Keystone logo
London College of Contemporary Music MA kreatív vállalkozói tevékenység
London College of Contemporary Music

MA kreatív vállalkozói tevékenység

London, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 10 500 *

Az egyetemen

* Egyesült Királyság / EGT

Bevezetés

Volt valaha olyan ötlete, amely alapul szolgálhat egy új üzleti vállalkozáshoz, és amelyet szeretne látni, ha a valós világban nagy sikerrel jár?

Ezen a gyakorlati, projekt-központú MA Kreatív Vállalkozói Programon prototípusokat és üzleti terveket készít egy kreatív és tudományos szempontból szigorú egyetemi környezetben, amely kiváló hálózati lehetőségeket kínál a potenciális munkatársakkal, mentorokkal és befektetőkkel. Kicsi és interaktív osztályainkat úgy terveztük, hogy minél hamarabb felkészítsen mindent, amire szüksége van kreatív vállalkozó fejlődéséhez, menedzseléséhez és sikeres fejlődéséhez, akkor is, ha nincs korábbi üzleti tapasztalata.

Ez a mester program kényelmes oktatási ütemtervet kínál, amely rugalmasságot biztosít Önnek a szokásos munkavégzés során, vagy arra fordíthatja magát, hogy vállalkozását teljes munkaidőben felépítse. Ez egy ideális lehetőség a zene iránti szeretet vagy a kreatív hobbi karrierjévé változtatására, miközben posztgraduális végzettséggel jár.

Tanfolyam követelmények

MA kínál Önnek egy "induló" környezetet, ahol ötletet tud készíteni egy életképes üzleti vállalkozásnak a kreatív iparágakban. Ahhoz, hogy teljes mértékben hasznot húzhasson az MA-ról:

  • Legyen vállalkozói zenész, író vagy technikus, 1 éves tapasztalattal, alapképzettséggel (minimum 2,2 év) vagy 4 év releváns tapasztalattal és 3+ szintű képesítéssel
  • Az angol nyelv ismerete megegyezik a CEFR C1 szintjével (összesen 7,0, mindegyik kategóriában 6,5). Ha az angol nem az első nyelv.
  • Legyen képes szakmai referenciákat nyújtani, ha szakmai tapasztalata alapján jelentkezik.

Interjú

Interjúk:

  • Felvételi csapatunk meghívja a sikeres pályázókat egy egész évre tervezett csoportos vagy egyéni interjúra. A helyeket a belépési kritériumok alapján osztják szét az érkezés sorrendben.

Az Iskoláról

Kérdések