Keystone logo
Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Bevezetés

1951-ben alapították, a Liaoning University of Technology (LUT) egy tartományi felsőoktatási egyetem. Ez egy sokoldalú egyetem a mérnökként, mint annak specialitása, valamint oktatást kínál a tudomány, a liberális művészetek, a közgazdaságtan és a menedzsment tanulmányok. Jelenleg több mint 18 000 egyetemist és 578 posztgraduális munkatársat szolgál ki.

Az LUT 21 főiskolával és karral rendelkezik. Negyvenhét főiskolai specialitást és 45 posztgraduális specialitást kínálnak, amelyek 7 elsőfokú mesterfokozatot és 37 másodosztályú mesterfokozatot foglalnak magukban, amelyek 9 engedélyezett mérnöki mesterfokozatból állnak, 13 felsőfokú szakiskolai specialitást. A LUT-ban 3 országos kulcsfontosságú laboratórium, tartományi kulcslaboratórium, 5 központi és helyi társfinanszírozott laboratórium van a domináns tudományágban és 2 tartományi kutatóközpont a mérnöki technológia területén.

Az LUT-nak 1, 278 alkalmazottja van. A 780 teljes munkaidős tanár közül 148 professzor, 300 egyetemi tanár, egy tanfolyamvezető, amelyet a tartományi oktatási minisztérium ismeri el, 57 egyetemi tanfolyamvezetőt, egyetemi vezetőt és kiváló fiatal tanárokat. Professzoraink bizonyították, hogy erős tudományos kutatást végeznek. Az elmúlt öt évben több mint 500 tudományos kutatási projektet hajtottak végre; a tartományi szinten 25 díjat kapott, és több mint 4 000 tudományos dolgozatot tett közzé, amelyek közül 110-et három fontos nemzetközi dokumentumkeresésbe foglaltak be.

A változó világpiac által elhatározott igények szerint a LUT arra összpontosít, hogy javítsa a hallgatók általános megértését a körülöttük lévő világban, és javítsa a diákok kreatív és gyakorlati képességeit. A magasan képzett LUT diplomásokat minden szakma üdvözölte, és az utóbbi években a foglalkoztatás mértéke meghaladta a 98 százalékot.

A LUT Nemzetközi Oktatási Iskola felelős a nemzetközi diákok nemzetközi együttműködéséért, toborzásáért és vezetéséért. Az LUT 1985 óta végez nemzetközi cseréket és együttműködést. Az elmúlt években az egyetem számos csereprogramot hozott létre több mint 20 külföldi egyetemmel. Az LUT diákokat küld az Egyesült Államokba, Németországba, az Egyesült Királyságba, Koreába, Szingapúrba, Japánba és Ausztráliába. A nemzetközi hallgatók diplomát és főiskolai diplomát, valamint mesterfokozatot kaphatnak. Eddig az Egyesült Államok, Korea, Japán, Szlovénia és Pakisztán diákjai voltak. Kínai képzési központunk ingyenes kínai tanulságokat kínál minden fokozatos hallgató számára. Annak érdekében, hogy a diákok szélesebb ismereteket kapjanak a kínai kultúráról, olyan osztályokat is szervezünk, mint a Kung Fu, a kalligráfia és a hagyományos kínai hangszerek.

A LUT campus egyike a Liaoning "Kertészeti egységeknek". A diáklakás kényelmes, rendezett, tele kulturális légkörrel és kényelmes vásárláshoz és utazáshoz. A kollégiumok kávéházai különböző ételeket szolgálnak fel, és a diákok és a személyzet nagyon élvezik.

A 65 éves törekvés után a LUT egyedülálló egyetemi hagyományt és értékes spirituális gazdagságot hozott létre. Napjainkban az LUT tanárainak és tagjainak reformja és fejlesztése erősíti az egyetemet, hogy lelkesedéssel elérjék az egész nemzet által ismert tartományi első osztályú egyetemet, és hozzájáruljanak társadalmunk nemzeti és helyi fejlődéséhez.

Helyszínek

  • Jinzhou

    Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

    Kérdések