Keystone logo
Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Bevezetés

A Loma Linda University School of Public Health felkészíti hallgatóit a közegészségügyi karrier jutalmazására az egyre változó egészségügyi rendszerben. 12 közegészségügyi szakot kínálunk mester és doktori szinten. A Közegészségügyi Iskola online is kínál MPH és DrPH fokozatot.

Tanulási élményeket hozunk létre minden generáció számára. A tudományos felfedezéseket cselekvéssé alakítjuk, javítjuk az egészséget, terjesztjük a reményt, és elősegítjük szomszédságunk teljességét az Önéhez.

Virágzunk a folyamatos kreativitás és a gondolat feltárásának mentalitása alatt. Ragaszkodunk ahhoz, hogy a közegészségügy sikeres legyen, és tudományterületeken át kell dolgoznunk. A felelősségteljes innováció rugalmasságot és értékelést igényel. Biztosítja a növekedést és meghatározza az új ötletek hatását. Hajlandóak vagyunk kiszámított kockázatokat vállalni, és tovább folytatni a legjobb ötleteinket. Működésünk minden szintjén arra törekszünk, hogy javítsuk tanulóink regisztrációját az osztályokba az új tanulmányi területek meghatározása érdekében. Valójában az innováció az egyik módja annak, hogy továbbra is relevánsak legyünk.

Helyszínek

 • Loma Linda

  Circle Drive,24951, 92354, Loma Linda

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések