Keystone logo
Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Bevezetés

Bájos, biztonságos és barátságos Annville egy ikonikus város Pennsylvania városában. Bónusz: Hersheytől, a föld legédesebb helyétől mindössze nyolc mérföldre találhatóunk.

Lebanon Valley College Annville-ben, Painton, egy alapvető amerikai városban, ahol történelmi filmszínház, éttermek, régiségek és kisvárosi büszkeség található. Sétáljon a belvárosban, hogy hamburgert és krumplit, falafelet, természetes ételeket, designer ruhákat vagy kézműves sört szerezzen, ha elmúltál 21 éves. A környező termőföldek és vállalkozások folytatják a régió mezőgazdasági és ipari történetét.

Kevesebb mint egy órányi autóútra Libanonban, Lancasterben, Hersheyben vagy Harrisburgban tartózkodhat. Vegyen részt profi jégkorongban, baseballban vagy fociban, és nézze meg, hogy a világ legjobb zenészei hogyan lépnek fel a Hershey vagy a Harrisburg Szimfonikus Zenekarokkal. Színház, bevásárlás, mérföldnyi vasúti pálya, a világ kultúráiból származó ételek és a világ leghíresebb hullámvasútjai a közelben találhatók. Meg akar menekülni? Pár órán belül vagyunk Baltimore, New York City, Philadelphia és Washington DC között

Helyszínek

  • Annville

    101 N. College Avenue Annville, PA 17003-1400, , Annville

    Kérdések