Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Bevezetés

A LIBF több mint 140 éve elismert név a brit oktatásban. Alapképzést, mesterképzést és MBA képzést nyújtanak egyesült királyságbeli és nemzetközi hallgatók számára rész- és teljes munkaidőben. Kisebb felsőoktatási intézményként, ipari szakemberekből álló karral, a LIBF ideális helyzetben van ahhoz, hogy segítse Önt karrierje során – világszerte több ezer diáknak segítettek ebben.

Kurzusaik biztosítják az üzleti, menedzsment, adattudományi és pénzügyi karrierhez szükséges készségeket, nagy hangsúlyt fektetve a valós esettanulmányokból vett gyakorlati készségekre. Emellett a LIBF olyan forrásokat is kínál, mint például podcast csatornák, amelyek a legfrissebb híreket, karriertanácsokat és a pénzügyi és üzleti világ vezető személyiségeivel készített interjúkat, valamint ingyenes webináriumokat kínálnak.

Mi az a távoktatás?

A távoktatás lehetővé teszi a nemzetközi és az Egyesült Királyságbeli hallgatók számára, hogy 100%-ban rugalmasan és 100%-ban online tanuljanak LIBF diplomát. A saját tempójában történő tanulás lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanulmányaikat teljes munkaidős munkával vagy egyéb kötelezettségekkel kombinálják.

Miért érdemes a LIBF-en tanulni?

A LIBF kiváló, gyakorlati igényeket kielégítő tanításáról híres. Ha náluk tanul, olyan akadémikusoktól tanulhat, akik sikeres karriert futottak be – tapasztalt iparági vezetőktől, akik megosztják Önnel tapasztalataikat, hogy gazdagítsák tanulását. És amikor csatlakozik a LIBF-hez, csatlakozik a szakemberek és öregdiákok globális közösségéhez, amely segítheti Önt karrierje bármely szakaszában.

Mi a LIBF története?

1879-ben még nem volt képesítés a banki dolgozókra, és nagyon kevés lehetőség volt az előrelépésre. A készségeik és tapasztalataik szakmai elismerésének igénye miatt banki szakemberek egy kis csoportja létrehozta az első Bankárok Intézetét Angliában és Walesben, amely később LIBF lett.

Napjainkban a LIBF a világ minden táján mindent megad a hallgatóknak, amire szükségük van a rugalmas online tanuláshoz, bárhol, és a világon az egyetlen olyan szakmai szervezet, amely képes a diplomák odaítélésére. A diákok és öregdiákok globális közössége több mint 120 országot ölel fel.

A LIBF-fel való tanulás előnyei

Teljesen rugalmas tanulás

Illessze be a tanulást az életébe, de tanuljon strukturált módon, rugalmas online megközelítést használva, oktatói és oktatói teljes támogatásával. Tanuljon részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben – saját tempójában, teljesen online, bárhol.

Több mint 140 éves szakértelem

Bővítse szakértelmét a jövő készségeivel. A siker és a karrier előrehaladása érdekében a LIBF a pénzügyi, üzleti és banki oktatás hosszú múltját ötvözi a naprakész online tanulási platformmal.

Innovatív, személyre szabott tanulás

Tanulj a saját feltételeid szerint. Szerezze meg azokat a készségeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy teljes potenciálját elérje, és elérje ambícióit. Támogatást kap, valamint hozzáférést kap a fejlett digitális tanulási eszközökhöz és a valós életben szerzett gyakorlati tapasztalatokhoz.

Ambíciód jutalmazása

Az online tanulás megfizethető, személyre szabott lehetőség, amely illeszkedik az életstílusához. A LIBF online diplomáinak díjai a választott program időtartamára oszlanak el, így könnyebben kezelheti pénzügyeit.

LIBF online tanfolyamok

A LIBF nyolc online képzési programot kínál: négy alapképzést, három mesterképzést és egy MBA-t. Függetlenül attól, hogy teljes vagy részmunkaidőben tanul, rugalmas fizetési lehetőségeket élvezhet, és megoszthatja díjait a választott tanulmányi időtartamra. Nemzetközi hallgatóként akár 60% kedvezményre is jogosult lehet a tandíjból.

Bachelor képzések

 • BSc (Hons) Business Management (teljes költség 10 403 GBP vagy 1 734 GBP évente részmunkaidős II)
 • BSc (Hons) számítástechnika (teljes költség 10 403 GBP vagy évi 1 734 GBP részmunkaidős II.)
 • BSc (Hons) Data Science (teljes költség 10 403 GBP vagy 1 734 GBP évente részmunkaidős II.)
 • BSc (Hons) International Management (teljes költség 10 403 GBP vagy 1 734 GBP évente részmunkaidős II)

Mester és MBA képzések

 • Mesterséges intelligencia MSc (2681 GBP évente részmunkaidős II)
 • MSc Data Science (2681 GBP évente részmunkaidős II)
 • MSc Management (2681 GBP/év részmunkaidős II)
 • MBA (2819 GBP évente részmunkaidős II)

* Az árak tartalmazzák az ösztöndíjat.

** Árak tól, személyre szabott ajánlatért érdeklődjön az intézménynél.

*** További kedvezmények vehetőek igénybe éves vagy teljes fizetés esetén.

A tanfolyamok időtartama

A hallgatók a LIBF online kurzusait teljes vagy részmunkaidőben vehetik igénybe.

Míg az alapképzés tanulmányi ideje három év, két rugalmas részmunkaidős lehetőség van, amelyek négy vagy hat évig tartanak. Hasonlóképpen, a nappali tagozatos tanulmányi időszak a mester- és MBA-szakok esetében 12 hónap, de részmunkaidőben 18 hónapig vagy két évig is felveheti őket.

Belépők

Alapképzések:

 • 2 tantárgy A-szinten vagy azzal egyenértékű. Érettségi matematika és angol C (4) fokozat vagy magasabb
 • Angol nyelv: 6-os vagy magasabb szintű IELTS, 5.5 alatti elem nélkül (vagy azzal egyenértékű)
 • A munkatapasztalat a tudományos képesítés alternatívájaként tekinthető.

Mester és MBA képzések:

 • Alacsonyabb másodosztályú kitüntetéses fokozat (C fokozat vagy 50-59%) és magasabb vagy azzal egyenértékű – elismert intézménytől. A tengerentúli képesítést az ECCTIS-en (UK ENIC) kell igazolni.
 • Angol nyelv: IELTS 6.5 vagy magasabb szint, 6.0 alatti elem nélkül (vagy azzal egyenértékű)
 • A munkatapasztalat nem feltétel, de a tudományos végzettség alternatívájaként is számításba jöhet.

Angol nyelvi követelmények

 • IELTS: 6-os vagy magasabb szint
 • TOEFL: minimum 80 pont
 • Trinity College ISE: ISE III minimális bérlettel. Felhívjuk figyelmét, hogy a Trinity College ISE tanulmányi eredményei csak két évig érvényesek.
 • Duolingo angol teszt: minimum 95 pont. Töltse ki a Duolingo online angol tesztjét. Mindössze 45-60 percet vesz igénybe, és két napon belül megkapja az eredményeket. Ezt követően elküldheti a tanúsítványt a LIBF-nek
 • Cambridge-i bizonyítvány: minimum B fokozat általánosságban.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A LIBF a Hallgatói Hivatal bejegyzett szolgáltatója.

A nemzetközi hallgatók akár 60%-os tandíjcsökkentést is kaphatnak. "

Helyszínek

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Kérdések