Keystone logo
LISAA Paris

LISAA Paris

LISAA Paris

Bevezetés

Többet School of Design egy Grande Ecole emberi léptékű. 1986-ban alapított Michel Glize, ma Többet utalás a világ iparművészeti oktatás.

Miután építészetet tanult, Michel Glize akart létrehozni egy műhelyt készülő diákoknak a felvételi vizsga a belépés a Grande Ecole művészeti iskolákban. Mint ilyen, megalapította a Atelier de Sèvres 1979. Az ennek nyomán a siker, úgy folytatta, hogy talált Többet eredetileg nyújtó tanfolyamok térbeli tervezés és a divattervezés. Ebben az időben, már csak négy iskola Párizsban egy design tanfolyamok.

Többet gyorsan vált hivatkozási terén. A tanítás orientált új technológia, egy stabil csapat az oktatók és a különös figyelmet fordítani a szakmai beillesztése a diákok, az iskola gyorsan fejlődött, vonzza elismert szakemberek (személyiségekkel, mint Sonia Rykiel részt a bírók viva vizsgálatok) és az új ágak alapításakor kívül Párizs: "Többet nyitott iskolák Párizsban, Rennes, Nantes és Strasbourg és a közelmúltban a New Delhi és Bangalore India. Középpontjában a kis műhelyek emberi léptékű, az iskolákban, a város központjában, a hallgatók szerezzenek ismereteket és technikákat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy integrálja a szakmai világban. "Ma Többet olyan intézmény, elismert nem csak a szakmai környezetben, hanem a a francia Kulturális Minisztérium és kommunikáció. 2200 diák, elosztva hét különböző helyszínen, Többet az egyik legnagyobb francia tervezési iskolákban. A nemzetközi hálózat is hivatkoznak a vállalkozások számára. Több mint 200 szakmai gyakorlat és a állásajánlatok megy online minden hónapban.

1986-ban, Többet ma az egyik legnagyobb tervezési iskolák Franciaországban. Az iskola biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy kifejtsék tervezési tehetségüket a területeken a divat, belsőépítészet, design, grafikai tervezés, videojátékok vagy animációt.

A hallgatók számára A ELISMERT KVALIFIKÁCIÓ

Többet egyike azon kevés magán további oktatási intézményekben el kell ismerni a francia Kulturális Minisztérium és kommunikáció. A tanfolyamok tanított Többet területet lefedik a szakma és hitelesíti állami oklevelet (BTS) és képesítések szerepel a francia Register of Professional bizonylatok (RNCP) (szint II / Bac + 3/4 éves továbbképzés)

Kínál élvonalbeli TEACHING

Munkatársaink nem csak a tanárok, hanem aktív szakemberek. Ez az alapítvány a valóságban a piac és a folyamatos fejlődés a gyakorlatok és trendek lehetővé Többet eléri a sikerességi arány, ami jóval magasabb, mint az országos átlag, különösen a BTS képesítést.

ALAKÍTÁSA PROFESSIONALS IGAZÍTOTT a munkaerőpiacon

Tanítás Többet nyugszik állandó hallgatók, tanárok és szakemberek, kiegészítve műhelyek, viva vizsga és a szakmai gyakorlatok. Többet az egyik legértékesebb iskolákban toborzók, akik részt vesznek az év végi vizsgák viva keresni jövő tehetségét. Ennek eredményeként hat hónap után érettségi, 82% -a Többet öregdiák talált munkát az ágazatban, amelyben folytatott tanulmányaikat.

Szabás TÁMOGATÁS minden diák

Többet tapasztalataira összpontosít ebben a formában műhelyek-egy stílus a tanítás, ahol eszmecsere középpontjában álljanak a tanulás. Az egész a tanulmányait Többet minden tanuló részesül egyéni tutor támogatást. Az igazgatók és a tanárok Tanulmányok mindig rendelkezésre áll, hogy hallgatni a diákok. Folytatnak egy-egy találkozók és személyre szabott értékelés, hogy minden tanuló a haladást a legjobb módja, és a saját ritmusát.

Tápláló a öregdiák-hálózat

Az iskola kapcsolatot tart diplomások, akik a legaktívabbak linkeket Többet szakmai hálózat. Tapasztalataik segít, hogy a vonat diplomások, hogy valaha is egyre igazítani a munkaerőpiacon, továbbá lehetővé teszi a friss diplomások találni állás.

Nyíljanak WORLDWIDE

Többet hírnevét épül cserék a külvilággal. Székhelye: Párizs és regionális Franciaország, Többet is nyitott iskolák nemzetközi szinten.

Felvételi Többet Párizsban a nemzetközi diákok függ bemutatása a portfolió személyes munka és a face-to-face interjú. Minden diák művészeti és technikai képességének értékelésére, továbbá mindenekelőtt a kíváncsiságuk, művészeti tudás, a motiváció és alkalmasság tekintetében a sajátosságait tudományágak az iparművészet.

Helyszínek

 • Paris

  Paris Fashion 13 rue Vauquelin, 75005 , Paris

  • Paris

   Paris Interior Architecture & Design 8 square Henri Delormel , 75014, Paris

   • Paris

    Paris Graphic Design 62 boulevard Arago, 75013, Paris

    • Paris

     Paris Animation & Video Games 7 rue Armand Moisant , 75015, Paris

     Kérdések