatainak és termékeinek fejlesztésével és innovációjával kapcsolatos ismeretekkel és készségekkel, hozzájárulva a lakosság táplálkozási problémáinak megoldásához és az ismeretek generálásához, betartva az etikai, humanista és társadalmi felelősségvállalási értékeket .

Az élelmiszer-innováció és táplálkozás mesterképzése képes lesz az élelmiszer-ipari termékek innovációjának és fejlesztésének, az élelmiszer-tudománynak és a technológiának, valamint az élelmiszer-tudománynak és az emberi egészségnek a területén, a különböző foglalkozási területeken teljesítőképességgel.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Mesterképzés a táplálkozás, a technológia és az élelmiszer-biztonság területén
    • Murcia, Spanyolország
  • Alkalmazott sporttáplálkozás MSc
    • Twickenham, Egyesült Királyság
  • MSc humán táplálkozásból
    • Twickenham, Egyesült Királyság