
Az élelmiszer-innováció és a táplálkozás mestere
Caldas, Kolumbia
IDŐTARTAM
NYELVEK
Spanyol
PACE
Kérje a tempót
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
Kérelem benyújtásának határideje
LEGKORÁBBI KEZDÉSI DÁTUM
Jan 2024
TANULMÁNYI FORMÁTUM
Az egyetemen
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Mesterképzés készítése az élelmiszeripar folyamatainak és termékeinek fejlesztésével és innovációjával kapcsolatos ismeretekkel és készségekkel, hozzájárulva a lakosság táplálkozási problémáinak megoldásához és az ismeretek generálásához, betartva az etikai, humanista és társadalmi felelősségvállalási értékeket .
Az élelmiszer-innováció és táplálkozás mesterképzése képes lesz az élelmiszer-ipari termékek innovációjának és fejlesztésének, az élelmiszer-tudománynak és a technológiának, valamint az élelmiszer-tudománynak és az emberi egészségnek a területén, a különböző foglalkozási területeken teljesítőképességgel.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Mesterképzés a táplálkozás, a technológia és az élelmiszer-biztonság területén
- Murcia, Spanyolország
Alkalmazott sporttáplálkozás MSc
- Twickenham, Egyesült Királyság
MSc humán táplálkozásból
- Twickenham, Egyesült Királyság