Keystone logo
Les Roches

Les Roches

Les Roches

Bevezetés

Mi a következő: Élet a vendéglátás menedzsment MBA után04-október-21, hétfő, 13:00-14:00 CESTMi a következő: Élet a PGD után a vendéglátás menedzsmentbenOktóber 5., kedd, 13:00-14:00 CESTÉlet a luxusturizmus marketing és menedzsment mester utánOktóber 6., szerda, 13:00-14:00 CESTÉlet a nemzetközi szállodavezetés ügyvezető mesterképzése utánOktóber 7., csütörtök, 13:00-14:00 CESTÉlet a nemzetközi szálloda menedzsment mester után08-október-21, péntek, 13:00-14:00 CESTVirtuális nyílt nap - UG programokOktóber 15., péntek, 13:00-14:30 CESTVirtuális nyílt nap - PG programokOktóber 22., péntek, 13:00-14:30 CEST

Kik vagyunk, mit csinálunk

Három nemzetközi egyetem, több mint száz nálunk tanuló nemzetiség - amikor azt mondjuk, hogy „Globális Vendéglátás Oktatás”, akkor valóban ezt értjük.

Függetlenül attól, hogy egyetemi vagy posztgraduális programokat keres, a Les Roches az akadémiai szigorúságot szolgálja az innováció és a vállalkozói szellem csavarásával.

A campusaink egyedülállóan kompakt és gondoskodó környezetek, míg a svájci stílusú, gyakorlati tanulás és a kis osztálylétszám iránti elkötelezettségünk azt jelenti, hogy kihasználja a tanulmányi percek minden percét.

És amikor diplomát szerez, kereslet lesz: karrierkereső hallgatóink 94% -ánál egy vagy több állásajánlat van a diploma megszerzése után.

Les Roches elkötelezett amellett, hogy felkészítse hallgatóinkat a világ legjobb vendéglátóipari karrierjére.

Látomás

A globális vendéglátás-oktatás látnoki vezetői, félelem nélkül alakítják a holnap világát.

Küldetés

Kozmopolita tanulóközösség katalizálása a globális vendéglátó szektor jövőbeli vezetőinek fejlesztése érdekében, a fenntartható jövő alakításának képességével és magabiztosságával

Campus jellemzői

Crans-Montana Campus

A gyönyörű Svájci Alpokban, a világhírű Crans-Montana síterep közelében található zászlóshajó campusunk ötvözi a hagyományokat az élvonalbeli innovációval.

Les Roches Crans–Montana egy korszerű vendéglátó oktatási környezet.

Teljes mértékben elmerülhet gyakorlati tanulási lehetőségeinkben, amelyek magukban foglalják a működő konyhákat és bárokat, valamint egy teremosztó bemutató területet.

A modern oktatási környezetek támogatják tudományos tanulmányait. Az innovációs laboratóriumban és a digitális média stúdióban vállalkozói készségeit is magasabb szintre emelheti.

Az egyetemen öt étterem és két bár található, amelyek egészséges ételek és finom italok széles választékát kínálják.

Hallgatóink saját magas rangú rendezvényeik megrendezésével is tanulnak. A Kulturális Éjszaka, a Vendéglátás jövője csúcstalálkozó, a World of Wines Expo, az Open Mic Night, a Les Roches Got Talent, a Környezetvédelmi Fesztivál csak néhány ilyen várva várt alkalom.

Marbella Campus

Világhírű luxus üdülőhelyként Marbella élő vendéglátó osztály. A campusunk egy napsütéses, csúcstechnológiájú tanulási környezet, amely mediterrán hangulattal árad.

Les Roches Marbella négy professzionális edzőkonyhával rendelkezik, valamint egy bemutató bárral, előtérrel, takarítási irodával és szállodai szobával.

Az akadémiai szolgáltatások közé tartozik az Apple technológiával felszerelt tanterem, a Mac Lab, valamint egy 158 férőhelyes előadóterem, valós idejű csatlakozással a Les Roches Crans-Montana-hoz.

A professzionális személyzetű iskolai könyvtár több mint 6000 könyvet és szakmai kiadványt tartalmaz, miközben a hallgatók hozzáférhetnek egy online könyvtárhoz is, amely több mint 135 000 e-könyvet tartalmaz, valamint további ezer online publikációt és tudományos cikket tartalmaz.

Les Roches Marbellában nagyon komolyan vesszük a jó, egészséges ételeket. Az egyetemen négy étterem található, a svédasztalostól az a la carte étkezésig.

Ezen kívül minden diákunk ingyenesen beléphet a közeli Manolo Santana Racquets Clubba, ahol teniszpályák, edzőterem és medence található.

Sanghaji campus

A svájci vendéglátóipari oktatás találkozik izgalmas Ázsiával sanghaji campusunkon. Les Roches Jin Jiang első osztályú létesítményeket és technológiákat kínál egyetemi környezetben.

Modern, tágas campusunk a legmodernebb tanulási környezetet biztosítja, bőséges teret biztosítva a hallgatók számára az együttműködésre és a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére.

A hallgatók hozzáférhetnek a SMART Board interaktív táblákkal, számítógépes laboratóriummal, bemutató konyhával, teremosztó bemutatóterülettel és előadóteremmel felszerelt tantermekhez. Az egyetemi könyvtár kiterjedt könyv-, szakmai folyóirat- és audiovizuális gyűjteményt tartalmaz, miközben a hallgatók több ezer online folyóirathoz és publikációhoz is hozzáférhetnek kutatás céljából.

Vendéglátó iskolaként természetesen komolyan vesszük az ételt. A diákok finom, egészséges ételeket fogyaszthatnak a campus öt étkezési helyén, amelyek számos kínai és nemzetközi ételt tartalmaznak.

  Tanulói beszámolók

  Campus élet és felszereltség

  A Les Roches nál az innováció és a vállalkozói szellem minden tevékenységünkön keresztül áramlik. Világszínvonalú campusaink mindegyike a legmodernebb akadémiai létesítményekkel és magával ragadó, gyakorlati tanulási környezettel rendelkezik, beleértve a professzionális oktatókonyhákat, bemutató bárokat és szállodai szobákat.

  Az újonnan elindított Spark Innovation Sphere minden eddiginél közelebb hozza diákjainkat a vendéglátás élvonalbeli innovációjához. A Spark a Crans-Montana és Marbella campusainkon kínált speciális elő-inkubációs és inkubációs szolgáltatások révén segít új koncepciók és új, zavaró üzleti ötletek életre keltésében.

  Vendéglátó iskolaként az étkezést is komolyan vesszük. Élvezheti az ízletes, egészséges ételeket az egyetemi éttermeinkben és étkezési lehetőségeinkben. Általános jólétét tovább támogatja az edzőtermekhez és fitneszlétesítményekhez való hozzáférés, valamint az egészségügyi és jóléti csapatunk, amely ápolókat és tanácsadókat foglal magában.

  Helyszínek

  • Crans-Montana

   Route des Moulinettes 2, Crans-Montana 3975 Randogne, Switzerland, , Crans-Montana

  • Marbella

   Carr. Istán, Km. 1, 29602 Marbella, Málaga, Spain, , Marbella

   • Shanghai

    Shanghai Normal University Feng Xian Campus, 100 Hai Si Road, Shanghai 201418 P.R. China, , Shanghai

    • Buona Vista area

     Route des Moulinettes 2, 3975, Buona Vista area

    Kérdések