Mester Food Science and Technology
Lebanese International University
Kulcs információ
Campus helye
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
1 - 2 év
Pace
Teljes idő
Tandíjak
USD 180 / per credit *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* kreditenként
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Mester Food Science and Technology
A program magában foglalja a következő tanfolyamok:
Fizikai-kémiai szempontból élelmiszerek
Magyarázata fizikai és kémiai kölcsönhatások a különböző összetevőket a feldolgozási műveletekből származó gyakran vezet fizikai érzékszervi és táplálkozási változás az élelmiszerekben. Kombinációja fontos információkat feldolgozó és élelmiszer-minőség. Ez a tanfolyam bemutatja a hatások a különböző technológiák minőségi változásának különböző főbb élelmiszerek integratív módon
Advanced Food Engineering
Beszéljétek meg a modellezés, tervezés és szimuláció a legfontosabb élelmiszer folyamatokat elsősorban a hő-és anyagátadási folyamatok. Ez úgy történik, elmagyarázza az alapvető műszaki és gazdasági kapcsolatokat, és irodalmi adatok fizikai és transzport tulajdonságai étel.
THESIS
Egy alapos kutatást végzett végzett felügyelete alatt a hallgató tanácsadója. Ez magában foglalja a képzés és a gyakorló kísérleti módszerek, kísérleti tervezés, futás kísérletek, adatok gyűjtése és elemzése, és a felkészülés, az írás és benyújtása a dolgozat.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Agroekológia és regeneratív élelmiszer-rendszerek mestere
- Valle de Bravo, Mexikó