Keystone logo
Lebanese International University

Lebanese International University

Lebanese International University

Bevezetés

A Libanoni International University (LIU) először alakult, mint a Bekaa egyetem alatt elnöki rendelet No. 5294 2001 áprilisában, amelynek első két egyetemen Al-Khyara, a nyugati Bekaa völgy és a főváros Bejrút. A név később változott a libanoni International University (LIU), az alapítók volt egy látomása, hogy az egyetem egy igazi nemzeti egyetem jelen van mind a hat közigazgatási körzet, amely így magában Libanon. A karrier-orientált intézmény, melynek küldetése létrehozásának a felsőoktatáshoz való hozzáférés az első generációs hallgatók, akik egyébként nem a lehetőséget, hogy csatlakozzon a szakképzett munkaerő. A kötelezettségvállalás demokratizálni a felsőoktatás és a felelősségvállalásra, az egyetem 2003-tól 2013-ig létre hét további egyetemen: Saida, Nabatieh, Tripoli, Mount Lebanon, gumiabroncs, Rayak, és Halba-Akkar.

-On LIU, Talál egy nagyon barátságos és vendégszerető környezetben, amelyre elkészítheti a célok és excel a társadalomban. Azt is részesülhetnek az egészségügyi szolgálat az egyetem mellett a pályaválasztási tanácsadás, a tudományos tanácsadás, és még sok minden más.

Liu szép campus felhívni a diákok több mint 50 országban. Valamint, egy nagy csereprogram egyetemekkel kezdve Németország az Egyesült Államok a diákok, hogy megfeleljen az előírásoknak azok számára, hogy folytassa. Academic Excellence

LIU egy jól meghatározott felsőfokú oktatás több mint 20.000 teljes munkaidős és részmunkaidős diákok, a graduális és posztgraduális szinten nemzeti és nemzetközi szinten. Arra összpontosít, amely nemzetközileg is elismert az oktatás minden diák, akik továbbra is az oktatás, miközben dolgozik. LIU kínál 6 szakon több mint 50 szakon, a koncentráció és a specializáció közül választhatnak, beleértve a gólya programot. Az egyetemen, akkor képes lesz arra, hogy rengeteg lehetőséget, hogy kihasználja az új találtak törekvéseit a könyvtárban, laboratóriumok, és kávézók, és képes lesz arra, hogy új barátságokat az út mentén. Liu aktív klubok és egyesületek, hogy az Ön számára a változás, hogy új embereket az azonos szeret és érdekeit.

A küldetés A libanoni International University az, hogy elérhető és megfizethető felsőoktatás kiválóság és a minőség az elsőrendű. LIU fog vezetni, hogy a diákok, hogy felelős polgárok és az élethosszig tartó önálló működtetésű tanulók. LIU felhatalmazza a diákokat, hogy dolgozzon ki tájékoztató és vegyen részt a kulturális és környezetvédelmi fenntarthatóság útján maximalizálható forrásokat. LIU terjeszti változatos tanulási tapasztalatok és ismeretek olyan környezetben, amely e-lehetővé teszi a dinamikus kölcsönhatás az oktatás és a kutatás. LIU igyekszik összehangolni értékeit és elkötelezettségét, hogy hallgatói támogatási és a kommunikáció, és folyamatosan felülvizsgálja tantervének innovatív eredményeket.

Helyszínek

  • Beirut

    Mouseitbeh - PO Box: 146404 Mazraa , 146404, Beirut

    Kérdések