Keystone logo
Long Island University Biológia Mester - LIU Brooklyn
Long Island University

Biológia Mester - LIU Brooklyn

New York, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ról ről

A biológia tanszék célja, hogy felkészítse a hallgatókat a diplomás vagy szakmai tanulmányokra, valamint a munkaerőpiacra való belépésre. A hallgatók általános mesterképzést folytathatnak, vagy háromféle koncentráció közül választhatnak: molekuláris / sejtbiológia, mikrobiológia vagy orvosi mikrobiológia. Az általános mesterképzést választó hallgatók a tanácsadójuk jóváhagyásával tervezik tanulmányaikat, és változhatnak a fenntarthatóság, az ökológia, a szisztematika, a környezeti tanulmányok vagy a fejlődésbiológia tekintetében.

A hallgatók választhatják a két Pathways egyikét, hogy teljesítsék az oklevelet: (1) végezzenek kutatási projektet az egyik tanszékvezető tanácsadásával, és írjanak és sikeresen megvédjék az adott kutatáson alapuló téziseket; vagy (2) átfogó vizsgálatot végezzen a tanfolyam befejezése után. Az általános mesterképzés és a három koncentrációnak tartalmaznia kell a szükséges alaptanfolyamokat (lásd a Tanulmányi tanfolyamot), amelyet a hallgatónak be kell fejeznie; a további tanfolyam a választható osztályokból származik.

A diákok, akik a tézis befejezését választják, összesen 30 kreditnek kell eleget (magot és választani). Azoknak a hallgatóknak, akik az átfogó vizsgát választják, összesen 36 kreditnek kell eleget tenni (mag és választható). Képzett diákok számára a pénzügyi segélycsomagok állományi asszisztensek formájában állnak rendelkezésre tanításra és kutatásra. Ezek az asszisztensek fizetik a hallgató számára és fedezik a tandíj költségeit félóránként legfeljebb 9 kreditre. A hallgatók maximum négy félévre vehetik át ezeket az asszisztenseket.

A mestere a tudomány fokozat használható lépcsőfok több karrier pályák. A hallgatók tovább folytathatják tudományos tevékenységüket, folytatva a Ph.D. a biológiai tudományokban. Alternatív megoldásként a diákok bejuthatnak a munkaerőpiacra, és alkalmazhatók kutatólaboratóriumokban a gyógyszerészeti és biotechnológiai vállalatoknál, a kórházakban és a szövetségi és állami szerveknél.

A sikeres diplomások úgy is választhatnak, hogy orvosi, osteopathiás, állatorvosi vagy fogorvosi iskolába járnak, hogy szakképzettséget kapjanak. Ezen kívül a diákok választhatnak számos különböző egészségügyi területek, mint például a fizikai terápia, ápolás, genetikai tanácsadás, radiológiai technológia, hogy csak néhányat említsünk. A biológia szakosokat arra ösztönzik, hogy dolgozzanak ki konkrét karrierlehetőségeket, miközben végzős tanulmányait folytatják. A tanszéki tanácsadók segítséget nyújthatnak a diákoknak a karrierlehetőségek feltárásában és egy olyan személyre szabott tanterv kialakításában, amelyik legjobban felkészíti őket karrierjükre.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy bejusson ehhez a programhoz:

 • Befejezett egyetemi fokozatot, amelynek átlaga 3,0 vagy annál magasabb
 • Elvégezte az egyetemi szinten (1) hat fejlett biológia tanfolyamot, (2) egy év főiskolai matematikát, beleértve legalább egy félév kalkulus, (3) egy év szervetlen és szerves kémia, és (4) egy év főiskolai fizika. Az ilyen képesítések bármelyikének hiányosságai a hitelesítés első évében eltávolíthatók.
 • Nemzetközi hallgatók: (1) A négyéves főiskolai végzettséggel egyenértékűnek kell lennie. (2) Az összes nyilvántartott iratot angol nyelvre lefordítva, az eredeti példányt, az eredeti példányt, az igazolványt kiállító iskola tisztviselőjének vagy a kibocsátó ország konzulátusának / oktatási minisztériumának igazolja. (3) Az Egyesült Államokon kívüli főiskolák vagy egyetemek összes átirata / jegylapjának benyújtása egy elfogadható nemzetközi hitelesítő értékelő ügynökség által kitöltendő tanfolyamonként. (4) Az Oktatási Vizsgálati Szolgálat vagy a Nemzetközi Nyelvvizsgáló Rendszer (IELTS) által vezetett angol nyelvvizsga (TOEFL) hivatalos példányának benyújtása.
 • Az átutaló hallgatóknak általános átlagot kell mutatniuk 3,0-nak, és hivatalos feliratokat kell benyújtaniuk a kollégium (ok)
 • Töltse ki a kitöltött kérelmet a felvételi hivatalhoz (lásd Felvételi kérelem benyújtása)

Felvételi kérelem benyújtása

Minden pályázónak be kell jelentkeznie a LIU Brooklynba való felvételre. Kérjük, jelentkezzen online a Saját LIU-nál, vagy használja a legfelső navigációs sávban az Apply Now alkalmazást. A felvételi eljárással kapcsolatos további információkért látogasson el a Hivatal weboldalára.

A teljesen érett hallgatók megkezdhetik kutatási projektjeiket, miután megvédik a téziselméletüket a doktori fokozattal rendelkező biológus bizottság előtt. A szakdolgozat szóbeli védelme szükséges a tanszék doktori fokozatának bizottsága előtt.

Minden végzős hallgató köteles részt venni a Biológia Tanszék által rendszeresen megrendezett szemináriumokon. A hallgatók felelősek az adott szemináriumokhoz kapcsolódó átfogó kérdések megválaszolásáért, amelyek relevánsak a végzős hallgatók számára.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MSc ökológia és fenntartható fejlődés
  • Linköping, Svédország
 • Biotechnológia MSc a bioalapú gazdaság építéséhez
  • Toulouse, Franciaország
 • MS biológiából
  • Harrisonburg, Amerikai Egyesült Államok